-
IT café
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oba
addikt
válasz
Memmaao #258568 üzenetére
Az SKX-ben lévő 7S26 sem húzható koronáról és nem is mp stoppos. Annál is úgy van, hogy ha már kevés "rugó" van benne akkor korona kihúzással és óvatos hátrafelé tekeréssel megállítható a mp mutató. Egyszer beállítottam ezzel a módszerrel amikor még megvolt az SKX-em, aztán minden este a lerakási pozícióval "korrigáltam" az aznapi késést vagy sietést. Mindig 5 mp-en belül tudtam így tartani az órát, persze oda kell figyelni rá meg rászánni azt az 1 percet amíg megnézed, hogy éppen siet vagy késik e és annak megfelelően lerakni. Egy idő után már rutin lesz az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Hobby elektronika
- Kalacskepu: ASRock 775i65G R2.0 iGPU Rekordok
- Kedvenc zene a mai napra
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen autót vegyek?
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- ÚJ! COUGAR TERMINATOR professzionális gamer szék
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Logitech G513 - 5.000Ft (apró hibás)
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest