Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyöször
senior tag
válasz
tboldi #62886 üzenetére
Kicsit túltolod ezt a dolgot, én is szeretek látni, és nem kisüttetni a szemem .
megpróbáltam ezt régebben, de fölösleges vele ennyit méricskélni. Rutinos vezető látja, ha magas. H4es közepét éjjel be kell lőni a messzi távol közepére, akkor tökéletes a tompi. Motoron mindig volt a zsememben marokcsavarhúzó, ami jól ki is tépte a zsebet. Aztán vettem egy műanyag tekerőgombot és ha felvettem este az asszonyt akkor gurulás közben betekertem. Pld régi applikációkon hiába állítgatod, beülnek tekken (2en) hátra és ment a levesbe a meló. Jigulinál kattant fel a motorháztető és kettőt kettőt tekertem a magasságon. Ha kiszálltak megint. Lett volna belső állító, de berohadt.. Megvettem vagy 15éve az újat, az meg azóta a polcon várja, hogy betegyem :-))Eskrossz újkorában faja volt, 4évesen azt vettem észre valami félrement. Egy személlyel fel 4 személlyel meg extrém le világít. Akkor hová állítsam? Gyanús, hogy a hátsó hídra telepített figyelőszolgálat wédényegyvenért kiabál...
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen videókártyát?
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Építő/felújító topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fedezd fel az erőt: GIGABYTE B450 AORUS ELITE v2! Kèszletről azonnal vihető!
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest