- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Crypto Trade
- Linux Mint
-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Studi22
aktív tag
Samunak tunere csak 130mhz-tól keres ezért, a 112,120,128 Mhz frekvenciákat is QAM256 és 6900 kS/s paramétereken kézzel le kell keresni mert ott lesznek hiányzó csatik.
Nálam hang nem szűnt meg emlékeim szerint.A világon a legveszélyesebb dolog,mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
-
pelenka35
őstag
Hi
Sharp tv kapcsolatos kérdést is lehet itt feltenni ? (vagy van külön topic)
Gamertag:Rob3rt75
-
PLaci58
addikt
válasz Flashget #28092 üzenetére
Ma este meghallgatom a MindigTV-n. Kiváncsi vagyok. Mondjuk arról nem ír a cikk (ha jól látom), hogy milyen kódolással adják, de úgy emlékszem, hogy DD-vel.
Imifej!
A zavar nem csak a saját lakásból jöhet sajnos. A digitális vételnél sokkal zavarobb a vételi hiba, mint analógnál, ahol legfeljebb egy kis kattanás, reccsenés volt hallható, most a digitálisnál hangkimaradás van.[ Szerkesztve ]
"Nincs végzet, csak ha magad is bevégzed!"
-
mrhitoshi
veterán
Van egy mkv fájl, és van mellette egy srt típusú felirat. Ha ráteszem egy memóriakártyára a videót és a feliratot, akkor magát a videót lejátssza a TV, de a feliratot nem nagyon akarja lejátszani mellé. Megpróbáltam rátenni a feliratot a videóra, hogy ne legyen 2 külön fájl, a számítógépen szépen meg is jelenik a felirat, nem kell állítgatni semmit, de a TV még mindig nem akarja lejátszani a feliratot.
Valami ötlete van valakinek, hogy mi a baja a Tv-nek ?PS4
-
Gakocsis
tag
válasz mrhitoshi #28107 üzenetére
Hasonló az én gondom is..
Ha hálózati adattárolón tárolt filmet indítok el allshare segítségével, nem játssza le a feliratot, hiába egyezik meg a fájlnév.
Ha ugyanazt a fájlt PC-ről indítom el, és úgy adom át a képet a TV-nek, akkor látszik a felirat..Nem mindegy, milyen rendszereket használunk, nem minden esetben a TV a lejátszó eszköz, főleg allshare esetében.. olyankor csak megjelenítőként szolgál..
-
vinikorn
aktív tag
Még mindig nem oldották meg, hogy a D6500-as tv PVR felvételét meg lehessen nézni és szerkeszteni laptopon?
-
Imifej
senior tag
válasz PLaci58 #28104 üzenetére
Igen, ezt is észrevettem! Ha egy autó elhúz az ablak alatt, akkor is kockásodik. Ha meg a szomszéd gyerek berregteti a régi simsonját, akkor szerintem 500m-es körzetben megszűnik a vétel. Nem tudom ez ellen mit lehetne tenni? Valamelyik fórumon foglalkoznak e ezzel a problémával?
Marantz PM7000N, JBL TLX500
-
Mate
nagyúr
válasz vinikorn #28112 üzenetére
Vannak Tv-k, amik már most is értelmesen vesznek fel.
Nekünk UPC digitalunk van. Rengetegen nem tudtak felvenni dvd felvevővel műsort, mert kódolt volt. Neves gyártók (samsung, sony stb.) dvd felvevők használhatatlanok voltak. Nekünk Laser márkájú van és gond nélkül vett fel hackelés nélkül. Az ok egyszerű, jogvédelem, amivel az olcsó márkák nem foglalkoznak. -
putu33
tag
Sziasztok!
Van köztetek olyan kinek C650-es Samsungja van upc mediacard-al? (budapest)
Az a problémám, hogy nem mindegyik csatornát találja meg a digitális hangolásnál. Már mindent próbáltam, sehogy sem akarja. Ki jöttek a technikusok megnézték kábelüket, az én kábelemet. Hoztak box-ot azon bejöttek a csatornák, amiket a tévé nem hozz be. Felraktam a legújabb firmware-t, csináltam factory-t. Még mindig nem megy. Amúgy "128Mhz"-en lévő csatornák nagy részét nem találja meg, 304Mhz-től nagyjából megtalálja mindet, de még ott is vannak hiányosságok. És random néha megtalál valamit néha nem. Technikusok azt mondták Samsung betegség... Ti tapsztaltatok ilyesmit? Van még egy C650-es, de másik model az made in uk az is ezt csinálja.Azt szeretném kérni, hogy ha valakinek van C650-ese és bejön a rai uno, dicovery (sima), atv akkor csináljon egy csatorna átvitelt és ossza meg a fáljt. Lehet akkor látni fogja a tévénk.
Illetve, ha bejönnek ezek a csatornák leírhatnátok, hogy nektek mik szerepelnek a szervizmenübe.
Nagyon megköszönnémModel code: LE40C650L1KXXU
Version: Q2Szerviz menüben:
Type: 40A1UF0C
Local set: EU_Only
Model: LC650
Tuner: SEC_T2
DDR: /üres/
Country: ...[ Szerkesztve ]
-
bibobibo
csendes tag
Sziasztok!
Tavaly vettem egy D6510-est, nagyon elégedett vagyok vele. Nektek hála allshare és serviio egymás mellett műkszik, utóbbit csak streamre használom, igaz a futuboxos linkek nem mennek, ezeken kívül pedig alig akad HD csatorna. Ezzel kapcsolatban tud valaki valamilyen más megoldást? Ami most azonban fontosabb számomra, vettem egy külső HDD-t, megosztottam, ahogy itt írtátok, kiválón működik, 80 giga PVR-re a többin filmek. A kérdésem PVR-nél hogyan tudom a felvételt szüneteltetni (mert nem akarom a reklámot felvenni pl. a Barátok közt szünetében) mert a pause gomb a timeshift-et indítja el. Köszi előre is a segítséget. -
vlevi
nagyúr
válasz putu33 #28117 üzenetére
Budapest melyik kerület?
Néhánnyal lejjeb belinkeltem, hogy honnan tudod elérni a csatornalistát. Néhány adó nekem sem jött be, de kézzel rákeresve a frekvenciára, már megtalálta.
Én hiába menteném el a csatornalistámat, mert Budapesten teljesen más frekvenciák vannak, mint nálam.[ Szerkesztve ]
-
-
putu33
tag
Uhh összejött, dejó!
Köszönöm! Jó csapat vagytok! -
dvorcsakl
csendes tag
Sziasztok!
Egy LE32C530-as tv-m van. Van rá megoldás, hogy a feliratoknak (USB-ről srt) legyen háttere?
HA sorozatot nézek, sokáig megy a "stáblista", ami mondjuk ha fehér, olvashatatlan rajta a fehér felirat. Ezért kellene egy háttér alá.Köszi
-
addikt
Adott egy D5500, kíváncsiságtól vezérelve megnéztem rajta a [PROHARDVER tesztanyagokat].
Gyakorlatilag simán és szépen vitt mindent, kivéve ezeket:
[x264_killa_sample.mkv]
Nem támogatott videokodek. hmmm?
[VC-1_1080p@8Mbps.wmv]
Nem támogatott fájlformátum. ezt tudtamÚgy tudtam, hogy a .mov és .flac se megy elvileg, mégis simán viszi.
-
vlevi
nagyúr
válasz Imifej #28130 üzenetére
Ez engem is érdekelne. Mert a képben néhány kockát időnként még elviselek, de amikor a hang akad, olyan, mint, amikor a lemezjátszón ugrik a tű, az marha idegesítő.
Próbáltam már azt is, hogy nem a DVD felvevőn keresztül vezetem az antennát a tévébe, de nem segített
Na, most viszont olyan, mintha rendben lenne. M2HD-n megy valami rettenet, abban 1 kocka sincs. Bezzen az F1 időmérő sokkal rosszabb volt."Adott egy D5500"
Hát, a killa sample még a médialejátszókat is megakasztja, szegény samu viszont egyből kidobja, hogy nem szereti. De szerencsére ilyen tömörítésű videóanyag nemigen létezik a valóságban. Van még 1-2 mkv, amit nem szeret, én is láttam már ilyet, de ritka.inkább a vmw-vel szokott meggyűlni a baja, abból már több ismeretlent láttam.
Sokan nem tudják, hogy a .mov-ot is lejátssza a tévé, ha átnevezzük. Bármire. .mpg, .avi, akármi, csak az a lényeg, hogy olyan kiterjesztése legyen, amit a tévé keres. Utána már játssza.
[ Szerkesztve ]
-
digo00
tag
Szaisztok!
Van arra valami megoldás,hogy a D6500-as TV-n neten lévő filmeket nézzek?Mint PL-a
netmozi.com meg ilyesmiken. PC-és TV HDMI összekötése nélkül.Mert sajnos a TV böngészőjében hiába kattintok rá a play-ra nem akarja lejátszani.
A Galaxy S2-t meg nem tudom, egérként használni.A válaszotok előre is köszönöm.
-
justo00
tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek erről a tv-ről?
Esetleg vmi más választás ilyen értékben?
Előre is köszönöm segítségeteket és válaszotokat!
-
H4CKmyM1ND
tag
Samu B650 tulajoktól kérdezném, hogy (digi tv kábel) ez a WSS kapcsolójel, ami elvileg automatikusan átváltja a csatornát 16:9 képarányra ha úgy jön az adó, pl discovery ch. ez nálam nem működik.
Állandóan képarányt kell váltani de még TV2, RTL klubnál is. Az egész olyan primitív és idegesítő!Másnak is ez a gondja vagy a tv-m képtelen a kapcsolójelet kezelni?
-
sandró60
addikt
válasz Flashget #28136 üzenetére
Sajnos amit te meg #mate3553-kolléga ajánlott tv-már kifutó darabok túlárazottak vagy szerintem használt feljavitott darabok.Inkáb egy kicsivel több pénzért megvehető újabb tipusokat ajánlanám annak aki felvilágositást kér.
#justo00:Várnék még egy kicsit,igaz a most kezdődő foci Eb miat már több bolt akciózik.Néz körbe az internetten.Ajánlom a Samsung E-sorozatú tv-it[ Szerkesztve ]
-
Zoty4
őstag
válasz sandró60 #28139 üzenetére
de a 2 magos procin kivül mivel tud többet a ES széria mint a D?
Kellene valami jó teszt a ES sorozatról.Tegnap voltam Tescoban és volt kint egy ES6100as TV nagyon szép volt a képe és a 3Ds szemüveggel belenéztem egy futó klippbe és lehidaltam annyira jól jelenítette meg. pl ennél mivel tud többet egy 6500 vagy 7000 netán 8000-es széria?
jóval drágábbb a ES sajna majdnem 50%kal mint az előző garnitura, ami most többe kerül a jó magas € miatt, mint amikor behozták a szériát tavaly
-
-
vinikorn
aktív tag
D6500 tv-hez ha feltelepítem a Samygo root max. 1016-os firmwaret az maradandó nyomot hagy? Vissza lehet telepíteni a gyári firmwaret és így a garancia nincs veszélyben?
-
Gakocsis
tag
A 6000-es széria magasabb számú tagjainál főleg annyi a különbség, hogy tudják a 2D-3D konvertálást, valamint a külső HDD-ra való rögzítésre vagy elő vannak készítve, vagy már talán van is bennük HDD...
A 6200-asom tökéletes, csak ez a kettő funkció különböztei meg a 6500-tól.. nem tud 2D filmet 3D-re konvertálni, valamint nincs előkészítve PvP-re illetve HDD-re , így nem tud pl időeltolást, és rögzítést.. :-) -
Gakocsis
tag
Nem vagyok abban biztos, hogy midnen kérdésedre tudom a választ.
A leírása 200 Hz, ami a valóságban 100-nak felel meg (ezt talán ebben a fórumban, vagy a megfelelő topikban olvastam)
Recsegést, kockázódást még nem tapasztaltam, miden tökéletes.. a Kép tűéles..
A dobozra full 3D volt írva.., hogy ez megfelel e a valóságnak nem tudom.. eddig amiket leszedtem, 3d filmek, mind tökéletesek voltak.. -
Flashget
félisten
valós 100Hz a 6xxx-tól van akár D akár E széria.
a 2012-es 6500 állítólag már tudja a 3D-t full HD-ben, de még semmi tesztet nem raktak fel erről vagy én nem láttam. Illetve a ES6500 valós 200hz...állítólag.
Az hogy ES vagy EH az a készülék kialakítására vonatkozik, vékony vagy vastag.Realme GT Master Edition
-
attamero81
senior tag
válasz Flashget #28148 üzenetére
Üdv néktek.
Egy fontos frissítési info az E szériáról.Ha valaki CI-on akar frissíteni akkor ezen kóddal kell:
info - 2 - 7 - 4 - mute kombinációval megy.Későbbiekben ez még jól jön.A másik,hogy bizonyos E5000-es szériáknál felesleges az okosítás,mert az alaplap felépítése nem engedi.Kb úgy,mint a D5000-es szériánál.D5000-est lehet okosítani,de csak panel,T-con cserével.Ezek után már megy,mint D8000.A 55" méretben pedig annyi változás van,hogy a D6000-től kezdődően teljesen mindegy melyik mainboard-ot teszed rá(D6 - D7 - D8),mert a kijelző ebben a méretben egy.Annyi,hogy még a T-connal lehet még a valós órajeleket emelni,mert ugye a D6-os panel nem tudja a 240 Hz-en járatni és ez a 3D Full HD-nál kép minőségi próblémát okozna.Nem érhetne hamarabb véget a film,mielőtt földet érek??!!
-
Imifej
senior tag
Valaki itt a topikban ajánlott már valami galvanikus leválasztót ami állítólag bevált, csak nálam az a gond, hogy erősítős az antenna aminek egy Alcor-1800 as ad ki 5V DC feszültséget. Szerintem akkor a tápot sem engedné át, ha leválasztó ugyebár? [link]
Marantz PM7000N, JBL TLX500
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Spórolós topik
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest