- Crypto Trade
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Videó stream letöltése
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows Insider Program
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Hálózatokról alaposan
- Synology NAS
-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
tarkatehen
tag
válasz vinikorn #28164 üzenetére
A D6500 sajnos nem tudja még a 3D-t full HD felbontásban. Pl ha küldesz rá full SBS jelet, közli, hogy nem támogatott felbontás, illetve ha egy 3D blu-rayt játszol le, akkor csak Samsung 3D szerepel a feliratnál amikor jelzi, hogy kapcsold be a szemüveget mert 3D jel érkezett, amíg a 7-es és 8-as széria már ott egy FULL HD 3D felirattal jeleníti meg.
Kép a képben funkciót akkor tudod előcsalni, ha mondjuk az egyik HDMI beneneten nézel műsort és megnyomot a tools gombot a távirányítón. Nem tud TV adás esetén kép a képbent.
-
tarkatehen
tag
-
-
tarkatehen
tag
válasz attamero81 #28173 üzenetére
Igen, így van. Nem akartam belemenni nagyon a valós és nem valós frissítésbe, gondolom azt már kitárgyalták itt sokan régebben is. Nekem is D6500 van, saját tapasztalatból tudom, hogy nem megy a full hd 3d. A D7xxx-nek is annyi már a frekije mint a D8xxx-nek.
-
tarkatehen
tag
válasz nightshadow #28242 üzenetére
De a Sony az full hd 3d a Samsung nem. A UE40ES7000 ami full hd 3d és az már 440 körül van.
-
tarkatehen
tag
válasz nightshadow #28247 üzenetére
Elvileg igen, de biztosat még nem tudni róla. Viszont ha tényleg az, akkor már változik a Sony vs Samsung ár, mert a 6500 az 260-ért már kapható.
-
tarkatehen
tag
válasz attamero81 #28272 üzenetére
Koszi, hogy megosztottad, hasznos info!.Legalabbis szamomra.
-
-
tarkatehen
tag
válasz nightshadow #28396 üzenetére
Az a baj, hogy nem volt még szerencsém személyesen jobban szemügyre venni, hogy képminőség terén van-e valami különbség a D és ES között. Így "látatlanba" azt mondom én is, hogy 50-70k pluszt nem ér.
-
tarkatehen
tag
"40-es és 37-es tv között nincs olyan sok különbség és így legalább szellőzni is fog a tv-d, ráadásul könnyebben hozzáférsz a csatlakozókhoz"
Ezzel nem értek egyet, nagyon észrevehető a 37-ről 40-re váltás. De ha nincs hely akkor nincs hely.
A csatlakozó rész ok, de a szellőzés? LED tv esetén nem nagyon beszélünk melegedésről, hogy annyira szellőzésnek kelljen hely.
-
tarkatehen
tag
válasz torma1981 #28414 üzenetére
Attol fugg min jatszod le es milyen formatum. Ha mkv es a tv lejatszojaval jatszod le akkor nincs ra lehetoseg. Ha blu-ray film es blu-ray lejatszo akkor a lemezen rajta van a 2d valtozat is, tehat igen. Ha van egy medialejatszod ami kepes 3d lejatszasra (Realtek 1186DD chipes) akkor ki tudod valasztani, hogy a 3ds tartalmat 2d vagy 3d modban jatsza le.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest