-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
KorLaci
tag
Sziasztok !
Csatlakozom a csapathoz egy D7000-el.
Minden tuti, csak a hálózati megosztással nem boldogulok. Feltelepítettem a serviio-t és azzal osztottam meg a könyvtárat a Win7-es gépen. Látja is a TV a filmeket, viszont, ha elindítom, akkor kb. 2 másodpercig megy, aztán megáll a film. Kiírja, hogy töltés, majd megint elindul, 2-3 mp múlva megint megáll, és ez így megy. Nem a hálózat lassú, mert ezeket a filmeket a média player ugyanúgy hálózaton keresztül simán lejátsza. Ha feltolom egy pendrive-ra a filmet akkor a TV is lejátsza, tehát nem kódolási hiba. Több filmmel is próbáltam, minddel ezt csinálja.
Mi lehet a baj ?
Más ...
Hogyan lehet külső widgeteket telepíteni a TV-re ?
Köszi[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
Valaki tud segíteni hogy bánatba kell használni ezt a Samtoolbox programot? Elindítom,megnyitom vele a mentett csatornalistát de semmi. Próbáltam mindent. Gondolom megkéne jelenni valami táblázatnak ahol lehet szerkeszteni,de nem sikerül. A csatornalista mentésem természetesen jó,a tévére visszatőltve működik.
[ Szerkesztve ]
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
Bull Boss
őstag
válasz sityupityu #14405 üzenetére
duplán kattintasz a lenti 3 közül valamelyikre... és akkor bejön egy táblázat. ott tudod szerkeszteni őket ilyen kódok szerint.
-
veterán
-
Bull Boss
őstag
válasz sityupityu #14407 üzenetére
duplán kattintottál rá? eleinte egyszer próbáltam én is és nem volt elég
-
€uro
őstag
UE406100 tévééhez szeretnék külső merevlemezt venni. Először egy külső merevlemez dokkolóra gondoltam, amibe bármilyen HDD-t bele tudok tenni. Aztán rájöttem, hogy mivel ez külön tápegységről kapná az áramot, ezért nem biztos, hogy jó választás. A tévé ugyanis csak napi egy-két órát működik. Így vagy folyamatosan működne a merevlemez feleslegesen, vagy azt is külön kellene ki-be kapcsolgatnom.
Szerintetek is inkább egy 2,5"-os háttértárat vegyek, vagy van olyan külső dokkoló is, amibe lehet olyan merevlemezt tenni, amit a tévével külső tápegység nélkül is tudok használni? Mit ajánlotok?
Eladó - Samsung 55" Aktív 3D SMART LED TV + 4 db 3D Szemüveg | 2 db Távirányító (egyik giroszkópos, hangvezérléses)
-
€uro
őstag
Itt van ez a CHIEFTEC CEB-35S-U3 külső rack. Azt írják, hogy USB2 tápkábel jár hozzá. Ez azt jelenti, hogy a tévére tudok majd vele csatlakozni, és onnan kapja majd az áramot is? Mert, ha így van, akkor nekem pont egy ilyenre van szükségem.
Eladó - Samsung 55" Aktív 3D SMART LED TV + 4 db 3D Szemüveg | 2 db Távirányító (egyik giroszkópos, hangvezérléses)
-
veterán
-
€uro
őstag
válasz engine88 #14412 üzenetére
Igen, szerintem is.
Bár, ha az általam utóbb linkelt dokkoló is USB-ről kap áramot, akkor szerintem inkább egy olyat veszek, hogy később merevlemezt tudjak benne cserélni, ha mondjuk nagyobb tárat szeretnék. Az ráadásul még USB3-as sebességű adatátvitelt is tud.
-
soldi3r
veterán
hali!
a d550-es szériáról mi a vélemény? sok helyen nem találtam róla említést, nincs szükségem led-esre, nem használnám olyan sokatE30 (oo=[][]=oo)
-
veterán
válasz sityupityu #14411 üzenetére
Megvan miért nem működött! A digitális adók nem voltak elmentve csak az analógok. Jó nagy láma vagyok.
--albán bérgyilkosok, nürnbergi gengszter... na hagyjál már!--
-
medek3
aktív tag
-
veterán
-
zlutor
aktív tag
vettem egy csodás beltéri antennát, ami elméletben - legalább is az eladó szerint - pont jó lenne, gyakorlatban viszont semmilyen adót nem lát vele a D sorozatú kiscsoda...
Illetve az analóg retekklubb és a tv2 bejön, de ótvar minőségben...
Amire gyanakszom, az az, hogy az antenna leírásában említik, hogy a vevőnek kell táplálnia - "In order to activate the integrated antenna amplifier the DVB-T receiver has to have a switchable antenna output".
Kérdésem, hogy honnan tudom, hogy a TV ad-e neki betápot, illetve hol tudnám azt bekapcsolni, ha alapból nem.
Köszi.
Amit írok az nem az igazság, hanem a véleményem... ;-)
-
szombatitomi
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy C650-es (legfrissebb fw-rel) tévén lehet-e állítani valahogy az indítási forrást? Úgy értem, amikor elindul, automatikusan a csatornákat keresi, amit persze nem talál, és kiírja, hogy ellenőrizzem a jelforrást. Csak HDMI-n keresztül STB-on kapja a forrást. Azt szeretném, ha automatikusan a HDMI1-et állítaná be magának indítási forrásnak. Valahogy ezt meg lehet oldani?
Előre is köszönöm!
-
sussa
csendes tag
sziasztok!
Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok,hogy a d7000 és d7000ls és d7000lsxxh között mi a különbség,ha egyáltalán van.
Szeretnék egy ilyen televíziót vásárolni,de árbeli különbségek vannak a készülékek között,de halvány fogalmam sincs,hogy miért,azaz annyit észrevettem,hogy nem vettem észre semmi különbséget a technikai paraméterek között.Szóval,ha lenne valaki hozzáértő aki venné a fáradságot,hogy leírná ezt nekem,annak megköszönném!
-Mester mi lehet a boldogság titka? -Ne vitatkozz idiótákkal.-Én nem hiszem,hogy ez lenne a titok.-Igazad van-mondta a mester.
-
yozsoo
csendes tag
Sziasztok!
A kérdésem annyi lenne csak, hogy a samsung 40d6570 és a samsung 6500 ugynaz a készülék és csak annyi a különbség a 2ő között, hogy a 6570-es fekete???
Előre is köszi! -
Zoli-206
senior tag
Sziasztok,
Szüleim a következő TV-t nézték ki maguknak: LE40D551, amire kell arra tökéletes.
nem tudja valaki gyorsan fejből, hogy melyik a LED-es változata?
-
-
didros
senior tag
válasz zlutor #14426 üzenetére
Miért gondolod, hogy a Samsung TV-k nem működnek passzív antennával?
Jövő héten veszek egy Televes DAT antennát, amit passzív módban akarok használni. Majd beszámolok róla, hogy megy-e. Úgy terveztem, hogy csak akkor kapcsolom be az erősítőjét, ha nem lesz megfelelő minőségű a jel passzív módban. -
zlutor
aktív tag
válasz didros #14429 üzenetére
Nekem a 'passzív' antenna itt azt jelenti, amikor a TV-nek kéne adni 5V-ot az antennának, hogy meghajtsa a benne lévő erősítőt (?). Nem akarok még egy ketyerét konektorba kötve látni a TV körül...
Hát, gondoltam, ha már ennyibe kerül, meg "mindenszabványt" támogat, mindenféle ki-bemenete van, akkor talán ezt is.
De alighanem tévedtem. Meg ugye a rákötött 'passzív' antennán nem fogott semmit - illetve nem adott neki betápot. Gondolom, sikerült megspórolnia Samsungnak egy százforintos alkatrészt...
[ Szerkesztve ]
Amit írok az nem az igazság, hanem a véleményem... ;-)
-
zlutor
aktív tag
-
gyugyo79
addikt
válasz zlutor #14431 üzenetére
Szia, ezeknek az antennáknak tápot kell adni ha TV-hez kötöd, a dvb-t beltérik 99% tud neki tápot adni azokhoz találták ki de ha nem kap 5v -ot nem is működik jól. Én a helyedbe vissza vinném ha még 3 munkanapon belül vagy. Ha nem akarsz kábelezni a TV-től a ház oldaaláig, tetőre akkor próbálj kölcsönkérni valahonnan egy kis passzív antennát mint amilyeneket az usb-s dvb-t vevőkhöz adnak (hozzáteszem egy ilyen antenna árán kapsz egy gagyi usbs dvb-t sticket passzív antennával). Nézd meg van e azzal vétel ha nincs akkor azt se veszed meg feleslegesen és akkor kezdj el más megoldáson gondolkozni ...
Én amúgy se használnák ilyen beltéri aktív antennát + tápal maximum csak beltérivel mert nagyon jól látod nem csak hogy + 1 táp a konektorban hanem ezt még kapcsolgathatod is manuálisan ki be ha nem akarod, hogy az áramot akkor is fogyassza ha nem is tv-zel ...
-
Istyu74
aktív tag
Üdv,
olyan kérdésem lenne hogy a D6000 es sorozatban a média lejátszóban lehet valahogy keverve,véletlenszerűen, lejátszani adott könyvtárban a fájlokat, pl klippeket ?Üdv, István.
-
digo00
tag
Sziasztok!
Innét rendelt már valaki valamit? http://megadigitalwebaruhaz.eu
Mennyi idő mire kiér a cucc?Ma rendeltem egy UE32D6510-es TV-t.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz zlutor #14431 üzenetére
Egy 30 éves lepkeantennát helyeztem el a padláson, az előbb néztem, 93-98 % közötti a jelerősség. Semmilyen áram nem kell hozzá.
(#14413) €uro
Remek ötlet a dokkoló, én is azt készülök venni a rack-ba épített merevlemezeim mellé, illetve után.
Amikor a tévét kikapcsolod, egyúttal azok is leállnak.[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
soldi3r
veterán
válasz sanzi89 #14437 üzenetére
a tv-ről is pls, néztem a d550-et, de megláttam, hogy 180w-ot is megehet, úgyhogy kicsit elbizonytalanodtam
5000, 5003, 5500 is szóba jöhetpár hónapja olvastam, hogy valaki panaszkodott, hogy a c650-nél csúszik a hang az erősítőn
igaz lehet ez a d szériás 100hz-es modellekre is?E30 (oo=[][]=oo)
-
sanzi89
addikt
válasz soldi3r #14443 üzenetére
Ígéretet szállításra leghamarabb jövő hét utáni hét első felére ígértek (de legalább már vasárnap van még 45 percig ). Pontos infóm nincs, de ahogy az ilyen gyártókat ismerem nem lennék meglepve, ha az 5500-as széria a panel/megvilágítás szempontjából ugyan olyan lenne, mint az 5000. Szerintem tettek vele egy kicsit "okosabb" elektronikát, és kész.
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
BBéci
legenda
válasz soldi3r #14441 üzenetére
Hang csúszás, késés bármelyik tévé/erősítő összeállításnál előfordulhat, ennek korrigálására találták ki a LIPSYNC funkciót.
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
BBéci
legenda
válasz soldi3r #14446 üzenetére
Annyi elég szokott lenni és némelyik tévén is lehet állítani.
Ha a tévé optikai kimenetét erősítem, nincs csúszás, ha a merevlemezes DVD-felvevő tunerjéből érkezik a hang, az szokott késni. Felvett filmek lejátszásakor viszont nincs gond.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest