-
IT café
Sörtípusok erjesztési eljárás alapján:
Új hozzászólás Aktív témák
-
pszili8
aktív tag
Nem a sima világost vettem ami nekem eléggé bejön
A barna sörökért annyira nem ugrálok,bár a Krusovice barnában ízlett. Nekem életem legrosszabb söre amit ittam az a pécsi sörfőzde által előállított Giebelhof,69Ft-ért csak viccből vettem meg,hogy milyen lehet 1 69Ft-os sör,na soha többet ilyen olcsó ismeretlen.
-
pszili8
aktív tag
Sziasztok! A Guiness-t megvédeném,mert az eredeti nem egyenlő azzal a trágyalével amit itthon árulnak,és csak azért iszod meg,hogy ne vesszen kárba az 500ft.Nemrég kaptam egyenesen Pilzenből mindenféle cseh sört 50 dobozzal,hát mit ne mondjak tök más mint amit itthon árulnak,és kint a legdrágább sör átszámolva 250Ft a Pilsner Urqell,meg a Krusovice.Egy durva adat a csehek a csecsemőtöl legvénebbig évi 135l sört isznak
Amiket kaptam azok között volt gambrinus,krusovice vil(kedvenc volt)/barna,kozel világos/barna(ez nagyon finom),Pilsner Urquell,Staropramen vil/barna meg volt 1-2 amire nem emlékszem
Múlt héten sikerült bevásárolnom üveges Budweiserből 169Ft-os áron a corábaAkciós Heinekent is árulnak egytől egyig lejárt szavatosságú
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest