-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Ahogy tippeltem.
Tegnap mind a két cég válaszolt. Canadai SAMU így:
Az Európában gyártott tv készülékekhez ők nem tudnak érdemben hozzászólni, ezért lépjek kapcsolatba az itteni samuval, de ennek ellenére a leírt hibákat ők is elküldték a központba!
A magyar samu egyből átpattintott, hogy hívjam az ügyfélszolgálatot.Ennyi.
-
Batib
őstag
-
dethroner
veterán
Ha le van tiltva az fw frissítés és ennek ellenére mégis megoldja a gyártó hogy rákerüljön az amit rá akar tenni, mi lenne ha routerben tiltanánk meg a tévének hogy a frissítésre használt portokat elérje?
-
Batib
őstag
Egyébként felhívnám a figyelmet egy érdekes modellre: UExxJU6800
Ez olcsóbb QD kijelzős UHD tv.
Amit én tudok róla: Kapott egy plusz réteget (nanokristályos), majdnem dupla annyi háttérledet tartalmaz, joval nagyobb tápegysége van, közel 100W-al többet fogyaszt, a ledek dimmingelhetők.
A képen én semmi különöset nem láttam, talán homogénebb, a sarkok viszont itt is árnyékosak.
Ez részemről nem ajánlás volt,csak egy kis infó.[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
válasz
Flashget #83034 üzenetére
Írtam ne ilyeneket nézzél aktív 3D-n...
Sajnos ISO-t nem tudok játszani TV-re.
Valahogy tudnám Streamelni TV-re,ha gépen nyitom meg az ISO-t?
Visszakerestem,hogy egy adott mappában vannak a film fileok és abból kell a nagyobbat lejátszani.
Az tartalmazza a magyar hangot is?A keretem most nem engedi a külső HDD-t,64 GB pendrive van útban.
-
Flashget
félisten
válasz
dokee78 #83030 üzenetére
Milyen file rendszert használ a TV a rögzítésekhez?
H szériáig XFS-t amivel sokat nem tudsz kezdeni.
Régebben lehetett PVR alternatív megoldás (2012-06-02) ma már csak az maradt amit a tv-vel rögzítettél csak azon a tévén tudod visszanézni.Meg lehet oldani,hogy a pendrive egy részét ez a file rendszer használja,míg a másikat a Windows is lássa?
Meg. Készítesz 2db particiót leformázod winre mindkettőt, majd a tévé magának leformázza az egyiket amit kijelölsz.
Pendrive helyett jobb lenne egy ilyen külső HDD-t rendszeresíteni mindennapos használathoz. [link]Írtam ne ilyeneket nézzél aktív 3D-n...
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Pancsermeste #83032 üzenetére
2740 van fent...megsem talál frissítést ez a xar...van valami különbség egyébként?
[ Szerkesztve ]
-
superg
senior tag
válasz
nightshadow #82985 üzenetére
A sharp paneleket még kihagytátok.
Nekik egyébként van IGZO panelük is ami monitorban elég jól domborított,kár hogy azóta sem hallani róla. -
dokee78
félisten
Milyen file rendszert használ a TV a rögzítésekhez?
Meg lehet oldani,hogy a pendrive egy részét ez a file rendszer használja,míg a másikat a Windows is lássa?Közben tapasztalom,hogy a Half-OU sem mind egyforma.
Most az egyik nem kapcsol automatikusan 3D-re,sőt már a mappában a képe sem dupla,mint az eddigieknek.mflex
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Pancsermeste #83028 üzenetére
itt még van EPG kis TV-kép.
Idáig is volt és a 2740 az utolsó verzió. A UPC medicard-nál viszont üres a kis ablak.
Mindig Tv-nél van.(#83026) dokee78
Oda teljesen mindegy, hogy mit dugsz. Ha használod, akkor elnémul és a hangfunkció menük eltűnnek.
[ Szerkesztve ]
-
Pancsermeste
őstag
válasz
Flashget #83025 üzenetére
Aham.
Az enyémen még az utolsó előtti 2740.6 van, amivel kijött a gyárból, itt még van EPG kis TV-kép.
Néha viszont bekapcsol magától a SW frissítés, azt hiszem akkor, ha a Smart Hub feltételek és adatvédelem menüpontokban turkálok. Szerencsére észrevettem, és mindig időben kikapcsoltam, így nem frissített... -
dokee78
félisten
Ha a fülhallgató csatiba dugok egy 2.0 sztereó hangszórót,akkor a TV hangszóró nem fog szólni ugye.
-
Flashget
félisten
válasz
Pancsermeste #83022 üzenetére
Azt írták, hogy fw frissítés után eltűnt...
-
-
Flashget
félisten
válasz
Pancsermeste #83014 üzenetére
-
joco79
csendes tag
sziasztok!! sajnos nem találom a smathubon az mtva appot olvastam itt a neten rola hogy van ilyen app de a smart hubon sehogy sem találom! tv tipusa ue40h6200
-
Flashget
félisten
válasz
Pancsermeste #83014 üzenetére
Mondom az egyébre kell kattintani majd előjön egy kereső, ott nem kell kerestetni hanem országost választani.
De azt is írtam gyakorlatilag semmi értelme ON TV híjján. -
Pancsermeste
őstag
válasz
Flashget #83012 üzenetére
A szolgáltató választás, gondolom FW verzió függő... no mert nekem pl. csak UPC és egyéb jelenik meg, az egyéb után pedig már nincs semmi szolgáltatóval (Digi) kapcsolatos választás, elindul a hangolás. (vagyis még manuálisan meg lehet adni a hangolási paramétereket, de mást nem)
-
Flashget
félisten
hogy az első beüzemelésnél megadható a szolgáltató neve. Ennek milyen jelentőssége van?
Az égadta a világon semmi már. Lett volna ha a Samsung nem állítja le a On TV szolgáltatását, hanem fejleszti ami arra lett volna hivatott, hogy figyeli a tv nézési szokásokat és ajánlja a műsorokat. Gyakorlatilag tök mindegy mit állított be az ember nálam olyan csatornák voltak ajánlva amik alapból tíltólistásak..retek klub, tv2...
Digikábeles vagyok én is a beállításokban Egyéb válaszd majd az országost és utána előjön városok szerint a Digi. Bp kapcsán nem dob ki kerületenkéntit. De mint írtam tök mindegy beállítasz valamit vagy sem akár UPC-t is állíthatsz.A Digi-kábel kiválasztható? Esetleg ez alapján tematikusan elrendezi a TV a csatornákat?
szolgáltató állítja be a csatornasorrendet a jogszabály miatt, de ugye ez Digikábelen simán és könnyedén átállítható mivel a DTV csatornák nem kódoltak.
Csatorna hangolásnál automata keresést és hálózatot válaszd, így megtalálja az összes csatornát.
Minden más Digivel kapcsolatos kérdést itt tegyél fel. [link] -
dokee78
félisten
válasz
Azurooandrew #83007 üzenetére
Hétfőn érkezett az Aquától az UE40H6400 gondolom még van nekik.
-
wopi
aktív tag
válasz
dokee78 #83008 üzenetére
Azt nagyon reméltem, hogy meg fogja találni a csatornákat.
Csak gondoltam hátha nem az automatikus hangolást fogja végigtolni, vagy ha mégis, akkor utána valamilyen rendszer szerint kapom meg a csatornákat. Tudom, export, gépen szerkeszt, import... A beállításnak a célja érdekelt volna.
Annyira persze nem fontos, majd ha megérkezik a TV úgyis elmélyedek benne.
-
-
wopi
aktív tag
Sziasztok!
Megrendeltem egy UE48H6400-ast, és nagyon nagyon várom.
Youtube videón láttam, hogy az első beüzemelésnél megadható a szolgáltató neve. Ennek milyen jelentőssége van? A Digi-kábel kiválasztható? Esetleg ez alapján tematikusan elrendezi a TV a csatornákat? Tudom, ezt én is megtehetem, de lusta ember révén... Érdekel, mi ennek a célja.
Köszi!
-
pandion
tag
Sziasztok,
Tud valaki olyan appot amivel számítógép képernyőjét lehet wifin keresztül streemelni H6400-on?
Köszi -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Ciccuka #82966 üzenetére
Na, kíváncsi vagyok.
Két helyre is írtam... Samsung Canada és magyar face-re is.
És hamarosan egy email-t is fognak kapni, nem vagyok biztos benne, hogy a facebook-on nem-e törölnek
Bár kétlem, hogy a Magyarországon vásárolt tv-re a Kanadaiak sok vizet zavarnának, valószínűleg "visszaküldenek" Európába.[ Szerkesztve ]
-
satu777
csendes tag
válasz
satu777 #82965 üzenetére
Megoldottuk a Samsung Online ügyfélszolgálattal, hogy az ADB5800S SAT beltéri egységet nem vezérelte a Samsung TV infra jeladója:
A TV-n az univerzális távirányító beállítása során, a SZOLGÁLTATÓNÁL(!) kellett beírni az ADB-t, és onnan kiválasztani az 5800S típust, valamint volt egy fólia körbe a henger alakú infra jeladón, amit nem vettem le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Politika
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sweet.tv - internetes TV
- EA Sports WRC '23
- Amazon Kindle
- Autós topik
- További aktív témák...
- Lg Oled Evo OLED55G49LS Prémium Tv! 55" 4k-UHD/144hz/0,1ms/G-sync/Dolby Vision/Atmos/Gaming TV/Talp!
- Sony HT-A9 vezeték nélküli házimozi rendszer
- SAMSUNG QE65Q800T 165CM 8K SMART PRÉMIUM % AKCIÓ!!
- SAMSUNG QE65Q950R 165CM 8K SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- SAMSUNG (SP-LSP7TFAXXH) 120" DLP LÉZER TV ! MAX 300CM !!!! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest