- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Crypto Trade
- Linux Mint
-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Sziasztok!
Jelenleg egy ue40d5500 Samsung Led tévét használok. A jelenleg a digitv analóg jelére fizettem elő. Tudnátok nekem abban segíteni,hogy érdemes lenne-e digitális műsorra átállni? Észrevehető lenne a különbség?Csak egészség legyen, meg térerő!
-
szaba75
tag
A T-Home szolgáltatásain nem gondolkodtok?(Sat Tv)
-
HofiZoli
senior tag
válasz róland #28536 üzenetére
róland, Attamero, köszi a válaszokat!
Nem lett üzlet, 10 db ezrest akart engedni.. Mikor mondtam hogy kinevetteti magát, megsértődött. Van ilyen Saturn- Duna Pláza.A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
-
veterán
-
Flashget
félisten
válasz sityupityu #28563 üzenetére
nincs CRT tévén..de a laposon klasszis különbség van.
Realme GT Master Edition
-
arrrgggh
tag
Sziasztok!
Többször hallottam, hogy a 37"-os méret nem túl szerencsés választás.
Van ennek valami alapja élettartamban, képminőségben, vagy bármiben?
Konkrétan egy d5000-ről lenne szó. -
attamero81
senior tag
válasz sandró60 #28569 üzenetére
A másik pedig,hogy csak egy féle kijelzővel van gyártva az pedig AUO.Ebből kiindulva nagyon ritka,mint hibás készülék.És ha ráadásul hibás ugyanaz a bajuk.T-con vagy kijelző.
mate3553:leveszed a hátulját
[ Szerkesztve ]
Nem érhetne hamarabb véget a film,mielőtt földet érek??!!
-
Flashget
félisten
válasz attamero81 #28571 üzenetére
vagy szervíz menűbe lépve ,egnézi..
de ezeket már csak ha hazavitte tudja csakRealme GT Master Edition
-
attamero81
senior tag
válasz Flashget #28573 üzenetére
A szervíz menüből sem derül ki mindig,mert a szoftvert látod ami rajta van.Gondolom a gyártói dolog miatt kérdezitek,hogy Samsung-e nem?A zöld színű panel szlovák,a kék színű panel pedig magyar Samsung gyártotta.A china-i foss nagyon ritka erre fele.
Nem érhetne hamarabb véget a film,mielőtt földet érek??!!
-
Flashget
félisten
-
attamero81
senior tag
-
Mate
nagyúr
Megnéztem ez alapján:
Made in Slovakia
UE32D5000PW
32A6UF0E32 inch
Samsung panel
50/60Hz
Ultra Clear
Full HD
Edge LEDJátékhoz melyik paneltechnológia a jó? Leírásban nem találtam info-t róla.
-
Robbie85
tag
A segítségeteket szeretném kérni. Az Euronics-ban most jó áron lehet venni LED Tv-t. A két kiszemelt: A Samsung UE40ES6540 és a Sony KDL 40EX650. Az előbbi 260e, az utóbbi 200e. Esetleg valakinek valamilyen tapasztalat? Ti melyiket választanátok? Az árkülönbség tudásbelileg első látásra a 400Hz és a 3D a Samsung javára. Ugyan a 3D-ről nem olvastam túl jókat, meg hogy még kiforratlan (szemzavaró, stb.), igazából nagy jelentősége nálunk nincs. A fő lényeg a képminőség, megbízhatóság, multimédiás tartalmak lejátszása. Amire még nem tudtam rájönni, hogy a Sony kép a képben rendszerű e vagy sem?! Hol azt írják, hol meg mást. Érdemes többet fizetni a Samsungért?
[ Szerkesztve ]
-
arrrgggh
tag
válasz attamero81 #28571 üzenetére
Próbáltam utánanézni az AUO panelnek, de laikusként nem sok mindent találtam amit értek. Annyit sikerült kihámozni, hogy a régebbi modelleknél rosszabb a kontraszt. Ez még a 2011-es modellekre is igaz, vagy "csak" annyi a gondja, hogy nehezebb hozzá az alkatrész utánpótlás?
Hogy kevesebb belőle a hibás, az adódhat abból is, hogy kevesebbet adnak el belőle, ha jól következtetek.
Ha megnézem az idei szériákat ebben a méretben, jóval kevesebb modell van mint mondjuk a 32 v. 40"-os méretben.
Meg mindezeken felül ugyanúgy megvan az esély rá, ha más méretet veszek, az sem samsung panellel lesz szerelve. -
attamero81
senior tag
válasz arrrgggh #28586 üzenetére
A Samsung-ot nagyon nagy szinten variálták.Az LG-nél a 47 colos verzióban volt és egy két régebbibe,hogy szörbe bele ment a Samsung panel.Színekben vannak megkülönböztetve a T-con vezérlők.Az AUO panelek általában kék színűek az újabb modellekben.Egy-két régebbiben amiben ez volt ott előfordult a zöld szín,de általában ott is kék volt.Az AUO t-conokon virit mindig az auo chip felirat vagy a különböző ic-ken az AUO felirat.A Chi Mei kijelző vezérlők azok a CMO-sok.Ezek általában csak HD Ready tv-ken vannak.Ezen kivűl van még a CPT kijelző ami szintén kék színű panelocska,de jóval gyengébb az AUO-nál,és ennek a sorszáma CPT felirattal kezdődik.Van még egy típus ez pedig az AMLCD kijelzős tv-k.Ezek a panelek kifejezetten a nagy felbontású és méretű tv-ben volt,van benne.
Itt jön a kavarás.Az AMLCD-n megy a CMO és az AUO is,de a háttér villany lesz gyengébb.A legfeltűnőbb a AMLCD és a CMO közt van,ott a legnagyobb a fényerő esés.A CPT-s csak a sajátján megy.Az AUO és az AMLCD közt minimális különbség van,de azt is észre lehet venni.Fényerőben ebben az esetben már nincs akkora különbség,mint a AMLCD és a CMO közt.Ráadásul az AUO is képes Full HD felbontás megjelenítésére.Viszont ami érdekes a CMO-t nem lehet cserélni AUO-ra.Ennek egyszerű az oka.Némelyik kijelző 5V-ról még másik 12V-ról megy.Nem érhetne hamarabb véget a film,mielőtt földet érek??!!
-
Robbie85
tag
Amit még nem teljesen értek: PIP, kép a képben rendszer. Ha két tuneres csak akkor lehet vele nézni egyszerre két csatornát? Az 1 tuneressel meg csak DVD és egyéb külső forrású lejátszót? Ennek mi az értelme? DVD-zés közben a franc se kíváncsi, hogy mi megy a tv-ben, de ha reklám alatt átviszed egy másik csatornára akkor jó tudni, hogy mikor kell visszakapcsolni, hogy ne maradjon le az eseményekről az ember.
-
szelidorzo
aktív tag
válasz vinikorn #28558 üzenetére
Azért ez tetszett!
"Nem akarok warezolni. Ingyenes program nincs Windowsra?"Végül is egy kódolt felvételt (ami csak a felvevő eszközön (tv-n) játszható le, akarsz számítógépen szerkeszteni (stb), de Te nem akarsz warezolni (nem ingyenes programot beszerezni a warezoláshoz (felvett anyag szerkesztéshez)
kérdezni nem szégyen, nem tanulni inkább www.nokia6230.uw.hu
-
SyneT87
tag
Sziasztok,
nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy énis samsung tv-t szeretnék venni, és szeretném a pc-re letöltött filmjeimet lejátszani a tv-n, na most a gond az hogy a pc az emeleten van a tv meg a földszinten és az allshare-s cumó lehet nem lesz jó és akadás nélkül nem fogja vinni, ezért mit ajánlanátok helyette, ami azért nem túl macerás?
köszi előre is
üdv
-
Zoty4
őstag
Az állványon vagy szinén kivül valaki tudja mi a különbség a
ES6500
ES6560
ES6570
között?
Árban eléggé nagy a szórás ezek közt. -
-
mutyi
senior tag
Samsung ES6560-as tv mellé milyen billentyűzetet érdemes venni?
Én egy Logitech K400-ra gondoltam, mert van benne touch rész is, szóval azzal lehetne pötyögni meg irányítani a multimédiás dolgokat a távirányító helyett.
Tapasztalatokat és ötleteket várok.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Spórolós topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Apple notebookok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest