-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaszapi
őstag
Van valakinek B szériás tv-je és aki felrakta ezt a samygo-s DCA module-t a dts hanghoz?Nem igazán akar csinálni semmit.Leformáztam fat32.be a pendrive-ot és a kicsomagoltam a főkönyvtárba.Ha tv-be bedugom hogy tudom futtatni?
Valaki írja le lécci.
-
medek3
aktív tag
Akartam már kérdezni, hogy tesztelőként dolgozol az általad felsorolt magazinoknál?
A sztereo nagy kedvencem volt. Aszem 95' ben kezdtem el a rendszeres olvasását. Nem emlékszem pontosan, de akkoriban jelent meg az első. Megtanított más szemmel látni ill. más füllel halgatni a hifit. Utánna jött aszem a videopraktika?[ Szerkesztve ]
-
medek3
aktív tag
Nem sokat változott a helyzet. Most is igyekszik mindenki a legjobbat kihozni a kedvencéből.
Kezdő hifisnek érdekes volt, hogy mi mindennel próbálkoztak az emberek egy "pici" pluszért.
Lefagyasztani a CD lemezt , shakti követ rakni a kábelekre, "márványtömböt" rakni a hangfal tetejére. Ez a fórum is nagyon hasonlít, csak itt a felhasználók a szerkesztők. -
BBéci
legenda
válasz medek3 #14858 üzenetére
'99 tavaszán kerültem a szerkesztőségbe, de lassacskán csak (av)online vonalon fogok tevékenykedni.
Azok a trükkök, amiket említettél és még rengeteg másik, bizony hatásosak, működnek.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz medek3 #14861 üzenetére
Eredeti Avatar BD-vel tesztelek és jobban szeretem a kiváló minőségű kábeleket, mint a streamelést. Szerintem ezek a képminőség zálogai.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Katumoto712
tag
Hello.
Ha összekötöm(hdmi-hdmi) a laptopot a tv-vel akkor 60hz amit kitudok belőle hozni.
Van valakinek ötlete? -
Katumoto712
tag
Illetve,h tudom használni az allsharet?
Van valahol erről leírás?
Bluray is átmegy simán,3D? -
BBéci
legenda
válasz Katumoto712 #14864 üzenetére
Amit a tévé kiír, esetedben 60 Hz, az a bemenő jelre vonatkozik, azt kapja HDMI-n a laptopból.
Miféle ötletet vársz?Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
nightshadow
veterán
válasz Katumoto712 #14864 üzenetére
Minden, amit a tévék képfrissítéséről tudni érdemes: [link]
-
JoeYi
őstag
Sziasztok!
Tudna valaki mondani egy oldalt, ahol össze van hasonlítva áblázatosan a Samsung ue40d5000, ue40d5003 és a ue40d5500?
Ezen a 3 tévén merengek, hogy melyiket, és elég kaotikus a Samsung honlapja. (úgy szeretném használni, hogy hálózati meghajtóról lejátszani feliratos és sima videókat, meg hogy menjen az allshare az SGS 2 meg a tv között)
-
torma1981
veterán
Az MM-ben most 270k a 46D6500 4 db szemüveggel 5 év garral.. Ja és 0%-kos THM-mel.
Egész jó ár. -
JoeYi
őstag
válasz nightshadow #14870 üzenetére
értem. Tehát ha egy árban van a 3 tv, akkor mindenképpen az 5500-at érdemes választani.
Amúgy azt néztem árgépen, meg olcsóbbat.hu-n, hogy ez a d5-ös széria folyamatos áresésben a bemutatástól fogva a forintromlás ellenére is, úgyhogy bízok benne hogy teljesen felesleges várnom a vásárlással, nagyot már nem fog zuhanni. (bemutatáskor 190e forint körül voltak, most meg 150)
-
-
Tockos25
tag
LE40D550-en be lehet kapcsolni a PVR (felvevő) funkciót?
AMD, ATI - the BEST
-
kish.arpi
csendes tag
Samsung UE40D6500 tapasztalatok 1 hónap használat után.
Ami tetszik: 5/5
- a smart tv funkció ügyes, kissé szegényes a valóban értékelhető tartalom
- külső hdd-csatlakozás
- DVB-C és DVB-S tuner is van, tehát pl a Digikábel set top box nélkül is fogható, illetve nem kell külön műholdvelvő
- beépített WiFi adapterAmi nagyon nem: 1/5
- erős clouding effektus az Edge LED háttérvilágítás miatt (sötétben világos pacák, emiatt a fekete tónus megjelenítése nem tökéletes)
- a Skype opció csak a cég saját kamerájával vehető igénybe, ami 50 ezer Ft (ennyiért már tv-t lehet vásárolni)
- 3D üzemmódban nincs Full HD kép - a cég 400Hz-esként hirdetett készüléke valójában 100Hz-es panelvezérléssel rendelkezik, ezért nem tudja ezt a funkciót (Samsung Magyarország hivatalos válasza a felvetésemre).Utóbbiról részletesebben:
http://www.cine4home.de/tests/TVs/Samsung_D6500/Test_Samsung_D6500.htmA megtévesztő kommunikáció miatt egy kicsit megrendült a bizalmam bennük...
Ha valaki valóban Full 3D-re vágyik, akkor jobban a zsebbe kell nyúlni (D7000-es sorozat). Ha a 3D kevésbé szempont, akkor a D5500-as + 1 WiFi adapter lényegesebben jobb megoldás.
-
subert33
csendes tag
SAMSUNG C 7000 TV -nél 3D beálító menüben van egy" megtekintési pont" fedőnevű menűpont, ami sohasem aktív.
Valaki találkozott már ezzel más SAMSUNG TV-nél? -
BBéci
legenda
-
-
vlevi
nagyúr
"A D jelzésű tévék le tudják játszani az m2ts fájlokat."
A "C" is, csak át kell nevezni. Ezek szerint a Samsung fejlesztett egy "hatalmasat", és berakta a felismert file kiterjesztések közé az m2ts-t is
Ugyanígy vagyok a mov-al. Alapból nem látja a tévé, de ha átnevezem .mpg-re, akkor már nem okoz neki problémát. -
Gabesz1019
senior tag
Nálatok elérhető a Smart TV szolgáltatás? Én most rá szerettem volna menni a Youtube-ra azt írta ki, hogy nem elérhető a hálózat ellenőrízzem. Beállításokba úrja kapcsolódtam a Wifihez, most pedig ha rámegyek a youtubera folyamatosan csak azt írja, hogy kapcsolódás... de a google maps-nél időjárásnál, játékoknál is ez van.
-
alekostefo
csendes tag
sziasztok,
szüleimnek kéne vennem valami olcsó (26") 32" -es TV-t-
ezt a kettőt nézegetem (65-70 ezer az áruk)
LE32D400
LE32D450sokat kutakodtam, de egyértelmű leírást nem találtam.
a 400-as lejátszik USB-ről videót/képet ?? elvileg a 450es igen
illetve mik a főbb különbségek?
Köszönöm
-
soldi3r
veterán
válasz alekostefo #14885 üzenetére
én is az ősöknek nézegettem ezeket, úgy láttam a d400-on nincs scart
E30 (oo=[][]=oo)
-
BBéci
legenda
válasz sandró60 #14879 üzenetére
Én viszont ellemtmondok annak a megállapításnak, hogy az 5500 "jó megoldás" a 6500 helyett, mert nem ugyanabban a ligában fociznak.
Hiába szeretnéd, akkor sem.[ Szerkesztve ]
-
Andie
őstag
válasz Gabesz1019 #14882 üzenetére
Épp most káromkodtam énis.
Bekapcsoltam a tévét, rögtön rányomtam a "search"-re, aztán 1 percen keresztül csak a jobb felső sarokban forgott a karika, hogy "előkészületek", meg "kapcsolódás"...
Aztán nagy nehezen megjelent a kereső mező, oda beirtam amit keresni akartam, aztán újabb fél percig keresett. Végre megtalálta a youtubon.
De aztán rákerestem pl "tom jerry"-re, és semmit nem adott ki, csak egy facebook rajongói oldalt. Úgyhogy valami sántított a szolgáltatásban.
(de amúgy laptopról ment a jutub gond nélkül)Más:
Szeretnék venni valami közepes hangtechnikát a tévéhez. Mit javasoltok?
Nézegettem a házimozi rendszereket, de általában adnak hozzájuk valami lejátszót, az meg nekem nem kell. Tehát erősítő + 5.1 hangoskodó, nem volna rossz, ha a digitális optikai átvitelt ismerné. Van valami bejáratott szett?Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
Krisz79
őstag
Tud valaki linket a holnap induló Media Markt-os akciós újságról?
K.http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
Imifej
senior tag
válasz nightshadow #14867 üzenetére
Itt csak egy dolog hiányzik, ami nekem fontos: A PC ugye általában 60Hz jelet küld. A TV-m 100Hz-es. Ebből kifolyólag akadozhat-e egy film? Mert az Avatar a Tv USB csatiján játszva folyamatos, de Brazos gépen nem folyamatos. Tudom a Motion Plus így nem aktiválható, de ha a HDMI bemenet nincs PC-nek elnevezve, akkor viszont igen, de a kép továbbra is ugyan olyan. Ha a PC kimenetet 50Hz re állítanám, az segítane, vagy rontana ezen?
Marantz PM7000N, JBL TLX500
-
swis
tag
Megoldható szerintetek,hogy az ip tv setup boxát kihagyjam a rendszerből? Ha a TV-be dugom azt a kábelt ami a boxba kell akkor nem talál semmilyen adást.Mostani rendszer setup box + hdmi kábel.
-
sandró60
addikt
Légyszives mégegyszer szótagolva olvasd el a kolléga utolsó mondatait én az ÁR-ra értettem és nem dicsértem semmit, amit viszont ő irt lehangoló megállapitást a D6500-ról.Nembeszélve arról amit már egyszer kétszer mondtunk egymásnak,hogy ebben a topikban meg más fórumokon túlnyomó részt kis pénzű emberek vannak.Miért kell beledöngölni azt az embert ha nem olyat vesz amit esetleg szeretne,de a pénztárcája nemengedi
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
Sziasztok.
Melyik 32"-os LCD illetve LED TV-t ajánljátok 100-120 ezer Ft körüli áron?
Illetve 40"-ban melyik számít most best buynak hogy a C650-t már nem kapni?Realme GT Master Edition
-
HofiZoli
senior tag
válasz sanzi89 #14898 üzenetére
Nekem D5000 van, de nem mondanám hogy miért jobb/rosszabb mint a többi típus, mert a többiből nincs otthon. Neki biztos van mindegyikből, napi szinten használja is őket, tapasztalatból írja amit.
A hozzászólás elolvasása kizárólag erős idegzetű fórumozóknak ajánlott! A hozzászólás elolvasásából adódó esetleges fizikai és szellemi károkért a hozzászóló nem vállal semmilyen felelősséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA® driverek topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...