- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
bghistvan
senior tag
válasz
#94529552 #110769 üzenetére
Rendben.......én elhiszem hogy kizártnak tartod az "okos" ügyfélszolgálatos sablon szövegét a szervizben való átállításról,és a velejáró általa elmondott garanciális problémáról,de mégegyszer leírom......aki bevállalja ugyanezen típusnál a távsegítségen keresztül a regionális beállítások módosítását,és valóban sikerül is előhozni a plusz opciót,akkor én is boldog leszek, mert lesz rá végre példa, hogy valóban tudják orvosolni a problémát (de addig is a tv-m nem lesz kísérleti nyúl , hogy majd ezen fórumon lehessen miről beszélgetni
)
Mellesleg ne érts félre,nem szemrehányás képpen említem meg a témát,de ha már itt tartunk, akkor Te leszel az utolsó ember,akinek egy picikét is hagyatkozom a tanácsára,véleményére és tapasztalatára a jövőben, mert a "testvér topikban" rajtam kívül másoknak is előszeretettel ajánlottad ezt a készüléket a panel tulajdonságait illetően, és lám-lám.....hiába informálódtam a vásárlás előtt.....úgy tűnik mégsem azt tudja a tv ,ami miatt megvettem
És hangsúlyozom ismételten,ne értsd félre amit írok,csak szerintem legközelebb tényleg olyan tv készülékeket ajánlgass,amiknek a specifikációival tisztában vagy.Mindezek ellenére szeretem a készüléket,nagy,kicsit okos is, szép a képe, csak hát az a fránya elmosódás csökkentés......hajjjjj.....pedig 100hz-et akartam......de már nem érdekel
Szóval néha követem a topikot, és ha valakinek megoldódik a dolog, akkor annak előre is gratulálok,és megkérem ne tartsa magában a megoldást,ossza meg velem is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest