- Elon Musk meghatározóvá teszi a SpaceX-et Olaszországban
- Trump is bejelentett egy 20 milliárd dolláros adatközpont-fejlesztést
- Nem minden chipért kapkodnak, leépít az egyik japán chipgyártó
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- CES 2025: robotokat tréningez az NVIDIA, és összeállt a Toyotával
-
IT café
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz Carasc0 #47227 üzenetére
Valóban nem vagyunk egyformák, imádom a kommandós missziókat. A kedvencem (nem csak ebben a játékban, úgy összességében minden játék kommandós küldijei közül), mikor a HotS kampány során a menekülő protoss hajó legénységét kellett kiirtani úgy, hogy csak a foglyodból kirobbanó lárvával kezdtél. Tiszta Alien feelingje volt.
Btw azzal a hajóval a mai napig nem tudni, mi történt, miután átvettük az uralmat, úgy is ért véget, hogy "várunk a parancsra", lehetne hozzájuk valami sztori majd...
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Egon
nagyúr
válasz Carasc0 #47227 üzenetére
+1.
No, letudtam ezt a pályát. Egyszer sem foglalták vissza a lock-okat... Gyorsan megcsináltam a 2. bázist, aztán leraktam valamivel több fotont és kétszer annyi pajzstöltőt mint korábban, előrébb raktam a dark templar-os előretolt bázisvédelmet a protoss ellenfél irányában (egy szűk helyre, ahol elakadtak bennük és a templarjaim jól meggyingyálták az ellent), aztán legyártottam egy bő tucat (14 db) főnikszet (én állat, el is felejtettem, hogy milyen hasznos a gravitációs sugaruk... ), egy tucat dark templar-t, meg egy tucat távolsági egységet (7 immortal-t meg 5 dragoon-t), és letúrtam a protoss bázist (alig volt 4-5 egység veszteségem, pedig nem is mikróztam különösebben - gondolom nehezebb fokozaton nem ment volna ilyen könnyen). Ezután pótoltam a veszteségen, és kb. ugyanilyen sereggel nekiestem a Terran félnek is (az már nem ment ilyen simán: elakadtam egy szűk átjáróban, és a tankjai meg a légi egységei csúnyán meggyingyáltak: a végére csak 4 db dark templar meg 5 immortal maradt (utóbbiból azt a verziót viszem, amely tud lőni sugarat a légi egységekre is).
A töküres pályán már nem volt nehéz dolgom...Szerk: a következő küldetés jól indul: Kerrigan-t (is) viszem, egyedül is szétkúr mindent...
[ Szerkesztve ]
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips 24B1U5301H/00 Monitor
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Olympus E-M1X + objektívek
- Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 - ELEKTROMOS ROLLER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest