Új hozzászólás Aktív témák
-
McSzaby
őstag
Most épp az fglrx miatt adta meg magát. Ezzel nálam lehet vége is a Suse pályafutásnak. Megvárom a Mageia 3-t, az sokkalta jobb,(mármint a 2 az volt..) pedig nagyon sok pozitívuma van ennek a rendszernek, de kicsit sokat kell szöszölni vele,ami nem tetszik.
Mesa libegeket is újraraktam, megpróbáltam kb. mindent és nem tudom újra visszaállítani az fglrx előtti állapotot.
-
McSzaby
őstag
-
McSzaby
őstag
Milyen repókat érdemes felvenni? Most álltam neki az alap progik telepítéséhez, de már 3 repót kellett felvennem..
-
McSzaby
őstag
válasz
Shrike7973 #3082 üzenetére
igen, en is igy szerettem volna megfogalmazni
-
McSzaby
őstag
válasz
Shrike7973 #3080 üzenetére
Szoval akkor az rpm kb. olyan,mint dpkg, a zypper pedig mint az aptitude? Igy lehetne legjobban osszehasonlitani a csomag es telepito kezelest?? (bocs,telorol)
-
McSzaby
őstag
Sziasztok!
Már írtam egy másik Suse-n topikban, de most találtam meg ezt az élő topikot, bocsánat! Na szóval!
Pár fontosabb jellemzőt tudtok mondani az OpenSuse-ról? Miben különbözik, miben hasonlít más disztrókhoz, milyen parancsokkal indítom újra a folyamatokat, ilyesmire gondolok. Ebben tudtok segíteni, szeretnék elmélyülni a Suseban, mert elvileg munkaeszköz lesz. Illetve friss telepítés után mit csináljak, terminálban miként frissítsek le minden adatbázist,csomagot ilyesmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Építő/felújító topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Fűnyíró topik
- Interactive Brokers társalgó
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Black & Decker töltőt keresek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest