Új hozzászólás Aktív témák

  • axlfsi

    veterán

    válasz DJosef #62139 üzenetére

    ... 120hz-en nem nezunk filmet :)

    Ertem amit irsz, de en meg mindig ott tartok, hogy mi bizonyitja azt, hogy a tavaly decemberi 4k120-cl kapcsolatos fw frissites nem hozta el valoban a 120hz-et 4k-n? Sok panasz van a blurre - teny. Vizsgaljak a hivatalos allaspont szerint - teny, ... de kb itt tartunk es a Dirt5 nem lehet relevans most, plane, ha masutt sem szebb ugyanezen konzolon.

    En inkabb attol felek, hogy amikrol olvasni lehetett, miszerint igerhetnek ide barminek is az eljovetelet, ha egyebkent a kepfeldolgozo processor egyszeruen k.e.v.e.s ... oszinten; ha nem igy harangozta volna be a Sony a marketingjeben, hogy tudni fogja, soha nem is jonne mar eziranyu fejlesztes (es talan mar azt is regen kirugtak naluk, aki javasolta es igerte a hibatlan 120hz, a vrr es allm lehetoseget a vason...).

    Mindegy, nem tudunk mast, kivarunk....

    UI.: ha nem tudna megsem osszehozni azt a fw-t a Sony, en megelegednek egy olyannal is, mint amikor autokat hivnak vissza gyari hiba miatt es csereljenek csak batran alaplapot vagy csak chipet kozponti szervizben, ingyen el- es visszaszallitassal ... X1 jo is lesz, koszi! :D

    ˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜

Új hozzászólás Aktív témák