- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
-
IT café
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
Ez nem normális - ez borzasztó
Volt egy Citizen BN0151-17L-em, kék számlapos, gumiszíjas.
Imádtam. De az acélszíj drága lett volna hozzá (óra ára még egyszer), timestore-on meg akció volt.
Lett belőle egy ugyanilyen modell, fekete számlappal, gyári acélszíjjal.
Szerelem még 1x
Én barom meg eladtam, mert mondom, feljebb lépek (???), van szebb-jobb stb Citizen a piacon.
Nincs...
Megint vadászhatom ugyanezt a modellt, annyi különbséggel, hogy akkor már legyen más színű a számlapja
Méret, szolár-kvarc, korona elhelyezése, koronavédő, vastagság, mind-mind hibátlan nekem.
De a lényeg: a mart csat, racsnis búvárhosszabbítóval... Ezt ilyen áron nem sok gyártó kínálja. (Sőt, 100 pár ezerért szinte senki. Ez valami olyan fasza dolog, ami nálam mindent felülír - a jó szíj, jó csat) -
tboldi
nagyúr
Ez ilyen. Én is megvettem 2x ugyanazt (SRPD79, SRPJ47), aztán most már egyik sincs meg, mert találtam egy olyat, ami mindkettőnél sokkal jobban tetszik (SRPF81). G-Shock ugyanez, az M5610U-ból és a B5600BC-ből lett egy B5000MB.
Jól csinálom az autóval pózolást, ahogy a menők is teszik?
-
vasim.ragat
csendes újonc
Ez a Seiko azért trükkös tokforma, mert az átmérő (az én mérésem szerint legalábbis) 38 mm, ha a bezelt mérem, csak kiszélesedik a tok kétoldalt, ha megnézed pl. két-három óránál, és így jön ki a 40 mm. De mivel a 12-6 órás tengelyen csak 38 mili az óra, ezért sztem optikailag inkább 38-asként viselkedik.
-
Veron
addikt
világos, ésszerű döntés. márc. 10-én lesz újra raktáron, lehet én is elcsábulok, mert fekete auto még nem volt nálam.
apropó NATO: nézegesd a Phenome straps kínálatát!
egyik hátránya a 12-nek -amiért nem biztos, hogy marad- az integrált szíj. nagyot dobni az óra kinézetén egy színes szíj.
-
Veron
addikt
Ja igen, már akartam neked írni ezzel kapcsolatban.
A CW teljesen össze-vissza párosítja a csatokat a modellekkel. A Tridentem pl. a rövid Bader csattal érkezett, ami kb. 37 mm hosszú (saját mérés). Ez nekem még mindig picit sok a Sealander esetében, de mindenképpen élhetőbb a réginél. Az, hogy a Sealander 36 autohoz melyik csatot adják, azt meg kell kérdezni. Szerintem a Consort kényelmesebb szíj egyébként.#277159margithid: tök jó óra volt, egy kicsit (tényleg kicsit) csálé volt a lünetta és nem pont az indexen állt.
-
vasim.ragat
csendes újonc
-
vasim.ragat
csendes újonc
berakom akkor ide a másik képet is (a már megmutatott számlap, amit én inkább zöldnek látok, Juniper néven fut):
Nekem történetesen van egy fekete munróm, előjött itt és itt. Ősszel előrendelési konstrukció volt (pár hétig volt rá lehetőség), várni kellett rá, de mindent végig transzparensen kommunikáltak. Ilyen e-mailek jöttek pl.:
"Hi folks,
We've been keeping busy here at Clemence HQ since you placed your pre-order and today we want to provide you with an update on the progress that has been made!
The big headline is that all Munro fulfilment is bang on schedule!
I'm pleased to let you know that we received the first assembled pieces earlier this week! QC of all remaining parts will be completed over the coming weeks, with scheduled batches of Munros arriving at our Edinburgh HQ periodically between now and January.
Before arriving on your doorstep, every part of your Munro will undergo pre-assembly QC by our Watchmakers. Only once the parts pass this stage will they proceed to our Watchmakers bench for hand assembly.
After assembly, our Watchmakers keep your Munro in the workshop for 3-5 days for accuracy and pressure testing. It then starts its short journey to Clemence HQ where I will complete a final pre-packing QC. Before boxing your Munro, I'll hand-finish your warranty cards with your watch's unique case back number and jot down the What3Words location of the tree we've planted in your name. I'll combine your watch and paperwork in one of our double-stitched leather travel pouches, wrap it in tissue paper, and position it into our perfectly fitted Cornish-made Clemence watch box. Once this is complete, your Munro will be ready for its final journey to its new home!
Now for some specifics, when your Munro will arrive!
If you placed your pre-order:On or before 15th August - you will have received an email from us on 16th August 2024 with your fulfilment date. The timescales stated within this email remain accurate and in some instances, your Munro may even arrive early! On or after 16th August - fulfilment of your Munro is on schedule for January 2025. Please reply to this email if you have any questions, changed address since placing your pre-order, or would like to add any last-minute straps!!
In the meantime, thank you for your trust and patience, I'll be hard at work fulfilling orders in anticipation of sending you your Munro as soon as possible!
See you out there,
Tom"Áfát, vámkezelési költséget viszont rá kell még számolni az árra. Hogy magáról az óráról is mondjak valamit (bár nem vagyok expert, szűk két éve érdeklődöm a mechanikus órák iránt): Nagyon kényelmes (a méretei és a nagyon sima szíj miatt is), hibát még nem találtam rajta, a szerkezetet sikerült egész jól beszabályozniuk. A héten eddig ez volt rajtam, (6-8-at tekertem rajta hétfőn, hogy elinduljon) home office-ban vok, tehát szinte biztos, hogy alul van húzva és eddig 8 mp-et szedett össze. Év eleje óta hordom rendszeresebben, heti 2-3 napot. A linkelt korábbi bejegyzésemben látható Doxa ennél jobban elmászott már pár hónap hordás után. A koronát szeretem, hogy nagy (kényelmes), viszont tekerésnél nem olyan silky smooth, mint a Citizen NB1050 volt, mondjuk az nem volt koronazáras. A 9-es Miyota ugye hangosabb mint az SW200, ami a Doxában van, ez vkit zavar, engem speciel nem (néha még mosolyt is csal az arcomra). Szóval az óra nem olcsó, nem tartom ár-érték bajnoknak, de azt kaptam a pénzemért, amit vártam/ígértek (jó összeszerelési minőséget, beszabályozott szerkezetet), úgyhogy nem érzem magam becsapva, sőt. Azt nem tudom, hogy jobb vétel-e, mint egy CW, olyanom nem volt, de a Doxa mellett megállja a helyét (a Citi mellett is, de azon már túladtam). És van benne több apró finomság, pl. a finoman szálhúzott számlap, a kis piros jelölők a feketén. Rolex explorer és omega railmaster szerelemgyerek, brit military beütéssel.
-
|AP|
veterán
magamnak válaszolva: itt vannak az új Munro színek
Nálam továbbra is a fekete a nyerő, de hátha mást is érdekel -
margithid
veterán
Nekem ha már microbrand, akkor Baltic.
HMS szerintem megéri az árát.
Farer is tetszik, de nem látom, hogy miért kerül kétszer annyiba mint baltic.
Valahogy 1000 eurót már nem szívesen adnék egy 10-15 éves brandért.
Tudom, sznob avgyok, de nekem ennyiért már kell, hogy múltja legyen egy gyártónak -
Veron
addikt
A 39-es auto és bármelyik GMT a narancssárga indexes, 36-os autok monkrómok.
Fokozatosan vezetik be a rakott indexeket, a 39-es autokon már van, a fekete 36-oson is, a fehéren még nincs.
kb. Egy éve folyamatosan kérdezem mikor lesz a fehéren, mindig az a válasz, hogy amint elfogy a jelenlegi raktárkészlet a printel logósból. (ugyanez a helyzet Tridentnél is) -
SOAD19
addikt
A logóra gondolt, az általad linkeltnél festett: [kép]
Viszont van egy másik verzió, ami egy kis minimális narancssárgával fel van dobva, és ennek már rakott a márkajelzése: [kép]#275940 Memmaao
Szerencsére nekem nem sok jöhet szóba. Ez az egy, ami még úgy ahogy tetszik is. Korábban már nézegettem, de az automata verziója jóval minőségibb hatást kelt, csak az 43 mm-es. Ez a 37 mm meg már túl kicsi búvár esetén, szerintem. Legalábbis a 39 mm-es Lacomból kiindulva. Nekem kb. ez a 39 mm a tökéletes diverből. -
driv4r
aktív tag
Totál érthetetlen, miért nincs sima fekete és fehér számlapos kivitel egy feltehetően bread and butter modellnek szánt órában, bezzeg hupizöld meg hupilila az van dögivel.
-
dzsi23
addikt
Valószínűleg olyan dobozban küldik az órákat, ami épp kéznél van, és nem tökölnek azon, hogy pont olyan legyen, amilyenben a butikból is küldenék. De az óra eredeti, a doboz is eredeti, és tapasztalataim szerint megegyezik az óra és a doboz márkája, erre legalább odafigyelnek. Nekem is fura volt elsőre, de szerencsére hidegen hagy az óra doboza.
-
dzsi23
addikt
Ja, annak már semmi értelme nem volt, hogy ezeket lekerekítettem, csak "miért ne".
+ leszedtem még egy bújtatót, mert 1 is elég nekem, de az visszarakható, ha meggondolnám magam.
Szerk.: Illusztráció: [link].
Mondjuk, mostanában nem csonkoltam a natoimat, mert kisebb óráknak jót tesz a dupla réteg, nagyobbakra meg inkább paratroopert rakok, az eleve egy rétegű.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Synology NAS
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- PlayStation 5
- Hobby elektronika
- World of Tanks - MMO
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Opel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.