Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malibutomi
nagyúr
válasz MasterMark #45215 üzenetére
Most van holnapig [link]
-
EFRM
tag
válasz MasterMark #38975 üzenetére
jateknak nem mondanam, egyszer kiprobaltam (a v0.x vagy v1.x idokben), mert epp be volt dugva. teljesen korrektnek tunt a kb 20 masodperces "teszt" alatt-
-
Diopapa
addikt
válasz MasterMark #942 üzenetére
Nem tudom, de borzasztó, hogy ilyen interlaced...
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Volfram42
senior tag
válasz MasterMark #938 üzenetére
Én kicsit leállítottam, addig megnézek egy sorozatrészt. Jó éjt.
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
Volfram42
senior tag
válasz MasterMark #935 üzenetére
Tipp ami működik, tegyétek vissza mondjuk 2 percel az adást és nincs lag.
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
Volfram42
senior tag
válasz MasterMark #932 üzenetére
Ha így fog laggolni akkor akár hagyhatnák is az egészet. Nézhetetlen.
-
Iceclon
csendes tag
válasz MasterMark #927 üzenetére
sz.v.sz. náluk lesz a hiba, mert pl. mikor volt az a sztratoszférás ejtőernyős ugrás, azt millióan nézték és simán ment youtube-on...
-
Diopapa
addikt
válasz MasterMark #893 üzenetére
Sztem még fél óra...
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Diopapa
addikt
válasz MasterMark #891 üzenetére
Az sztem kevés lesz. 460 GTX-em van, de nagyon határeset HIGH beállításokon, de remélem később normálisabban lehet konfigurálni a grafikát. Mindenesetre a videokártyámat széthajtja, a processzor közben 30-40% közötti terhelésen van.
-
Diopapa
addikt
válasz MasterMark #889 üzenetére
A hangár jelenleg inkább a vga-t dolgoztatja meg, bár az űrben ez nyilván változhat.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz MasterMark #879 üzenetére
elég sokára lesz a "megjelenés"...
addig csak összejön egy gép persze lehet az enyémen se megy majd... bár ha a crysis 3 ment tökéletesen akkor tán majd ez is fog... -
Malibutomi
nagyúr
válasz MasterMark #881 üzenetére
Oppó
-
Diopapa
addikt
válasz MasterMark #879 üzenetére
Milyen géped van?
-
Malibutomi
nagyúr
válasz MasterMark #873 üzenetére
Ahogy felettem mondják később ilyen nem lesz, a játékon belül majd kötni kell a hajókra biztosítást (játékpénzért persze), ha nem akarjuk hogy egy pukkanás után ott álljunk hajó nélkül.
Igen jelenleg a legolcsóbb fullos csomag (alfa/beta hozzáférés, LTI) az az original digital scout.
(#877) Drenadar
Én remélem, hogy csinálnak fasza kantint, ahol le lehet ülni egymással dumálgatni is, nem csak a grind.
Emlékszem SWG-ben sokszor csak lógtunk a kantinban, nyomatták a táncosok, azt hülyéskedtünk[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz MasterMark #859 üzenetére
ahham.
Anno mikor nekem Malibutomi intézte, akkor ezeket kaptam:
RSI Aurora MR Ship
Starting Hangar : Discount
ALSO CONTAINS
Starting Money: 1,000 UEC
Lifetime Insurance
Alpha Access
Beta Access
Squadron 42 Digital Download
Star Citizen Digital Download
Digital Star Citizen Manuala pénz azóta már 5000 UEc, mert emelték. Ez volt 30, vagy 35 dolcsi, már nem is tudom
[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Malibutomi
nagyúr
válasz MasterMark #859 üzenetére
Itt van az összes csomag, az újaknak elérhető, és az originalok, és hogy mi a különbség köztük )katt- kép megjelenítése):
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
válasz MasterMark #851 üzenetére
Nov. 26-ig vehetnek az original backerek csomagokat Lifetime Insurance-el. Utána megszűnik. Addig tudok segíteni ilyenek megvételében, utána már csak az esetleges olcsóbb csomagok miatt lesz érdemes giftelni, bár lehet azokat is összevonják askkor egységesre...
-
Diopapa
addikt
válasz MasterMark #851 üzenetére
Mint Original Backer, ha rajta keresztül veszed a pack-ot, kapsz hozzá LifeTime Insurance-t az adott hajóra. Ami jó dolog azt gondolom
-
Diopapa
addikt
válasz MasterMark #759 üzenetére
Sok helyen nyilatkozták, hogy ez megoldásra váró probléma. Mindenesetre nem vagyok nyugodt.
-
ng0ofy
KORREKTOR
válasz MasterMark #655 üzenetére
Bizony, az esti programom nekem is az volt, hogy az eddigi laptopcserés terveket kukázhatom és lehet újra nézegetni a leendő gépet, de az árcédula már az egekben van valamit fel kell adni a mobilitás-erő egyensúlyból, lehet lesz újra PC-m?
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
válasz MasterMark #508 üzenetére
Meg adományozás nélkül nem nagy feature egy üres hangárban szaladgálni.
-
Szőrös
veterán
válasz MasterMark #508 üzenetére
Igen de őszintén szóval még nem maradsz le sok mindenről. Az igazi "durranás" az a dogfight teszt lehet majd de az még jó pár hónap.
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest