-
IT café
A Sony 2010. május 11-én bejelentette a MILC (tükörnélküli cserélhető lencsés) fényképezőgépcsaládjának első két tagját, a NEX-3, és NEX-5 gépeket, APS-C méretű szenzorral. A piaci várakozásnak megfelelően az APS-C vázak rövid, de gyors evolúciója után 2013.október 13-án megjelent az első full frame méretű érzékelővel szerelt Sony MILC ILCE-A7 néven. Az összefoglaló a rendszert átlátni próbál segítséget nyújtani.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
Jó ideje hánykolódom hogy mire cserélném le az A7RV-t, már majdnem rendeltem egy GFX100RF-t, még van egy Sigma BF előrendelésem.
Egyszerűen annak ellenére hogy nincs szükségem a gép tudására (mégis élvezem azt), és már végletekig ráuntam A7 szériára, minden túlzott kompromisszum. Itt van előttem a váz a 35GM-el, kicsit nagy, kicsit nehéz, már unalmas, de a franc vinné el hogy ezzel a kombóval kvázi mindent meg tudok csinálni kompromisszumok nélkül, tájfotózástól gyerekek kergetésén át kifogástalan minőségben.
Azt hiszem valahogy túl lépek ezen az unom a vázat dolgon, csak még nem tudom mi viszi el ezt a késztetést. Pár hete vettem a 50GM árából megint egy GR3-at, az egész jól elveszi ezt a váltás igényem, nagyon tudom élvezni ezt a kis gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest