-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
Az mit jelent hogy "hivatalos magyarországi garanciával"? Ez most rendes Samsung garanciát takar vagy bolti garanciát?
Hallottam valami olyat, hogy az online boltokból rendelt TV-ket nem lehet a hivatalos Samsung honlapon regelni. De 48H64000-at meg nem is találtam rendes boltban. -
athomi
veterán
válasz dethroner #69685 üzenetére
A gond hogy ezeket a garanciákat a bolt vállalja... tapasztalatom és rengeteget is lehet olvasni, ha valamire nem a gyártó vállalja a garanciát, hanem a bolt, akkor abból sokkal több szarakodás kerekedhet, ugyanis a bolt nehezen nyel be 100.000,-Ft-os javításokat vagy akár a TV teljes árát. Arról ne is beszéljünk, ha megszűnik az üzlet idő közben. Így is sikerült már járnom, bár szerencsére nem volt gond a videokártyával.
Ha az első 1 évben gyári Samu garancia jár rá, a +2 évet meg a bolt vállalja, akkor éppen megkockáztatható.
[ Szerkesztve ]
-
athomi
veterán
Sziasztok!
A napokban vásároltunk egy Samsung UE48H6400-as készüléket.
A mai nap folyamán beüzemeltem a készüléket, bedugtam a szolgáltató (UPC) kábelét és az ITT leírtak alapján próbáltam megkeresni a digitális adásokat. Sajnos 0 digitális adást talált a készülék. Mi lehet a gond?
[ Szerkesztve ]
-
athomi
veterán
válasz sityupityu #103179 üzenetére
Nem tettem a készülékbe a kártyát, és mivel kártya nélkül is meg kell találnia a digitális adásokat, ezért a DIGI-s topikból meg ide fognak irányítani.
[ Szerkesztve ]
-
athomi
veterán
-
athomi
veterán
válasz blakey #103212 üzenetére
Tegnap próbálkoztam tovább, és azt jelezte a TV, hogy megtalált 220 csatornát, igaz csak 28-ig van programhely. Bedugtam a kártyát, az azonosítás eltartott pár percig, majd az azonosítás folyamatban felirat eltűnt, de nem jött be a többi csatorna.
Ami viszont konkrétan a TV készüléket illeti: A TV gondolt egyet és lecsökkent a fényereje. Beléptem a menübe, állítottam a képmódon normálról természetesre, majd vissza normálra, így visszaállt a fényerő. Aztán szép fokozatosan egy fél perc alatt megint lecsökkent a fényerő. Kikapcsoltam a készüléket, majd visszakapcsoltam és megoldódott. De az asszony azt mondja előző nap ugyanezt csinálta, sőt, sercegett is a TV. Szóval random produkálja a TV a hibát. Szervíz?
-
athomi
veterán
válasz athomi #103453 üzenetére
Szóval az ECO mód okozta a fényerő csökkenést. Kikapcsolás után nem sötétedett le a készülék fényereje. Nem értem gyárilag miért van bekapcsolva, amúgy is elég hasznavehetetlen a lassan reagáló működése miatt.
A mediacardot is beolvasta a TV, így most minden ok.
Köszönöm a segítségeteket![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest