Új hozzászólás Aktív témák

• td

senior tag

Sziasztok!

Billentyuzetkiosztassal kapcsolatos kerdest szeretnek feltenni nektek. Nevezetesen es roviden: nem mukodik a magyar. :)

Annyira nem vagyok Linuxban otthon, de GNOME feluletet hasznalok, es eddig minden inditaskor parancssorbol kiadtam egy kcontrol-t, es a Regional Settings alatt ugy tettem, mintha allitottam volna valamit, majd az aktivva valo Apply gombra kattintva at is valtott magyarra, illetve felnyilt egy apro ablak is, benne a kis zaszloval. Eleg kenyelmetlen volt, de a semminel jobb. KDE alatt egyebkent elerheto a Control Center vagy talan inkabb a GNOME Control Center, ahol a beallitasokat kovetoen ott lett a talcan a kis zaszlos ikon, es ott is maradt. Viszont en nem szeretem azt a feluletet.

Na most a problema akkor allt be, amikor a fentebbi mondszer mar nem segitett. Nem emlekszem, hogy barmit is mashogy csinaltam volna, de most mar nem a jol ismert ;) piros-feher-zold zaszlo jelenik meg a kis ablakban, hanem egy error feliratu. A legjobb, hogy KDE alatt is az van ott a talcan, tehat meg ott is lottek a bulinak.

A kerdes tehat roviden: van-e valami egyszeru modszer arra, hogy GNOME alatt hasznalhassak magyar kiosztast? A legjobb az lenne, ha ott is megjelenne a talcan egy olyan kis valto-ikon. ;)

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák