-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
Raksi84
csendes tag
Távkapcsolóval szoktam ki-be kapcsolni de más funkciót nem nagyon használok rajta. Régen a monitort használtam Tv-nézésre is, mivel ez tuneres. jó volna valami megoldás. Ha a párom Tv-t néz elég kellemetlen a dolog.
-
veterán
-
Flashget
félisten
válasz Raksi84 #35002 üzenetére
hehe ez nálunk is fenáll..főleg akkor jó buli ha ő tv-t kapcsolgatja és meg online szimulátorozok éppen :p
monitoron aluminium fóliával kell eltakarni ahol veszi a távkapcs jelét vagy megvárod amíg a távkapcsolóban merül az elem annyit, hogy a monitort már nem irányítja.
Mondjuk ha digikábeles lennél akkor hamar merülni is az elem a havi 2x hangolás miattRealme GT Master Edition
-
Raksi84
csendes tag
-
zlot
csendes tag
válasz nightshadow #35011 üzenetére
Akkor a 6030-as 200Hz-e minek felel meg?
-
engusz
veterán
ES6100 esetén a digitális optikai kimeneten az analóg tévéadás hangja is kimegy? Erősítőre szeretném kötni. A jelenlegi tévé két pár RCA-n adja ki. Az erősítőn ilyen és digitális bemenet van erre a célra. Viszont úgy láttam, hogy a Samsung tévén csak digitális és egy fejhallgatónak való.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
veterán
-
engusz
veterán
válasz sityupityu #35016 üzenetére
Köszönöm, ez most nagy segítség volt vásárlás előtt!
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
Fecogame
veterán
Van egy T22A350-es TV-m, vettem hozzá egy Genius 6000-es hangrendszert. Összekötöttem a kettőt jack csatlakozóval, de nem akar megszólalni. TV-ben átállítottam külső hangszóróra, de semmi. Valami tipp?
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
ocsi12
csendes tag
válasz nightshadow #35005 üzenetére
Köszönöm a segítséget! Te melyik típust ajánlanád? De gondolom nem annyira észrevehető az a "36"?
-
Fityusz
tag
sziasztok! a tegnapi nap vásároltam egy ue32eh5300.tip samu tv-t. tegnap összeszereltem netet rádugtam minden ment faszául minden netes alkalmazás. Ma ha akármilyen netes alkalmazást használnék semmi nem akar menni, mindenhol error model blind hibaüzenet a samsung aps-t inditom pedig hálozati interferencia próbálja később hibaüzi. A nettel rendbe van minden óra be van állítva a tv- szoftverét is frissítettem ma de még semmi. Valami ötlet? Köszönöm előre is a segítségeteket.
Ha olyan képem lenne mint neked, nevetve mennék neki a körfűrésznek!:)
-
Fityusz
tag
válasz sandró60 #35022 üzenetére
nem közvetlenül van egy router is közte a hálozaati beállitásokat végig futattam töbször azt irja van élő kapcsolat, megnézem az ip-t is azt ir ad neki szal a netes cucc elméletileg jó. az őrát azért irtam mert láttam egy pár hsz.-be hogy irták hogy az órát pontosan be kell állítani mert csak ugy müködik a cucc.
Ha olyan képem lenne mint neked, nevetve mennék neki a körfűrésznek!:)
-
Flashget
félisten
Belefutottam egy ilyenbe és nem tudom mi a megoldás friss win7 telepítés után.
(64 bites java is telepítve van)1. serviio-n keresztűl nem jelenik meg az srt felirat (fájl nevei azonosak)
2. Allsharen keresztűl megjelenik a felirat, de hiába indítom el 1-5 percen belül a "szolgáltatás leáll" és egy nyomorult avit sem lehet megnézni.Realme GT Master Edition
-
Loco7us
tag
Sziasztok! életem első LCD TV vásárlás előtt állok, eddig úgy voltam , hogy 82 eset veszek, de rábeszéltek hogy legyen minimum 102 főleg ha full HD at veszek, a kiszemelt jelenleg az LE40D503 ez van elérhető árban. A kérdéseim pedig az lenne: 1. Miben jobbak ez az új szériák (6***)? én SMART TV t nem akarok gépre lesz kötve, meg sima TV t nézek (sport) 2. A LED TV t tényleg nem ajánlják sötétben való nézésre, vagy a sötét nem adja ki rendesen? akkor miért jobb a LED? 3. Honnan lehet tudni hogy az adott TV Samu paneles mert én jelenleg elég csak a Samu panelekre esküszök így ránézésre? 4. Ha sima D sub kábelle kötöm össze HDMI helyett akkor rosszabb minőségű lesz a PC képe a TV n?
-
zsolt734
tag
Sziasztok!
A Logout-on lévő cikkben említett Samsung Remote Android app.-on kívül tudok valamilyen normális programot, amivel a TV-n lévő kurzort úgy lehet irányítani a telefonról, mintha a telefon lenne a touchpad? Vagy ne legyenek ilyen nagy igényeim, inkább vegyem meg a Samsung billentyűzetet?
Előre is köszönöm a válaszokat!Üdv.:
Zsolt -
BBéci
legenda
válasz Loco7us #35028 üzenetére
Sötétben szembeötlőbb a magas feketeszint és az alacsony kontrasztarány.
HDMI-hez képest minden egyéb összeköttetés rosszabb képminőséget ad.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Norby86
őstag
Sziasztok! Szeretném a samsung XL2370HD tipusu TV/monitor kombóm szerviz menüjét megfelelően beállítani. Gondolok itt arra hogy pl hangosabban szóljon, tehát ne legyen eu szabványra le limitálva, és ha megoldható a csatorna váltások sebességén szeretnék gyorsítani, illetve az nem tudom lehetséges e hogy a tuner egyszerre kezelje a földi digitális és a digitális kábel csatornákat. Vagy ha az nem megy akkor analóg földi és digitális kábel egyidejűleg. Milyen beállításokat érdemes elvégezni egyátalán ebben a szervíz menüben hogy többet hozhassak ki ebből a tv/monitor kombóbol? Állítgattam már pár dolgot, és elősször is szeretném resetelni mielőtt nekilátnák megfelelően beállítani. A sima factory reset elég neki vagy eeprom resetet javasoltok? Mi a különbség a kettő között?
-Norbi-
-
-
sandró60
addikt
válasz Norby86 #35034 üzenetére
Ahogy olvasom a hozzászólásodat igen bátor vagy a szerviz menűben-"turkáláshoz"Talán valamit értesz hozzá-feltételezemÉn erre reagálnék" illetve az nem tudom lehetséges e hogy a tuner egyszerre kezelje a földi digitális és a digitális kábel csatornákat" ezt kérdezted.Erre itt a válaszom Antenna választó
[ Szerkesztve ]
-
Norby86
őstag
válasz sandró60 #35036 üzenetére
Köszönöm, ez is egy megoldás lehet ha szoftveresen ezt nem lehet beállítani a tv-n. Végülis valamennyire értek a firmware beállításokhoz, bár bevallom ennek a tv-nek a szerviz menüjében pár rövidítés elég érthetetlen számomra. Eddig főleg telefonok, műholdvevők szerviz menüjében állítgattam, samsung led tv-hez még nem volt szerencsém ez előtt. Ezért sem tudok eligazodni annyira ebben a szerviz menüben hogy amiket kérdeztem be tudjam állítani.
-Norbi-
-
veterán
-
nightshadow
veterán
-
Flashget
félisten
tip arra valakitől, hogy miért nem jelenik meg serviio-n keresztűl az srt felirat?
Realme GT Master Edition
-
ocsi12
csendes tag
válasz nightshadow #35041 üzenetére
Köszönöm.
Esetlegesen valakinek van tapasztalata, hogy játékra mennyire alkalmas az 55es6100 vagy egyáltalán a 6100 széria?
-
keke69
őstag
Sziasztok!
Az allshare programmal kapcsolatban az lenne a kérdésem,hogy ha van router csak azon keresztül működik lan kábelen keresztül vagy lehet dugni a modem be is!
Azért kérdem mert a routeren keresztül hol látja a tv hol nem!
Köszönöm!Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
-
sandró60
addikt
válasz keke69 #35045 üzenetére
Szerintem routeren keresztűl működik.A másik kérdésedre a válasz:amikor bekapcsolod a szgépet-jobb gomb az ikonra és frissited a tartalmát az AllShare-nak.Sajnos ez igy működik vagy vársz amikor magát frissiti.
A tv-d fix ip cimen van?Délután az egyik fórumozó kollégánál ilyen probléma volt és a fix-ip megoldotta
Sokszor bezavar ha sok eszköz csatlakozik a routerre ezáltal ip cim ütközés is lehet[ Szerkesztve ]
-
sandró60
addikt
válasz Fecogame #35042 üzenetére
Elnézést "átsiklottam"
scart-rca átalakitó adapter -
-
BBéci
legenda
válasz Fecogame #35048 üzenetére
Scarton csak sztereó hangot tudsz kinyerni a tévéből, házimozihoz az optikait kell használni. Hibáztál a Genius megvásárlásával, mert az PC-hez való.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
becsitibi
senior tag
Üdv!
Be akarok ruházni egy 26" Samsung smart tv-re ami ez:[link],hálószobába kell,mivel kicsi a hely,a választásom erre esett,kb 2,5 méter lesz a nézőtávolság,arra gondolom elegendő,semmi nem lesz rácsatlakoztatva,csak a digi tv,a kérdésem az lenne hogy jó választás-e,vagy nem ajánlott kategória valamiért?
Válaszokat köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Programozás topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Androidos tablet topic
- Digitális Állampolgárság Program
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autós topik
- Új, XPC slim sorozatú barebone gépek a Shuttle égisze alatt
- Google Pixel topik
- +363025648**
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Logitech Astro A50X White
- Eladó JBL TUNE 130NC/TUNE 230NC/ TUNE BEAM BONTATLAN/EREDETI Bluetooth fülhallgatók
- Eladó JBL Flip 5 BONTATLAN/EREDETI Bluetooth hangszóró
- JBL T750BT EREDETI/BONTATLAN Bluetooth fejhallgatók
- Eladó EREDETI/BONTATLAN JBL Partybox Encore bluetooth hangszóró (Karaoke funkcióval, mikrofonnal)!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest