- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3nts
senior tag
válasz
Imi1981 #88931 üzenetére
Ugyanígy voltam ezzel évekig,mint Te...komolyan! Ódzkodtam a "meleg"- színtér beállításától,film mód-tól....évekig néztem tévét a saját beállításaimmal,elvégre "ahogy nekem tetszik".... Aztán a kalibráltatás után (egy alacsony-közép kategóriájú TV-n,amit imádok a mai napig
) az állam leesett....Pozitív értelemben!! Nem mondom,hogy pár napig (!) nem volt szokatlan,de azóta "el nem cserélném" semmire sem ezeket a beállításokat... MPCHC+MadVR,és "mezei" SD/HD adásokhoz is lélegzetelállítóan gyönyörű.... ! Használd természetesen úgy,ahogy Neked tetszik...! Majd "megtérsz" később Te is !
Új hozzászólás Aktív témák
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest