Új hozzászólás Aktív témák
-
zelikocc
senior tag
Logikusan gondold végig, mert nem nagyon érted: ha a sweet-nél lenne a hiba, akkor mindenkinél ugyanazt csinálná. De nem mindenkinél csinálja, sőt, elenyésző.
Innentől kezdve a sweet felőli hibát ki lehet zárni, hiszen ha ott lenne a hiba, akkor pl. én is tapasztalnám.Egyébként azt még nem írtad le (vagy elsiklottam felette) hogy hogyan kapcsolódik az Apple TV-d a routeredhez? Kábelen, vagy WiFi-n?
Ha WiFi, akkor próbáld ki kábellel, nem szerencsés a WiFi az ilyenekre amúgy sem...
Ha kábellel, akkor pedig tesztként próbálj ki egy másik kábelt, mert akár kábel hiba is lehet.
De lehet még ötletelgetni, mert sokminden lehet.
Most mértem egy speedtestet Apple TV-n (1. generációs 4K) és 926/918 és 1ms ping Telekom szerverre mérve. Lehet, hogy ezért nincs gondom? Mégegyszer mondom, nem tudom nálad milyen körülmények vannak, de ott kellene keresni a hibát. Nem az "ön készülékében" hanem gyakorlatilag valahol a bejövő optikai kábel után bárhol.Ha NAT-olt IP-t kapsz, akkor szolgáltatót felhív és ki kell kapcsoltatni a NAT-ot. Stb stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Magisk
- Philips LCD és LED TV-k
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Witcher topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Használt gamer/ workstation laptop felvásárlás TÉNYLEG magas áron!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest