- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Video konvertálás
- Hálózati / IP kamera
- Crypto Trade
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Videó stream letöltése
- Windows Insider Program
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani1812
csendes tag
Üdv!
LE40C650-nel kapcsolatban érdeklődnék. Mi lehet az oka annak, hogy külső HDD-ről ugyanazon DVD filmen belül némelyik .vob fájlt nem nyitja meg nem támogatott videokodek vagy nem támogatott audiokodek üzenettel. Ez azért meglepő, mert egy részét meg megnyitja, pedig ugyanazon DVD-n belül ugyanazok a jellemzők. Új Firmware upgrade megoldja a problémát? Most májusi van rajta, új TV. Köszi előre is! -
dani1812
csendes tag
Itt van 2 panelgyártó honlapja, ha jót találtam:
AOU: http://www.auo.com/?sn=149&lang=en-US&c=23CMO: http://www.chimei-innolux.com/opencms/cmo/products/lcd_tv/ccfl/products_lcd_ccfl_tv_V370H3_120Hz.html?__locale=en
Samsung S-PVA paneljéről is belinkelhetne ilyet valaki, arról külön gyártói oldalt nem találtam.
itt csak 37" és 42" van. Hol a 40"? Samsung egyébként is különc a 40"-os TV-kkel, de azért itt kéne lennie azoknak is.
Az AA paneltől egyébként nem kell félni, betekintési szögben is hozza a 178 fokot tisztán, meg a feketéje is fekete, hétköznapi felhasználó nem hiszem, hogy érdemi különbséget észrevenne. A lényeg inkább az, hogy sokáig bírja, ne jöjjenek elő gondok.... Na azt tényleg nehéz kifogni. Ha lehetne én inkább arra utaznék
-
dani1812
csendes tag
válasz Carlo009 #5185 üzenetére
Sajnos hiába kéred úgy, nem bontják ki előre a TV-ket az emlegetett cégnél sem (ők mondták), gondolom azért mert minden vevőt megillet a bontatlan csomagolás. Aki SQ panelest kér és olyat kap annak csak szerencséje volt. Egy szállítmányban többnyire ugyanolyan panelesek vannak.
[ Szerkesztve ]
-
dani1812
csendes tag
válasz nightshadow #5181 üzenetére
Valóban, igazad van!
.vob kiterjesztés lejátszására külső HDD-ről nem tudtok még mindig semmi megoldást? Nagyon bosszantó, hogy ugyanazon DVD-n belül némelyik .vob-ra kiírja, hogy nem támogatott videokodek, mikor eliveleg ugyanaz
Eddig egyik kiterjesztés sem okozott gondot, csak ez...Innen jó kis HD demokat lehet leszedni. Aki szeretné nézze meg:
http://www.demo-world.eu/trailers/high-definition-trailers.php[ Szerkesztve ]
-
dani1812
csendes tag
válasz Davebowman #6615 üzenetére
kb. 300 MB rémlik nekem is.
Na végre valaki, aki szemből nézi a TV-t Ez kb. olyan dolog, hogy moziban se szeret az ember sor szélén ülni, akkor otthon miért tenné -
dani1812
csendes tag
válasz jegenye77 #7242 üzenetére
Nekem is jelentkezett ez a probléma, mint neked. Firmware-t frissítettem, utána nem jött elő. Bár azóta csak ritkán játszom le közvetlenül merevlemezről a TV-vel összekötve. Inkább DLNA-val, hogy ne kelljen 1 filmre a külső HDD-t a másik szobából áthurcolni. Próbáld ki, hogy így is beáll-e a kép, nekem nem tette.
-
dani1812
csendes tag
Lemértem a TV-nk pillanatnyi teljesítményét, fogyasztását: LE40C650
Beírom, hátha érdekel még pár embert.
Leginkább értelemszerűen a háttérvilágítástól függ. Tehát attól függően sorban:
0 --> 48 W
5 --> 70 W
8 --> 85 W
10 --> 95 W
15 --> 124 W
20 --> 157 W
Nekünk ált. 5-8-ason van.
A kép világosságától, sötétebb színeitől függően pár W-ot ingadozik.
1080p-s film esetén sem tért el ettől, legalábbis nem észrevehetően.
Viszont, ami megdöbbentett, hogy készenléti állapotban a fogyasztás 15W , aminek 1 W alatt kéne lennie a gyári adatok szerint. Jó lenne, ha valaki ezt megcáfolná, lemérné A műszer ebben a tartományban pontos, pl. 20W teljesítményű lámpa esetén is 20W-ot mutat. -
dani1812
csendes tag
válasz Anonymus23 #7265 üzenetére
Köszi, akkor megnyugodtam. Lemértem úgy, hogy rádugtam több dolgot és úgy húztam ki a TV-t és így már nekem is minimális érték adódott. (Ez egy alacsonyabb árkategóriás műszer, amit ingyenesen lehet kölcsönözni, és 10-20 W alatt pontatlan lehet.)
-
dani1812
csendes tag
Kérdés a DLNA-ról: A Samsung PC Share manager nektek sem engedi megosztani a PC-hez, notebookhoz csatlakoztatott külső HDD mappáit? Azt írja ki, hogy: ,,Csak mappaelem osztható meg"
Ciki lesz, ha a 80 GB-s belsó vinyóra kell másolgatni megosztás előtt[ Szerkesztve ]
-
dani1812
csendes tag
Villanyórával mérd, az a pontos (aminek van készenléti fogyasztása, azt húzd ki és mérd le először úgy a "ház" fogyasztását (riasztó+amit nem tudsz kihúzni, pl beépített), utána meg dugd be a TV-t, és a 2 értéket vond ki egymásból. Na ennek tényleg hihetsz majd, mert ez alapján fizetsz.
-
dani1812
csendes tag
válasz gyemipapa #7959 üzenetére
Üdv
Akkor ezek szerint a TV-nél nincs is módja a "biztonságos eltávolításnak"? (pl. anélkül lekapcsolná a HDD-t, hogy kihúznám az USB portból...) Eddigi megoldás az volt, hogy akkor állt le ha kikapcsoltam a TV-t, közben nem húztam ki, de jó lenne ha nem búgna amikor már csak a TV adást nézzük. Vagy ha a source-ot átrakom akkor már nem gond, ha kihúzzuk? -
dani1812
csendes tag
válasz eric.cartman #8083 üzenetére
Kár, hogy csak a saját DVB-T-vel lehet felvenni Sajnálom, pedig lenne rá igényem nekem is. Így a UPC-seknek ez a lehetőség kilőve, mert ott külön stb-t kell beiktatni, amivel meg a leírtak alapján nem fog menni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Xbox Series X|S
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Okos Otthon / Smart Home
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest