-
IT café
Ez a topik a S.T.A.L.K.E.R. Shadow Of Chernobyl játék két ingyenes módjával (StalkerSoup és Narodnaya Solyanka Cumulative Pack 2) és honosításával foglalkozik.
FIGYELEM!
A StalkerSoup fejlesztés alatt álló játék, ezért hibák adódhatnak!
A végleges verzióra még várni kell
(TALÁN SOHA NEM JÖN EL AZ A NAP!).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Betonkakika
csendes újonc
válasz
Gery D. #3502 üzenetére
Értem, de hogyan lehet kibírni azt a borzasztó google fordítást amivel megvan áldva?
Hiába tudok angolul, valamikor értelmetlen zagyvaságot gagyognak küldetésekért aminek az eredménye (0 térképes jelöléssel) az, hogy megtelik a PDA-m vagy 30+ küldetéssel és sokhoz még leírás sincs.
Szóval vagy ignorálom a küldetést és lehet nem unlockolok más küldetést, vagy megpróbálom kibogarászni hogyan tudom megtalálni azt a félig elmagyarázott tárgyat a semmi közepén.
Magával a questekkel még AKKORA probléma nem lenne, csak jelölnék meg hova kell menni, és pontosan mi a teendő. Mert lehetetlen fejben tartani a falu nagyságnyi feladatokat.Nem beszélve a golyószivacs ellenfelekről... főleg a zombik amik valamiért rendkívül bírják a sörétet a fejbe.
Egy idő után már letojtam az 5millió mutánst ami hajkurászott a map-on.
Ezek is csak az "új" mutánsok voltak, mert a simák azok egy fejlövések általában.
Tudom, hogy vannak speciális granyók de azok közül is csak a little crow aminek értelme van.
Én inkább szitává lőnék egy hordát minthogy eldobok egy gránátot majd FPS lagg után minden megdöglik tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S10e 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco M4 Pro 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12s 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Huawei P30 Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Újszerű LG OLED 55 CX3LA(4K/120Hz)
- Samsung S21 ultra 12/128 GB gyönyörű, karcmentes állapot
- Bontatlan MAGYAR Logitech K400 Plus bill + touchpad 2in1 Unifying vevővel (Windows/ChromeOS/Android)
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3080 10GB OC V2
- Új bontatlan felsőkategóriás full range (100-240V) Seasonic G12 GM-650 650W Gold félmoduláris
- Honor Magic V3 és Samsung Watch 7 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- iking.Hu - Apple iPhone 11 - White - 100% - Használt, megkímélt állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest