- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen routert?
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Windows 11
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- Manjaro Linux
- Gmail
- Mikrotik routerek
-
IT café
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
válasz
jambiyya #105388 üzenetére
Nekem közvetlenül a tévé alatt volt a dual-os router, párszor kipróbáltam mit tud wifin, de nem láttam értelmét a mazochizmusnak. Speedtestel mérve nagyon korrekt értékek jöttek, de filmet elindítva jöttek a pár percenkénti pufferelések. Igaz, hogy nem 700 megás avit toltam rá, hanem 30 giga környéki mkv-t, de úgy gondolom szopóroller az egész wifi a tévébe. Ha csak youtube nézegetésre kell, még talán használható is ha egy légtérben vannak, de filmezéshez én nem baszakodnék vele. Drótot a picsájába és jóccakát. Ha csak ezért a próbáért vennél másik routert, ne tedd! Ha amúgy is megveszed, szükséged van rá, akkor egy próbát tehetsz vele, de sok reményt ne fűzz hozzá. 5GHz-es wifi sebességben jó, de távolságban nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Delta Force (2024)
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest