Aktív témák

  • hito

    nagyúr

    válasz OnIces #46779 üzenetére

    Ami az aláírásomat illeti, végső elkeseredésemben írtam talán másfél éve kb. Soha nem fogom tudni megérteni, hogy miért törik le egyes emberek keze attól, hogy két szóban válaszra méltassák azt az embert aki az alapvető illemszabályok betartása mellett (köszönünk/megszólítunk, érthetően leírjuk mit szeretnénk, megköszönjük az üzenetünk olvasására rászánt időt és előre a választ is, elköszönünk) megszólított minket. Aki erre nem képes, az nálam leszerepelt minden szinten, olvasatomban az a tenyeres-talpas paraszt megtestesítője és megszemélyesítője. Én még olyankor is visszaírok (bár ebben az esetben nagyon nem kéne), ha feldobok egy hírdetést, melyben közlöm érthetően és világosan a feltételeket (csere nem érdekel semmire, posta kizárt, stb...), ezeket a létező összes felhasználható és bevethető eszközzel megpróbálom nyomatékosítani (aláhúzás, kövér betűtípus) és a hírdetés szövegében még le is írom, hogy aki ennek ellenére is ilyennel bombáz priviben, annak nem áll módomban visszaírni (gondolom ez érthető). De még ilyenkor is visszaírok!!!!

    Rövid történet: néhány hónappal ezelőtt érdeklődtem egy hírdetéssel kapcsolatban ami itt volt feladva. Miután írtam, kíváncsiságból rákattintottam a delikvensre, hogy mégis kivel próbálok üzletet kötni. Meglepődve tapasztaltam, hogy az aláírása szóról szóra megegyezik az enyémmel (minő plágium). Mondom nem baj, ha tetszik neki had használja. Viccesen írtam is neki még1 privit, hogy jó az aláírása. És itt b*szott szét az ideg: merészelt nem válaszolni. Többször belépett és szart a mocskos pofámra. Na ez a kemény!!! Gondolta jó a szöveg, bemásolja magának, csak azt felejtette el, hogy pont az ilyen tirpákoknak címeztem az aláírásomat.

    Egy szó mint száz, ilyen világot élünk, mindenki szarik a másikra, sőt ha teheti még jól bele is rúg a földön fekvő haldokló kismamába is. Nem baj, lényeg, hogy a való világ napjába 25x megy élőbe, a reklámot is megszakítják reklámmal, vásárolj, költs, faszbukolj, vegyél fel hitelt, csald meg a feleséged/férjed mert már nem vagy szerelmes és ha beszarik a telefonod tedd fel a ph-ra és jól b*ssz át valakit, nehogy már te nézd be!!! :W :C Bocs srácok, ennek ki kellett jönnie, ha belekezdek muszáj befejezni is. :R

    Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.

Aktív témák