Új hozzászólás Aktív témák

  • gyeniko

    őstag

    válasz pw12345 #111322 üzenetére

    "De, ha TE azt állítod a Samsungoknak 60 fok a betekintési szöge, biztos úgy van, csak vigyázz, nehogy Pumma megtaláljon, hogy köpködsz a Samsungra"

    Precízebben fogalmazok: 30 foknál veszem először észre a változást a képen. A Sony 65W857C-n talán kicsit később vettem észre, de annál sem zavart.
    Nem gondolom, hogy a Samu rossz, sőt, én nagyon kedvelem őket (per pillanat 8 db van)! Nem is szoktam belemenni olyesmi vitákba, hogy ez, vagy az a jobb TV. Minden TV-ben van valami szerethető, ha más nem, akkor az ára. Kompromisszum mentes TV-m még nem volt, pedig volt/van néhány drága/dícsért/hype-olt modellem. Mindenki maga döntse el, hogy milyen kompromisszumokra hajlandó. Én pl. nem tudom elviselni, ha a TV menüje lassú, vagy számomra nem elég logikus (ebben a Sony volt a sereghajtó). Kedvelem a "mutogatós" távokat, ezért előny, ha a készülékhez tartozik ilyen. Igenis szoktam a TV-n híreket olvasni, esetleg YT-ot nézni, ezért a "fő" TV-kre kell a smart és ennek gyors működése. Zavar, ha azon kell rinyálnom, hogy mikor ég (vagy legalább ghostosodik) bele egy logo a képernyőbe (plazmák).
    Csak olyanról szoktam véleményt alkotni, amely a sajátom volt, vagy ma is az, de az is csak a saját véleményem, nem pedig általános ítélet. Természetesnek veszem, hogy másoknak mások a preferenciái, soha nem támadom ezeket. Talán ezért nem "talál meg" Pumma.

    Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindig meg kellene tenni, amit lehet!

Új hozzászólás Aktív témák