-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rocko66
aktív tag
Sziasztok!
Erről a Tv-ről mi a véleményetek? [link]
Elég kevés a tapasztalatom full hd led-es lcd-el kapcsolatban, ezért kérném a tanácsotok, ha ez a típus nem megfelelő akkor Samsungon belül melyiket érdemes megvenni?
Maximum 150ezret szánok rá!
Köszi előre is! -
őstag
14685-re esetleg valaki
Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
nightshadow
veterán
Érdekes, hogy a 40D6570 árát 200k-ról fölemelték 225k-ra.
-
psalm69
csendes tag
Hali!
INFO hátha valakit érdekel.
A MM-ben (az Árkád üzletházban) láttam ilyen samsung WIS09ABGN wireless LAN adapter 4990 Ft-os áron.
-
troland26
őstag
válasz nightshadow #14697 üzenetére
Miért a 37-es panelokat ki gyártja ?
-
veterán
-
Bull Boss
őstag
-
psalm69
csendes tag
válasz sityupityu #14709 üzenetére
Igen.
Vettem is egyet.
-
veterán
-
medek3
aktív tag
válasz KonzolKartel #14685 üzenetére
Nálam is ugyan ezt művelte az allshare.
Leformáztam a gépet csak a tuti kedvéért és csak a serviio-t raktam fel. Az allshare-t meg dugják a se@@ükbe.Nincs gond.
Én, bár lehet, hogy f@szság, de ha valamilyen új hardware-t veszek vagy bármi ismeretlen gyanus gebasz van újra telepítem a rendszert. Ez mindig bevált.[ Szerkesztve ]
-
medek3
aktív tag
válasz KonzolKartel #14703 üzenetére
Esetleg az eszközök és nyomtatók hozzáadásánál töröld, majd kerestesd meg újra.
A routerben manuálisan oszd ki az ip címeket.Alapból aszem 100 eszközre van beállítva.
Beállítod a routert használó eszközeidnek megfelelően a számot, majd kiosztod. -
zjuhasz
aktív tag
uff
ma kipróbáltam a PC és a D5500 összekötését HDMI kábellel. Örömteli, hogy a hang is átmegy (bár csak sztereo). Power DVD 11-el néztem 3D-ben a Rio című rajzfilmet egy piros-kék papírszemüveggel, amit kb. gyerekkoromban kaptam egy moziban a Freddy Final Nightmare című filmhez. Egész jó volt a 3D élmény. Vajon milyen ehhez képest az aktív szemüveggel nézett tartalom? Ez egy mkv fájl volt, ami egy Mediaplayer Classicon lejátszva 2 egymás melletti képet jelenített meg. "Csak" annyival másabb egy 3D Samsung TV-n, hogy ott nem a PC szoftvere rakja egybe a két egymás melletti képet, hanem a TV?
És ezt a forrást lehetne nézni az elemes-villogós szemüvegben?
kösziAz elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség. Gyakorlatilag van.
-
Andie
őstag
válasz psalm69 #14714 üzenetére
Wow, ez már elfogadható ár!
És müködik is vele a net szépen?Más: Nálatok is "lassan" reagál a tv a távirányítóra? Pl nyomok egy hangosítást, vagy halkítást, és kb 1 mp mire megjelenik alul a hangerő grafikája. Maga a hangerő talán azonnal reagál, csak a grafika késik. Ugyanez mikor a source-ok között váltogatnék, kb 1 mp mire megjelenik a source lista.
Nem túl zavaró, csak csodáxok. (pendriveon vagy hdd-n való navigálás is 1-1 másodperc minden lépés)Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
birooo
tag
Olvastam valakitől ezt a hozzászólást:
"Például az LE32C530 esetében.
Type: 32L6AF0C
32 - méret
L - pánel gyártója (A - Samsung, D - CMO, L -AUO, I - CPT)
6 - Frekvencia (6 -50/60Hz ; 1 - 100/120Hz ; 2 - 200/240Hz)
A - Panel (A - AntiGlare ; T - TN ; U - Ultra Clear)
F - Felbontás (F - FHD, H - HD, U - UD)
0 - Panel 1st/2nd (1st:0, 2nd:1...)
C - BLU (BackLight Unit) C - CCFL, L - LED, E - Edge LED"Gondoltam én is megnézem a panel típusát, de azt pont nem találom itt a listában ami nálam szerepel. Type: 40P1UF3E
Valaki segítene?! -
birooo
tag
Valaki tudja, hogy kell finomhangolást végezni, ha a jel AV-n keresztül érkezik a tv-be? Ilyenkor a csatorna menüpont nem él, így oda nem jutok be. Viszont a kép az meg csíkos rendesen
-
nightshadow
veterán
válasz birooo #14724 üzenetére
Gondoltam én is megnézem a panel típusát, de azt pont nem találom itt a listában ami nálam szerepel. Type: 40P1UF3E
Valaki segítene?!Az angol nyelvű avforums.com-on az egyik usernek van egy 46D6500-as tévéje a következő kóddal: 46P1UF6E (tiéd 40P1UF3E). Az ott található info szerint a P betű a Chilin Solutions nevű LCD panel gyártót takarja: [link]
-
birooo
tag
válasz nightshadow #14729 üzenetére
Köszönöm, hogy időt szántál rám! De ennek most örülnöm kell vagy nem
-
maj15
csendes tag
Smart TVm-en a Vimeon tökéletesen jönnek a videók HD-ben, a YouTube-on viszont nem. Mi lehet a gond?
Köszi előre is!
-
birooo
tag
válasz nightshadow #14731 üzenetére
Akkor lutri a dolog. Bár már mindegy, mert itt figyel a tv. Egyébként made in Szlovákia.
-
birooo
tag
válasz nightshadow #14734 üzenetére
Ez igaz
Össze van kötegelve legalább 10 vezeték, most szétvágtam a kötegelőt és jobb lett a kép. Már csak meg kell találni, hogy melyik a ludas. Van xbox, kinect, beltéri, dvd. stb.
Mondjuk így szanaszét a sok kábel, nem túl épületes látvány. -
soldi3r
veterán
megnéztük a 3d-s tv-t, megmondom őszintén nem győzött meg a látvány, pedig valami bemutató filmet néztünk, de nagyon messze elmarad a mozis élményhez képest...
E30 (oo=[][]=oo)
-
Redneck
nagyúr
Sziasztok!
Hosszas vacilálás, fórumozás, pöcsölés és molyolás után úgy döntöttem hogy 5-ös helyett 6-os szériából választok. A limit 200.000 Ft. Sajna a 6570-esek megint 230ra kúsztak.
6100assal szemeztem de valahol 180k gondolom szemüvegek nélkül (még nem hívtam fel az üzletet).
Élőben még csak a D6000 készülékkel találkoztam és nagyon megtetszett.A legjobb ajánlat az e-Digitalnal van: 6100 + 4 szemüveg + WIFI adapter. 199ért
Tudtok esetleg más alternatívát?
Van különbség a 6000-res és a 6100-as panelje között?
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
birooo
tag
válasz Redneck #14738 üzenetére
Ezt nemrég írtam be, talán még nem késő, kérdezz rá.
"Na végre hazahoztam a 40d6100 tv-t. A csere még nem volt meg, mert a gyerek ezerrel játszik, így a beszámoló késöbbre marad. Viszont a vásárlást leírom, hátha valaki kedvet kap.
Euronicsban 200-ért volt, így bementem és mondtam, hogy 190-ért viszem azonnal. Közölték, hogy az még belefér, de mondták azt is, hogy a héten van egy Cetelemes akciójuk és ha kártyát váltok, akkor 10%-ot elengednek az árából, így lesz 171 ezer. Mondtam, hogy az tök jó, mert egy éve is így vettem mosógépet. Mivel a pénzem megvolt rá, így egy összegben befizetem a héten v. a jövő héten, bár erre 45 napom van.
Tehát az összköltségek: 171.000 a tv + 3400 egyszeri kártyadíj.
Ezért kaptam egy 40d6100 + 4 db SSG-P31002 típusú 3d-s szemüveget + 5 év garancia, mivel az euronics benne van ebben az akcióban.
Mivel 4 db szemüveget kaptam és nekem csak kettő kell, így egy origi dobozos, garanciás pár eladó, csak azt nem tudom, hogy mennyiért. Ebben segíthetnétek." -
Krisz79
őstag
válasz nightshadow #14739 üzenetére
Ez az aqua.hu ez web áruház?
Vagy hol tekinthetők meg a készülékek?
nyitvatartása?http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
Krisz79
őstag
oké.
megvan.http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
-
Redneck
nagyúr
Ja Így értem már világos. Igen most hogy googleből kerestem akkor kihozta az árgépet, de árgépen ha típust írtam be, semmi találat. Illetve megpróbáltam gyártó szerint és úgy sem hozta be
Ennyi. 207ért itt tartozékban nem írja a szemüvegeket. Marad az e-digitalos Wifis 4 szemüveges ajánlat vagy valahol máshol 200ig hasonló. Esetleg 180 + 2 szemüvegbe mennék még bele, és a netet bedugnám kábellel aztán csóklom... 1 méter a router és a switch
SZerk:
Nincs akkor látható különbség egy 6000-res és egy 6100-as modell között?
[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- NVIDIA® driverek topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...