Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Facebook és Messenger
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- macOS PC-re
- Milyen routert?
- Windows 10
- Milyen switch-et vegyek?
- Total Commander
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volfram42
senior tag
Az űrben konkrétan semmilyen fény nem kellene egy járműre. Úgy sem veszed észre ha elrepül előtted néhány kilométerre, túl kicsi és a többi égitest, főleg ha egy naprendszerben vagy simán túlvilágítana bármilyen reflektort. Azaz nem kell aggódni, ha egy ilyen hajó meg egy előtted úgy sem fogod látni, főleg, hogy itt még a LOD-al is számolni kell.
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
Diopapa
addikt
Nézd, ízlésről nem fogok vitatkozni, nekem pl tetszik. Nyilván azért lett olyan, mert a designernek (és gondolom CR-nek is) úgy tetszett. Akinek tetszik így a hajó, azoknak ez is "hangulatot fokoz". Azt kell megértened, hogy ez pont ugyan olyan dolog mint az űrben terjedő hang meg a többi. Van akinek tetszik, van akinek nem. Ha a játék design-ja nem jön be, akkor sztem keress másik játékot, elég sok concept artot lehet már látni a bolygókról, hajókról stb-ről, lehet látni, hogy kb milyen lesz.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Szőrös
veterán
Te most komolyan ezen akadtál ki ?
Egyébként nem tudom feltűnt e de a 300as szériát pont légköri repkedéssel reklámozták - ami mondjuk még az elején nem lesz a játékban - azokra a gépekre még irl is szoktak helyzetjelző fényeket tenni ( ami még távolról sem reflektor ).
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
Drenadar
Topikgazda
nekem emiatt nem lett a hajó gagyi érzés...
mondjuk nekem a coca cola kamion sem gagyi, pedig nah azon van ám fény rendesen...
Amúgy meg dobd fel a fórumra és kérdezd meg a deveket, hogy miért kell ennyi lámpa a hajóra, és mi a céljuk.
Djuree:
nem értem miért íród hogy szóban?
Szerinted meg mernék tenni, hogy jaj, meggondoltuk magunkat, mégsem kapják meg a Backerek a játékot (meg akiknek van valamilyen csomagjuk), hanem vegyék meg szépen 10 ezerért, hisz váááálság van?fejtsd már ki ezt kérlek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One mobilszolgáltatások
- Milyen széket vegyek?
- Asztalos klub
- iPhone topik
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest