Új hozzászólás Aktív témák
-
Linamelinda
csendes tag
válasz lacibacsi #3966 üzenetére
Szia! Chroma keyer-el csinálom, Megnéztem már az összes videót a youtoubon, éppen ezért nem értem mi lehet a gond. Elvileg mindent jól csinálok. Nem néz ki ez bonyolultnak, a progi könnyen kezelhető, könnyen értelmezhető, mégis van valami hiba. Legfelül van a video, alatta a hangsáv, alatta a kép amit mögé szeretnék tenni. Namost...chroma key-errel kijelölöm a színt ( ez esetben a fehéret de próbáltam bordó fal előtti videóról a bordó színt eltüntettni), és elvileg a színnek feketére kéne változnia kivágva a nem olyan színeket. ( ez esetben ugye a fiamat), de ez nem történik meg. Amikor lejátszom a videót, az eredeti videón rajta van a háttérkép is. Szóval mindkettő látszik, de mindkettő halványabban.
Normál esetben türelmes vagyok, de ez már három napja bosszant és keddre elkéne készítenem egy videót. Az idő szorít. Meg azt hittem, több fiatalnak ilyesmi a hobbija, elvileg ők már a számítógép világában nőttek fel, a videoszerkesztés pedig biztosan izgalmas dolog annak aki vágja a témát. Ha értenék hozzá és időm is több lenne, biztosan többet foglalkoznék ezzel. Kreatív dolog.
Linamelinda
Új hozzászólás Aktív témák
● BigBadPlaYeR leírását olvasd el, mielőtt kérdezel
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- Indiana Jones and the Great Circle kód - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Cégek számára kedvezmény! Irodai programok: Office, Word, Excel
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest