- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Hálózati / IP kamera
- Windows 11
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fürkésző
tag
-
8th
addikt
Legális Win7 összes frissítéssel (a gép vírusmentes) + Skype 7.29.0.102 a saját weboldalukról letöltve.
Beszélgetés végén minden alkalommal összeomlik a program, úgy kell bezárni egy Windows felugró ablakban. Ami még érdekesebb, hogy már másodszor tapasztalom, hogy csak úgy magától spontán elindul.Mi a franc ez? Tapasztalt valaki hasonlót?
A demokrácia a csőcselék uralma
-
TigerCat
nagyúr
Sziasztok,
Egyik munkatársam gépe miután kikapcsolja, nincs a gépnél jelzést ad vissza (sárga kis óra), a nem elérhető helyett:
Megváltoztattam a jelszót, kiléptem az alkalmazásból, letöröltem a teljes profilt és a programot, teljesen újra is lett telepítve, mégis ezt csinálja.
Valami ötlet?
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
Fürkésző
tag
"magától spontán elindul"
A 7.27 verziótól kezdve változtattak a frissítési mechanizmuson.
Hiába állítod be úgy a Skype-ot, hogy ne induljon a rendszerrel együtt, csak akkor, amikor saját kezűleg elindítod, rád erőltetik a frissítést. MS szerint - újabban - a felhasználó hülye, segíteni kell neki, hogy a legfrissebb progam-verzióval rendelkezzen. (Nem ismerős a Windows 10-re frissítés erőltetéséből?) Ezért, ha van új verzió, ők elindítják a frissítést és ezzel együtt a Skype-ot is. Az érdektelen, hogy esetleg Te éppen nem akarod minden ismerősöd orrára kötni, hogy éppen gépközelben vagy. (Egyes kommentek szerint akkor is elindul a frissítési folyamat, ha az automatikus frissítés ki van kapcsolva).Muszájna meggyújtani a tüzet. / Tilosna meggyújtani a tüzet. Ugye, milyen idegenül hangzik? Ne erőszakoljuk meg szép magyar nyelvünket! Használjuk a régóta bevált "NEM LENNE SZABAD", "NEM LETT VOLNA SZABAD" fordulatot!
-
nagyúr
Üdv!
Ma reggel azzal fogadott a skype-om, hogy minden ismerőstől kaptam egy linkedin linket, plusz volt egy live nevű nem felvett ismerős a listán, aki már 110 ilyen linkedin linkkel bombázott meg. Gondolom ez valami vírus féle, de a neten elég kevés infót találtam róla. Van valami teendőm ezügyben?
Előre is köszönöm!
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
JulianSinulf
senior tag
Sziasztok!
A skype-om már szeptember közepe óta nem működik rendesen W10 alatt.
Én látom, hogy mások be vannak jelentkezve és mások is látnak engem. Viszont maga a program nem akar bejelentkezni. Az értesítési területen és a megnyitott skype ablakban a profilképemnél is az állapotjelző csak kéken pörgeti a nyilakat.
A kezdőoldal nem elérhető, amit nem is bánok, viszont se küldeni, se fogadni nem hajlandó semmilyen üzenetet. Korábban csak a képeket nem volt hajlandó, de így már zavaró, mert gyakran írogattunk csak egymásnak.
A videóhívás működik, mindegy ki kezdeményezi.
A linuxos gépem alatt nincs gond a programmal, de az ritkán megy. Csak emiatt nem akarom bekapcsolva tartani.
Újratelepítés már volt, bár a profil fennmaradt közben.
A legfrissebb verzió fut W10 prof. alatt.
Mit tehetnék még, hogy megjavuljon?
Alternatív program is érdekel, amivel lehet normálisan videótelefonálni és üzenetet küldeni. -
veterán
válasz JulianSinulf #5759 üzenetére
Az asztali verzióval vannak gondok vagy a "beépített" W10 verzióval? Lehet próbálni egyiket a másik helyett
Sőt skype-ot el lehet érni a web.skype.com-on is, így nem kell telepíteni semmit sem.
Videóbeszélgetni lehet Facebookon, Hangouts-on, Viber-en, WhatsApp bétával is (bár ez számítógépen még valószínűleg nem elérhető), meg még ki tudja mivel... hirtelen csak ezek jutottak eszembe.Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
JulianSinulf
senior tag
Igazság szerint nem tudom, mi a különbség a W10 verzió és az asztali verzió között.
Mikor a W10 verziót akarnám feltelepíteni, akkor is beadja a skype oldalát, hogy töltsem le a programot és telepítsem manuálisan. Így sok értelmét nem láttam eddig a beépítettségnek.
Amúgy a skype hivatalos oldaláról szedtem le.
A fészbúk nem megoldás, még én sem szeretem és nincs is nyitva mindig az ablak.
A hangouts-nak van még mit fejlődnie, mikor utoljára próbáltuk, nem volt valami jó. És akkor is skype-on beszéltük meg, hogy teszünk egy próbát.
Viber-nek van már videótelefonja? Ennek utánanézek, köszi!
A webes skype sem játszik, nem mindig megy a böngésző. -
veterán
válasz JulianSinulf #5761 üzenetére
Ha fent van Win10-hez az Anniversary Update, akkor a programok között kell lennie egy "Skype előzetes verzió"-nak.
Viber Win10-hezHolnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
JulianSinulf
senior tag
Köszi a linket!
Ha a W10 feltette magától, akkor fenn van a szülinapos. Én nem szoktam foglalkozni a frissítéseivel, csinálja magától.
A programok között olyan van, hogy Skype letöltése. De ez mindig is ott volt. Erre hozza be a weboldalt.
A store-on megnéztem a skype-ot is, többen panaszkodnak az értékelésnél arra, amire én is. Ezek szerint mindegy, hogy melyik van a gépen.
Apám gépén W10 home fut, neki nincs ilyen gondja. Ami azt illeti, a rokonságban jelenleg senkinek nincs ilyen gondja és W10-et használnak. De, ha jól tudom, mind home.A másik idegesítő dolog, amit elfelejtettem írni korábban, hogy mikor befejezem a videótelefonálást, a kamerát lekapcsolja egy kicsit, majd vissza. Ezt már elég régóta csinálja. Ilyenkor a beállításokban ránézek a kamerára és az ablak bezárásakor rendesen lekapcsolja. Ha más programmal nézek a kamerára és utána kilépek, akkor is rendesen lekapcsolja. Csak beszélgetés után nem hajlandó azt tenni, amit kellene.
-
Fürkésző
tag
Sziasztok!
Az alábbiakban várom segítségeteket:
Android Skype v.7.22, Android M
Mobilon Skype-ot utoljára még Symbian-os időben használtam. A lejjebb kifogásolt alapfunkciók érdekes módon ott jól működtek. (Igaz, még nem a MS-é volt.) Hogyan lehetne normális működésre bírni az appot? Illetve melyik Androidos verzió az, amelyik közel normálisan működik?
Kapcsolódási állapot 1.
Bármit adok meg kapcsolódási állapotként (Elérhető/Elfoglalt/Láthatatlan), a hívások kicsengenek - amíg nem alszik a telefon.Kapcsolódási állapot 2.
Androidos verzióból kilépés után (csak ott volt bejelentkeztetve a fiók) még mindig elérhetőnek látszik a fiók, a hívó félnél olyan hangvisszajelzés van, mint mikor kicseng a hívott félnél. Ergo, azt hiszi, nem veszem fel.
[5749]-es hozzászólásban leírt távvezérelt kijelentkeztetést alkalmazva kilép, majd kb. 10 mp múlva újra elérhetőnek mutatja a fiókot.
(Eddig azzal a "csellel" sikerült kilépve maradni, hogy a kijelentkezés előtt megváltoztattam a kapcsolódási állapotot. {Ki tudja, meddig fog ez így működni.} Próbálkozgatásnál ez még el is megy,de nem lesz mindig egy másik eszköz is, amin látható, hogy most éppen ki van jelentkezve, vagy sem. Meg nem is várható el mindenkitől ez a "cselezgetés".)Alapvetően csak akkor cseng, illetve érkezik meg az üzenet, ha a Skype a kijelzőn van.
Huawei telefon: Ha a háttérben fut a Skype, hiába hívják, küldenek üzenetet, nem jelez. A hívó fél úgy hallja, hogy kicseng. (Engedélyezve van, hogy az alkalmazás akkor is fusson, ha a képernyő lezár. Azaz fel van véve a "Védett alkalmazások" közé.)
HTC telefon: Háttérben is kicseng/jelez, amíg nem "alszik" a telefon. De ha néhány percig nyugiban van a teló, már oda sem érkeznek meg a hívások/értesítések.Smiley 1.
Androidos Skype-on hiába nyitom meg a hangulatjelek ablakot, az üres.
(Skype Community-n azt írták, Google billentyűzet kell hozzá. Hát, azzal is ugyanez a helyzet.)Smiley 2.
Asztali verzióból küldött hangulatjelek nem jelennek meg az üzenetekben (még az alap hangulatjelek sem).Adódik a kérdés: Használható az androidos Skype bármire is? Mert az nem opció, hogy először vegyük fel egymással a kapcsolatot, beszéljük meg, mikor lesz képernyőn a Skype... És akkor skype-olhatunk.
Van androidos verzió, amiben megérkeznek a hívások, az üzenetek; normálisan jelzi és kezeli a kapcsolódási állapotot és esetleg még a smiley-k is működnek?
Muszájna meggyújtani a tüzet. / Tilosna meggyújtani a tüzet. Ugye, milyen idegenül hangzik? Ne erőszakoljuk meg szép magyar nyelvünket! Használjuk a régóta bevált "NEM LENNE SZABAD", "NEM LETT VOLNA SZABAD" fordulatot!
-
ACE-
addikt
válasz Fürkésző #5764 üzenetére
Skype 7.22.0.322, Android M, Samsung S5, tökéletesen működik, az általad írt hibákat nem tapasztaltam, bár én nem szoktam ki-be jelentkezni a fiókból... úgy megy ahogy megy, nem rejtegetem magam senki elöl...
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
McLaca
őstag
Egyrészt.
Másrészt sárga az állapot, ha nincs a skype előtérben, vagy a kijelző nem aktív, így nyilvánvaló, hogy ha hívnak, ezért nem veszem fel.
Harmadik meg, hogy semmiből nem tart ráírni a másikra, hogy itt van-e, ezért nem kell semmit előre leszervezni.
Egyébként nálam is rendesen működik (LG G3), persze örökké online (de zömében sárga) vagyok.Más: engem inkább az zavar, hogy PC-n bejelentkezéshez kétszer kell kattintani. Több fiókot használok, ha kiválasztom az egyiket, utána ahhoz, hogy jelszót tudjak beírni, kattintani kell a bejelentkezésre, jelszó megadás utáb meg újra. Ez annyira logikátlan és felesleges... 2-3 frssítéssel korábban még azonnal lehetett jelszót írni. Van valami megoldás a korábbi verzió visszarakásán kívül?
Üdv!
A magyar nyelvben nincs -al, -el rag. Van helyette -val és -vel. Ha nem vagy biztos benne, hogyan írd, inkább olvass utána: http://helyesiras.mta.hu/helyesiras/default/akh
-
Fürkésző
tag
Amint írtam, éppen az az egyik gond, hogy nem sárgul be, ha ki van jelentkeztetve a fiók / nincs internet / háttérben fut / ...
ACE: nem "rejtőzködésről" van szó, amint látod
csferke: Nem túl biztató.
Köszönöm az eddigi válaszokat. Másnak tapasztalat?
Muszájna meggyújtani a tüzet. / Tilosna meggyújtani a tüzet. Ugye, milyen idegenül hangzik? Ne erőszakoljuk meg szép magyar nyelvünket! Használjuk a régóta bevált "NEM LENNE SZABAD", "NEM LETT VOLNA SZABAD" fordulatot!
-
Fürkésző
tag
Csak úgy a "Kapcsolódási állapot" elnevezésekből:
zöld: Elérhető
sárga: Nincs a gépnél
piros: Elfoglalt
körvonal: KijelentkezveMeg az asztali verzió működésének tapasztalataiból.
Valóban, normálisan "Kijelentkezve" kellene, hogy legyen. De McLaca azt válaszolta, hogy ezekben az esetekben az állapota besárgul. Ezért gondoltam, hogy nálam is (legalább) be kellene sárgulnia. Mégis mindig ugyanolyan.
Ha meg nem képes jelezni a kapcsolódási állapotot, akkor ne sugallja, hogy mégis jelzi!
[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
Hali
hogy tudom win 10 alatt eltüntetni a tálcáról a skypet, hogy csak az óra mellett legye?
-
Fürkésző
tag
Hi!
Asztali verzióban
Beállítás, hogy a Skype ablakát bezárva eltűnjön az ikonja a tálcáról, és csak az értesítési területen (a jobb alsó sarokban, az óra mellett) maradjon egy kis ikon:Eszközök - Beállítások - Speciális
Bejelentkezett állapotban a Skype megjelenítése a tálcán - pipa törléseSzerintem ez Windows 10-től független.
-
poli27
veterán
válasz Fürkésző #5772 üzenetére
thx, ezt minek kell ennyire eldugni a programban...., és miért kell ilyen nyakatekert szöveget írni hozzá... És az a vicces, hogy már régebben egyszer ezt megtaláltam, és kikapcsoltam, vagy fél éve, de most sztem valami miatt visszakapcsolt lehet egy frissítéstől...
[ Szerkesztve ]
-
JulianSinulf
senior tag
A /remotelogout-nak hogyan kellene működnie?
Beírtam mind a két gépemen, de egyiken sem történt semmi változás. -
gzoli2
tag
Tegnap este felfüggesztették a fiókomat fogalmam sincs miért. A visszaállítási választ egy napra ígérték, csak az a a baj, hogy 1kor munkaügyben hívnának Angliából nem tudom kivárni. Van ötlet vki???
Vhk clán , még aktiv uo hq klán. www.vhkclan.atw.hu
-
gzoli2
tag
valami gyanús tevékenységet tapasztaltak vagy mi, van egy honlapom ott fel van tüntetve a skype nevem most néztem naponta nézegeti valaki az usa-ból vajon ki ??? Ja még mindig nem tudok belépni, az azonosítás nem sikerült ezt írták vissza.
Vhk clán , még aktiv uo hq klán. www.vhkclan.atw.hu
-
HuMarc
veterán
Vagy a Telekom, vagy a Skype szarakszik már hetek óta, mostanra lett tarthatatlan a helyzet, így lecseréltük... Régen egy teljesen használható program volt, a hanyatlást nyilván az MS általi birtokbavétel idejére teszem. A linuxos támogatás 0, most az üzeneteket nem küldi el, mobil és gép közt nem szinkronizál rendesen. Mondom, elképzelhető, hogy ez mind a Telekom hibája, de egyelőre úgy tűnik, hogy nem...
-
fidorr
csendes tag
-
ACE-
addikt
Nem a Telekom hibája, nálam a web skype sem műkszik rendesen néhány napja, és a Desktop skype is szarakszik, nem tud kapcsolódni. Ma eddig jó. Ilyen esetben legalább valami közleményt kiadhatnának, hogy hibák tapasztalhatóak és a javítás folyamatban.
Na, most legalább ide már kiírták: Skype heartbeat
És elvileg el is hárították...[ Szerkesztve ]
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
prabhu
senior tag
Aki nem szeretné a frissítést javaslom a download.skype.com letiltását a host file-ban, majd a temp mappa tartalmának törlését (sunyiban oda szedi le a telepítőt). A services-ben is le kell tiltani az update-et.
Régi verziókat lehet találni a neten, pl. a szoftverbázison.
A host használható a reklámoktól való megszabadulásra is, ezt a Destroy Windows Spying progival a legegyszerűbb megoldani (amúgy is javasolt felrakni), szépen letiltja a MS megfelelő oldalait.[ Szerkesztve ]
-
kuyarashi
őstag
Bocsi, ez új hozzászólás akart lenni, nem válasz...
A tálcán az asztali Skype ikonja elég sokszor kék körre változik, amiben körbe-körbe szaladgál 2 fehér nyíl (ahogy kapcsolódás alatt is szokott). Közben viszont nincs gond a kapcsolattal. Egyébként most frissítettem és azóta csinálja. Már nyomtam neki uninstallt, töröltem a felhasználói fájlokat és újratelepítettem, de még mindig forognak a nyilak pár percenként (pár másodpercig, percig). Egyszer volt már ilyen, de nem emlékszem hogy oldottam meg.
Közben azt is észrevettem, hogy böngészőből (Hotmail) pedig egyáltalán nem tudok belépni Skypera.Ismerős ez valakinek?
[ Szerkesztve ]
iNEO DSGN • (csillagászati maszkok, alkalmi faldekorációk, exkluzív termékek) • https://ineodsgn.hu/
-
-
Fürkésző
tag
válasz kuyarashi #5782 üzenetére
Kék körös kapcsolat-keresgélés ismerős. Néhány napja jelentkezik. Nálam nem köthető frissítéshez. Utolsó frissítés kb. 3 hete volt, az meg néhány napja.
Nem tudom, ehhez kapcsolódik-e, de a chat és üzenetküldés problémájának megoldásán dolgoznak Skype-éknál:
Skype heartbeatMuszájna meggyújtani a tüzet. / Tilosna meggyújtani a tüzet. Ugye, milyen idegenül hangzik? Ne erőszakoljuk meg szép magyar nyelvünket! Használjuk a régóta bevált "NEM LENNE SZABAD", "NEM LETT VOLNA SZABAD" fordulatot!
-
LamerGyuri
senior tag
válasz Fürkésző #5785 üzenetére
Nna, elmentettem ezt a fórumot, hátha...
Ugyanezzel a pörgölődéssel szívok majd 2 hete asztali gépen és laptopon is. A legfőbb gond, hogy másoknak az üzenete is vagy megjön, vagy nem, vagy csak 2-3 részletben. Hiába írok, nem megy el, a válasz nem jön meg, majd csak egyszer...
Ha születik megoldás, írja be valaki legyen oly kedves"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
zoltan6
őstag
válasz LamerGyuri #5786 üzenetére
A megoldás viberre váltani Nekem már egyre több gondom van a skype-al,kezdődött as asus hangkártya anomáliával,memória hibát írt minden gépleállításkor,azóta kiszedtem az asust,most alaplapi hangkártya van,azóta se csörgés hang,se üzenet hang nincs,most ez a pörgés.mióta a microsoft lett a gazdája,csak a gondok vannak vele.
-
kuyarashi
őstag
válasz LamerGyuri #5786 üzenetére
Úgy néz ki, összejött, de csak annak ajánlom a próbát, aki szeret a Registry-ben turkálni, mivelhogy veszélyes lehet.
⋅ Szóval bezártam, majd letöröltem a Skype-ot.
⋅ Everything Search programmal rákerestem a meghajtóimon fellelhető összes fájlra és mappára, aminek a nevében szerepel a "Skype" szó. Ezeket Shift + Delete billentyűkombinációval letöröltem.
⋅ Ezután mentem regedit-be, ahol a keresésre (Ctrl + F) nyomtam, beírtam a "skype" szót, kitöröltem a kulcsszóra megtalált bejegyzést és ezt addig ismételtem, amíg el nem fogyott minden, ami "Skype". Volt pár... (Ugrás a következő találatra: F3.)
⋅ Újraindítottam a rendszert és feltelepítettem a Skype legfrissebb verzióját.Egyelőre stabilan a zöld ikont látom a tálcán, nem vált másra.
iNEO DSGN • (csillagászati maszkok, alkalmi faldekorációk, exkluzív termékek) • https://ineodsgn.hu/
-
kuyarashi
őstag
válasz LamerGyuri #5789 üzenetére
Oké, hátha valaki ír még ezzel kapcsolatban.
Egyébként eddig pár percenként töltött a Skype, mondjuk egy óra alatt vagy 10-15x, de mióta megcsináltam a lent leírtakat, egyszer sem láttam, hogy gond volna.iNEO DSGN • (csillagászati maszkok, alkalmi faldekorációk, exkluzív termékek) • https://ineodsgn.hu/
-
ACE-
addikt
Gyerekek, Ti olvastok is vagy csak írtok?
Ez központi hiba, és itt: [link] írnak is róla részletesen.Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
LamerGyuri
senior tag
Én kérek elnézést; azt hittem, ez a magyar Skype topik, ahol nyivákolhatok, ha nem megy az alkalmazás.
Mit írnak ott egyébként?
Nézd el nekem kérlek, szánalmas féregnek: nem tudok angolul.[ Szerkesztve ]
"Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
-
Fürkésző
tag
válasz zoltan6 #5787 üzenetére
... és más Viber-felhasználókhoz is szól a kérdésem.
Tapasztalataitok alapján a Viber - természetesen csak mobilon - "hatalmas" igényeimnek megfelelően működik? Igényeim ebben a hozzászólásban láthatók; igaz, ott még azokat a Skype-tól vártam volna el:
[5764]Konkrétan: valósként jelzi-e a kapcsolódási állapotot/elérhetőséget, alvó telefonra is megérkeznek-e a hívások, üzenetek?
[ Szerkesztve ]
-
Wolfskin
őstag
ritkán használom a skypeot, akkor is főleg pc-n. most be akartam lépni, és nem engedett, valami microsoft fiókot követelt. csináltam egyet, de új accountot hozott létre, nulla ismerőssel. vissza tudom szerezni a régi accountomat, ismerőseimet, beszélgetéseimet?
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
veterán
válasz Wolfskin #5796 üzenetére
Legújabb (7.30) Skype esetén magától eldönti, hogy skype vagy microsoft fiókkal akarsz éppen belépni, nem követeli egyiket sem. Szóval szimplán a skype felhasználóneveddel kell bejelentkezni és ott kell lennie minden eddigi ismerősödnek
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Wolfskin
őstag
szia, köszi.
én a 7.10-et használom, és nem is akartam frissíteni, mert minden frissítés után szarabb lett valamivel...
ezek szerint elég ha frissítek?
portable a skype, csinálok egy kopít és kipróbálom azon...[ Szerkesztve ]
''Irén nem válaszol mert mosni, és főzni kell!'' (CsT)
-
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Be lehet azt állítani telefonon, hogy ha a Skype megy, akkor mindig Elérhetőnek jelezzen? Nekem ha nincs előtérben, állandóan Láthatatlan, Kijelentkezve az állapot. Megnyitás után sem lesz automatikusan Elérhető, át kell állítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Interactive Brokers társalgó
- Autós kamerák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Gitáros topic
- Házimozi haladó szinten
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...