-
IT café
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milus
csendes tag
Sziasztok! Van köztetek olyan, akinek rebootol (újraindul) a tv-je az adás közben? Olyan jelenség, mintha elkapcsolnál egy másik csatornára, de ugyanarra a csatornára kapcsol vissza hirtelen. Véletlenszerűen jön elő. Óránként kb. egyszer. Nem egyedi hiba, mert olvastam külföldi fórumokon, hogy elég sok embernél előjön. Üdv.
Szerk.: a tv típusa: Sony KDL-40EX721
[ Szerkesztve ]
-
Milus
csendes tag
válasz junior11 #179 üzenetére
Köszi!
Eddig meg vagyok vele elégedve, az igényeimet kielégíti. Tegnap előtt ajánlotta fel a firmware frissítést, 1-2 perc alatt végzett. (HD videók megtekintése a YouTube-on, Facebookos fotók és videók megtekintése teljes képernyőn, stb.) Iphone-on a Media Remote alkalmazás remekül működik, azonnal felismerte a tv-t. A képi beállításokkal játszadoztam, de még nincs olyan ami tetszik, pedig többet kipróbáltam már, ezért jelenleg általános/normál üzemmódban van.
Eredetileg Samsungot (UE40D6500) néztem ki, de meguntam, hogy sehol nem lehetett kapni, nem volt raktáron. Elkezdett érdekelni a Sony és nem bántam meg, hogy azt vettem. Nagyon jó áron jutottam hozzá, 2 db szemüveggel, szállítással együtt 190e Ft. (Adventi akció, 10% kedvezmény)
Nyugodtan kérdezzetek, amire tudok, szívesen válaszolok. -
Milus
csendes tag
Üdv! Beléptem a klubba egy 40EX721-el. 2 napja van meg, de még eddig nem nagyon volt időm tesztelni. Csak a csatornákat hangoltam be rajta (Digi kábel) és a wifit. Délután megnézem mit tud.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Mikrotik routerek
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- SSD kibeszélő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Peugeot, Citroën topik
- További aktív témák...
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- LG OLED55B2 Smart Tv! 55"/ 4k-UHD/120hz/1ms/G-sync/Dolby Vision/Atmos/Gaming TV/Magic Remote
- Pioneer HDJ-X5 DJ fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
- LG 55" G3 OLED evo 4K HDR Smart 120Hz Gaming TV
- Skullcandy Crusher ANC 2 // ÚJ // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest