- Hamarosan kiderül, hogy a Trump-kormány szétdarabolja-e a Metát
- Nem kaphat a mellette lévő atomerőműből több áramot az Amazon adatközpont
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viberen kapok üzeneteket családtagoktól. Minden üzenetet el tudok olvasni rendesen, de képeket nem mutatja. Majd meglesem ezeket a verziókat, mert nem figyelem ennyire alaposan. Az biztos, hogy az óra mutatja az üzenetet amikor megérkezik. Ha elolvasom, utána az órán már nem is látszik. Pl azok az üzenetek amiket fél órája kaptam, már nem tudom előlapozni az órán.
szerk
Na, már le is tudtam ellenőrizni. Az órán láttam, hogy viber üzenet jött. Nem fért ki egy képernyőre, ezért ráböktem és végig olvastam. Két perccel később még mutatta a telefonon a Viber ikonnál az 1-est. Tehát ha az órán olvasom el az üzenetet, az értesités nem tűnik el a telefonról. De amikor elolvastam az üzenetet a telefonon is, akkor az óráról el is tünt az üzenet. -
A pro verziók formája évek óta nem jön be. Sokkal jobban tetszik a sima GT. Ráadásul a pro-nak nem cserélgethető a szija ellentétben a nempro-val.
Ez a GT4:
Új hozzászólás Aktív témák
ma Van sima és profi változat, olcsóbb és ultraprémium kivitel.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest