- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- Az EU betartatja a szabályokat, mindegy, hogy kik vezetik az óriáscégeket
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Chrome
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 7
- Linux kezdőknek
- Asustor NAS
- Megnyugtatta a Netflix a befektetőket, a vámoktól sem tartanak
- Videó stream letöltése
- Milyen NAS-t vegyek?
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
td
senior tag
Sziasztok!
Billentyuzetkiosztassal kapcsolatos kerdest szeretnek feltenni nektek. Nevezetesen es roviden: nem mukodik a magyar.
Annyira nem vagyok Linuxban otthon, de GNOME feluletet hasznalok, es eddig minden inditaskor parancssorbol kiadtam egy kcontrol-t, es a Regional Settings alatt ugy tettem, mintha allitottam volna valamit, majd az aktivva valo Apply gombra kattintva at is valtott magyarra, illetve felnyilt egy apro ablak is, benne a kis zaszloval. Eleg kenyelmetlen volt, de a semminel jobb. KDE alatt egyebkent elerheto a Control Center vagy talan inkabb a GNOME Control Center, ahol a beallitasokat kovetoen ott lett a talcan a kis zaszlos ikon, es ott is maradt. Viszont en nem szeretem azt a feluletet.
Na most a problema akkor allt be, amikor a fentebbi mondszer mar nem segitett. Nem emlekszem, hogy barmit is mashogy csinaltam volna, de most mar nem a jol ismertpiros-feher-zold zaszlo jelenik meg a kis ablakban, hanem egy error feliratu. A legjobb, hogy KDE alatt is az van ott a talcan, tehat meg ott is lottek a bulinak.
A kerdes tehat roviden: van-e valami egyszeru modszer arra, hogy GNOME alatt hasznalhassak magyar kiosztast? A legjobb az lenne, ha ott is megjelenne a talcan egy olyan kis valto-ikon.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Asztrofotózás
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Eredeti játékok OFF topik
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Új FULL HD webkamera + Számla
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest