- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
-
IT café
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0n21
senior tag
válasz
fagyalllo #219415 üzenetére
Mi több ők maguk akarják legyártani/oroszlánrészt kivenni a gyártásból.
És közben búgócsigaként rekednek meg egyfajta növekedési tehetetlenségben.
Nem tudnak elég órát gyártani ahhoz, hogy -> keressenek elég pénzt -> amiből felvesznek embereket -> akik még több órát tudnak összerakni/marketingelni/eladni/papírmunkázni/dobozolni/postazni/fejleszteni, -> amiből még több pénzt keresnek -> és még több lehetőségük lesz az alaposabb munkára.
Engem a nyolcas Miyota bosszant nagyon, némelyikben volt 9-es, de a verdikt az lett, hogy a vásárlók többségének elég annyi, hogy kvarc, vagy automata, a részletek nem érdeklik, akkor meg minek bele a 3x annyiba kerülő werk.
Amit értek, de a geekek így kiestek. A Military ebből a szempontból közel áll a szívemhez....Néha nagyon bíztató amit csinálnak, néha elkeserítő. És tipikus fonoman tapogatózós tervezés, kb mint az alulszámolása a Breitling SOH'57 szivárványnak --->>Eddig két olyan protót is láttam náluk, ami nagyon-nagyon jó lett volna, ha gyártásba kerül.
Ehhez képest, az egyik ha fent is van most az oldalon, -szerintem az nem az -, akkor nagyon rossz a kép róla, a másikról pedig semmi hír, pedig tavaly februárban fotóztam náluk.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Óra topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Trollok komolyan
- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- 16" Brock alu felni Continental TS830P 205/60 téli gumi szett, 5x120
- Honda FRV 2.2 dizel Executive
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Hatalmas szerszámcsomag Új!!!!!!!! Továbbértékesítésre is!+néhány ajándék CSERE IS!
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Kompakt méretű Delonghi ECAM 23.210.B automata kávéfőző
- Elektromos rollerek eladók kiváló áron (500/750 Watt)
- Vadonatúj Quickwheel MAX Urban elektromos roller, 500 watt, 30 km/h, 45km,15Ah akku, számla
- iScooter i10Max Elektromos Roller 750W bontatlan dobozában, számla, gari
- 3 db Bestron TORONY VENTILÁTOR AFT760W hibátlan újszerű állapotban NAGYON OLCSÓN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest