- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Milyen NAS-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Windows 11
- Az USA pénzügyminisztériumától loptak fájlokat a hackerek
- Bittorrent topik
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Betilthatja a kínai drónokat az USA
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
labi83
csendes tag
Szia mindenki!
Egy nagyon érdekes dolog ami bárkinek segithet abban,hogy HA H6800 tipuú készüléket vásárol, ehhez a tipushoz nem jár Smart touch távirányitó gyárilag. ÉS gyárilag nem is működik vele ha vesztek hozzá! (B)DE (/B) megoldható hogy móködjön CSAk a service menüben be kell kapcsolni a funkciót amit Samuék aljas módon kikapcsoltak!!!!!! Ha valakinek ebben segitség kell keressen bátran! lehet ez vonatkozik H6200 ra is azt nem tudom!
-
labi83
csendes tag
H6800 H6400 H6500 és társaihoz mától frissithetők Build: 2600.4 verzióra. Amit érzékeltem talán jobb lett a menü (smart) laggolás. valaki valami változást tapasztalt ????
H6800 Széria Smart touch nélküli ?! Valaki nem tudja működne e Smart touch távvezérlővel??
[ Szerkesztve ]
-
labi83
csendes tag
válasz Gino20 #75044 üzenetére
Szia. Én is ugyanebben a helyzetben volta\mvagyok mint te, csak én meg is rendeltem az 55H6800 -at. . Én láttam H6400 -et kirakva , de az iveltnek jobb a képminősége, olyan élettel telibb, de a H6400 is gyönyörű. Vagy vegyél 55H6500- at ,az is tökéletes szerintem, bár árban nagyon közel vannak egymáshoz. A H6800 -hoz elvileg nem lehet Smart Touch távvezérlőt használni csak hagyományosat, "ezt mondták a samunál" de erről meg akarod győződni mivel maga smart touch az összes H szériához kompatibilis. nem tudom valaki tudná e esetleg ezt konkrétan? üdv
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Xiaomi Robotporszívók (robot vacuum, Roborock)
- Bemutatkozott a OnePlus 2
- Androidos fejegységek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Digitális Állampolgárság Program
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Drón topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...