Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaakuum
addikt
válasz Drenadar #24541 üzenetére
Ezt a változtatást nekem bíztató. Amikor játszottam, a gimball nélküli módban egérrel jobb voltam... engem nagyon zavart, hogy egy darabon csak a fegyver mozgott, utána meg hirtelen az egész hajó megindult...gyakorlatilag volt egy dead zone az irányításban...Minden játékot azzal kezdtem, hogy fixáltam a fegyvereket.
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Diopapa
addikt
válasz Drenadar #24541 üzenetére
Tudom nem vigasztal, de Elite-ben is úgy van, hogy ha gimbalost akarsz feltenni, akkor mindig egyel kisebb méretűt kell választanod.
más... egy kis infó a ptu patchről. (röviden: nemsokára lesz új build ami már jó lesz elvileg)
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest