-
IT café
Üdv a SkyShowtime Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Barthezz2 #660 üzenetére
Nem volt szó mozi bezárásról. A mozi egy olyan élményt ad, amit otthon nem lehet megteremteni, ha valaki ezt keresi, és meg is tudja fizetni, miért ne járhatna moziba? (Én persze nem fogok, mert én nem szeretem a mozis körülményeket, és már rég nem lineárisan nézem a tartalmat.)
Részemről a vita arról szól, hogy az átlagon felüli minőség (4K, sokcsatornás hang) részét képezze-e az alapszolgáltatásnak. Ennek ugyanis költség oldala van a szolgáltató részéről, azaz drágítja (drágítaná) a szolgáltatást. Előfizetői oldalról viszont a többségnek feltehetően sem igénye, sem lehetősége (technikailag) nincs, hogy ezeket élvezhesse.
Szóval én úgy vélem, hogy a jelenlegi minőség a jelenlegi árszínvonal mellett bőven megfelelő. Természetesen nincs ellenemre, ha lesz egy drágább csomag, á la Netflix. (Amúgy ezt már korábban is leírtam, természetesen nem várom, hogy mindenki emlékezzen rá.)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest