- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
RR-13
őstag
válasz
topyjo #145948 üzenetére
Ez azért érdekes, mert a service menüt nem nagyon bírálhatja felül a hardveres támogatás hiánya stb.
Ugyanis én bekapcsoltam a nem létező Samsung felirat világítást (Light Effect) próbaként az s. menüben, és megjelent a Tv menüjében a lehetőség, hogy állandóan szeretném, ha világítana vagy csak, ha megy a Tv., vagy OFF-ra állítom. Persze nincs Samsung felirat világításom, így hiába kapcsoltam be próbaként.
Ráadásul, amit átenged állítani az s. menüben, annak úgy is kellene maradnia, ami nem állítható az inaktív.
Szóval elvileg ON-ra állítva kellene maradnia, ha átállítod az s. menüben, bár lehet, hogy itt felülbírálja maga az s. menü amikor kikapcsolod a Tv-ét.
Leírás szerint sehol nem működik abban a típusban a PVR, így végül is mindegy, hogy ON-ba maradna -e, ha átállítod, de tényleg érdekes, hogy visszaáll OFF-ra.Egyébként amikor ON-ra állítottad ott kapcsoltad ki a Tv-ét, vagy visszaléptél a főmenübe és úgy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Okos Otthon / Smart Home
- Építő/felújító topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest