-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomomo
csendes tag
Sziasztok,
Visszaolvastam minden érintett hozzászólást, de nem tudom eldönteni, ezért kérem mondjatok véleményt: inkább C7000 vagy D6500?
Wifi számít, inkább tv műsor, mint filmek, de lassan már minden 3d lesz, ezért a valós full 3d jobb lenne? -
Tomomo
csendes tag
válasz tarkatehen #28839 üzenetére
Igen, tudom, hogy a C 2010-es, D 2011-es, ezért kérdeztem. Jelenleg A656A van, ami sima fénycsöves lcd. Érdemes led-re váltani és a 3d, wifi miatt újabbat venni, vagy várjak még év évéig, és akkor már a 12-esek lesznek jóárasítva?
-
Tomomo
csendes tag
Sziasztok,
Még mindig a real 3D érdekelne. ES6100 már tudja, vagy az is a felezős módszert használja? Euronicsban van most akciós 2+2 szemüveggel és törzskártyával 213e. -
Tomomo
csendes tag
válasz tarkatehen #29421 üzenetére
Köszönöm. Véleményetek szerint lesz fw frissítés majd, mint a D6500-ra amivel be lehet állítani? Kösz
-
Tomomo
csendes tag
Sziasztok,
Regisztráltam a smart tv-t, jött mailen a visszaigazoló az 5 év garanciáról. A számla és a garijegy másolatát kell beküldeni Samsungnak. Viszont nem láttam sehol, hogy ezután küldenek billentyűzetet. Valaki tudja esetleg hol lehetne ennek utánanézni, él-e még az akció? -
Tomomo
csendes tag
válasz CoolBoy323 #34361 üzenetére
Melyiket állítottad be? Én az elsőt és nekem is szürkés fólia effektus lett. Este kipróbálom a másodikat is. UE40ES6540S TV-m van.
-
Tomomo
csendes tag
válasz CoolBoy323 #34415 üzenetére
Ja, ok, én innen néztem és kettő van: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.459536127424101.111163.110909255620125&type=3
Nem találtam leírást, hogy melyik milyen... -
Tomomo
csendes tag
Sziasztok, a Logitech K700 is kompatibilis az ES szériával?
-
Tomomo
csendes tag
Sziasztok,
ue40es6540-em van. UPC kábelen jön a jel, digital előfizetés. Néhány csatornánál a képernyő felső sorában bal felső saroktól, kb. a a sor közepéig szakaszos fehér csík bevilágítás van. Érdekes, hogy csak bizonyos csatornáknál. Először azt gondoltam edge-led hiba, de csak bizonyos csatornáknál. Valaki tapasztalt már ilyet? Mi okozza ezt? -
Tomomo
csendes tag
Sziasztok,
Galaxy S3-ról próbálok videót ES6540 TV-re küldeni. PC-n van serviio 1.2.1, onnan megy simán minden a megosztott könyvtárakból. Telefonról viszont csak a képeket tudom az AllsharePlay-jel egyből küldeni, a videóknál nincs meg az opció. Feltettem a ServiiDroidot, de azzal is csak a PC szerveren megosztottakat látom. Milyen appal lehetne megoldani a videók direkt küldését a TV-re?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest