Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Linamelinda

csendes tag

válasz lacibacsi #3966 üzenetére

Szia! Chroma keyer-el csinálom, Megnéztem már az összes videót a youtoubon, éppen ezért nem értem mi lehet a gond. Elvileg mindent jól csinálok. Nem néz ki ez bonyolultnak, a progi könnyen kezelhető, könnyen értelmezhető, mégis van valami hiba. Legfelül van a video, alatta a hangsáv, alatta a kép amit mögé szeretnék tenni. Namost...chroma key-errel kijelölöm a színt ( ez esetben a fehéret de próbáltam bordó fal előtti videóról a bordó színt eltüntettni), és elvileg a színnek feketére kéne változnia kivágva a nem olyan színeket. ( ez esetben ugye a fiamat):), de ez nem történik meg. Amikor lejátszom a videót, az eredeti videón rajta van a háttérkép is. Szóval mindkettő látszik, de mindkettő halványabban.

Normál esetben türelmes vagyok, de ez már három napja bosszant és keddre elkéne készítenem egy videót. Az idő szorít.:( Meg azt hittem, több fiatalnak ilyesmi a hobbija, elvileg ők már a számítógép világában nőttek fel, a videoszerkesztés pedig biztosan izgalmas dolog annak aki vágja a témát. Ha értenék hozzá és időm is több lenne, biztosan többet foglalkoznék ezzel.:) Kreatív dolog.:)

Linamelinda

Új hozzászólás Aktív témák