Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
►►►ÖSSZEFOGLALÓ◄◄◄
Új hozzászólás Aktív témák
-
VVoid
aktív tag
válasz MaxxDamage #2491 üzenetére
-
VVoid
aktív tag
válasz MaxxDamage #2489 üzenetére
Igen, ez viszont 500 GB, vagy 465,66 GiB, szóval nem 512, hacsak Kingstonék ki nem találtak egy másik váltószámot. De mindegy is, csak a pontosság kedvéért...
-
VVoid
aktív tag
válasz MaxxDamage #2487 üzenetére
Ki tudja, mi lesz 10 év múlva
Az mondjuk érdekes, hogy a kapacitása 500 milliárd byte, ez 1000-es váltószámmal is csak 500 GB, 1024-es váltószámmal még kevesebb, szóval nem tudom, Kingstonéknak hogy jön ki ebből 512 GB Nem mintha olyan nagyon hiányozna az a pár GB, de na...[ Szerkesztve ]
-
VVoid
aktív tag
válasz MaxxDamage #2485 üzenetére
Én is lecsaptam egy Kingston Canvas React microSD 512GB példányra. USB3.0 kártyaolvasóval ATTO max. olvasás 97 MB/s, max. írás 85 MB/s. Média file-ok írása közben Total Commander-rel végig tudta tartani a legalább 70 MB/s sebességet, kb. 150 gigányi anyagot másoltam rá (ezzel szemben a Samsung Evo Plus 256GB változata hasonló anyaggal gyakran benézett még 30 MB/s alá is, hiába a 100R/90W MB/s specifikáció). És jóval hűvösebb is volt hosszabb másolás után, mint a Samsung, ami határozottan forró volt.
Szóval eddig szerintem pöpec. DAP-ban lesz, szóval pótolhatatlan adat nem lesz rajta, majd idővel kiderül, mennyire tartós, de ugye van rá 10 év garancia
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Western Digital 3.5" My Book 16TB - Új, Bontatlan - Eladó! 89.000.-
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
- Golden Series Silicon Power microSDXC 32GB UHS-I V30 (SP032GBSTHDV3V1HSP) + SD adapter új
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest