Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
válasz [DE2JAY] #47337 üzenetére
Semmiképp nem éri meg lecserélni szinte az összes készülékkel összehasonlítottam ami érdekelt és egyedül ami gyorsabb volt nála az a SE Arc, de az nagyon smooth és a kijelzője is rendbe volt.
Megkérdeztük a 2magot mikor fogják kihasználni azt mondták még a 2.3 se támogatja, szal jelenleg nem sok értelme van 2magos készüléket venni.
[ Szerkesztve ]
-
-
Remus389
veterán
válasz SzlobiG #47353 üzenetére
arc-on én is gondolkoztam tetszik
viszont ennyiféle fajta ROM biztos nem lesz rá mert nemhinném hogy több tízmillió fogy majd az arc-ból
1. kérdés: melyik most a legjobb ROM? olyan kéne ami iszonyat gyors, és ha telepítek egy témát vagy játékot, bugmentes
2. kérdés: lehet-e aaz SGS zenei részén javítani? mivel sokat mp3-azok. van-e olyan zenelejátszó amitől szebben szól vagy olyan ROM ami jobban kihasználja a zenechipet?
köszi!
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
tariattila
veterán
off: kérdés: HD2-re volt a Teeter játék... SGS-re ugyanez létezik vagy csak a Labyrinth van?
Remusz911: hallgattad már alap szoftverrel/ gyári lejátszóval? hmmmm érdemes... amúgy van rá
[ Szerkesztve ]
-
xnace
őstag
ez vótmá'??
Remusz911: VooDoo Sound. K13D Kernel tudja pl.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3 Marble White
-
Brando
csendes tag
2.2.1 froyo szoft. kaptam a készüléket, érdemes frissíteni kies-el?
-
Remus389
veterán
válasz tariattila #47357 üzenetére
persze gyárival jól szólt
mondjuk azóta már frissítettem gyári 2.2 majd 2.3.3-ra(ami a samsungfirmware.com-on volt)
tehát azt mondod a gyári lejátszó+gyári ROM a legjobb hangzású?
egyébként Sennheiser fülessel hallgatom tehát ha van jobb megérezném
és ha van rá valami hang tunning arról tudnál mesélni?
-
Remus389
veterán
válasz tariattila #47362 üzenetére
értem akkor a 2.3.3-hoz még nem jó
akkor majd...
-
Remus389
veterán
válasz tariattila #47364 üzenetére
AKG?
-
HUTCHDB
nagyúr
én is off leszek most.
tudjátok kinek kellene szólni amiatt, ha nem kapok értesítést a privátaimról?
a beállításokban úgy állítottam be az értesítéseket, hogy ha kapok privát üzenetet, akkor arról a megadott e-mail címemre küldjön értesítést.
eddig tökéletesen működött, viszont 13-a óta semmi." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Oppenheimer
nagyúr
No akkor Mobile Meeting: Optimus 2X laggosabb volt mint az SGS-em, az Optimus 3D-nél meg nem jött át annyira ez a 3D élmény. A HTC Sensation vitte nálam a pálmát, az egyszerűen Legen.. wait for it ...dary! Teljesen béta szoftver volt rajta, mégis smooth volt mint az állat. Gyönyörű kijelző és még sorolhatnám.
SE: Engem meggyőztek. A Neo-t és az Arcot nyomkodtam. Megdöbbentő volt a sebességük, főleg a galériában. Az egyik Arcon 800+ fénykép volt 1 mappában, gondolkodás nélkül betöltötte a thumbnaileket, komolyan megdöbbentő volt. A Neo meg gyakorlatilag úgy is smoothabb volt az SGS-emnél, hogy Live wallpaper volt beállítva. És ebben az xmorR képérzékelőben tényleg lehet valami, mert ami az én SGS-emen gyakorlatilag feketeség volt, az a SE-ken tökre kivehető volt. A kijelzőjük is igen pozitív benyomást keltett.
Megnyomkodtam még dr. Kind tesztelésre kapott Galaxy Tab 10.1-ét. Lagg jeleit nem tapasztaltam.
Készült egy-egy rövid videó a Sensationről, Neo-ról meg Tab 10.1-ről, nemsokára felpakolom őket.
JVB témában: Csak párat fényképeztem meg videóztam a telefonnal, mégis estére leszívta az aksit az Android OS...
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
kutkut
addikt
válasz Oppenheimer #47371 üzenetére
Erre csak ennyit tudok mondani: Így jártál az SGS-eddel.
Meizu MX3 32GB
-
rankesz
veterán
Akkor kijelenthetjük hogy az SGS-ed meg lett átkozva a nagy akksileszívó vuduistenség által
-
tariattila
veterán
az akksid jó?
ja bocs az android a bibises... de én már inkább rád gondolok
nem fogtál Te kezet Urival? esetleg a képernyőt érintetted mikor erre kért -
kutkut
addikt
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz tariattila #47375 üzenetére
Persze, hogy jó az aksim, csak ez a rohadt Gingerbread csinálja ezt
kutkut: és mit mondjak a szervizben? Felraktam a Norvég 2.3-as firmwaret és nagyon merül tőle a telefonom? Ezzel meg kell várnom a magyarországi T-mobilos 2.3-at, és ha azzal is merül akkor elviszem szervizbe.
-
kutkut
addikt
-
keIdor
titán
Jöttem visszaolvasni.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
zozyk
addikt
válasz Oppenheimer #47380 üzenetére
Kövezzetek meg,de nekem az a véleményem,hogy a szolgáltatók nem azonos szériából kaptak raktárkészletet,és ezért vannak komoly eltérések ROM és ROM között.
Ma felraktam magamnak a JVB-t,egy Vodás SGS re,és semmi BUG,semmi hiba,
majd utána felraktam egy telenor os SGS re ugyanazt a ROM-ot,és a 3.ik telepités lett sikeres,de még így sem lett olyan,mint az enyém.Kinek van hasznos ötlete?
Annyit hozzátennék,hogy nálam alapból ment a 3gombos,a telenorosra meg hekkelni kellett azt is...
-
telya
aktív tag
hat gyerekek, nincsenek jo hireim.. android os fogyasztasa 40% folott, alig 3 ora keszenlet alatt 30%-ot merult. kivancsi vagyok hanyan fognak anyazni igy h mar hivatalosan is elerheto a cucc..
[ Szerkesztve ]
-
Oppenheimer
nagyúr
Telya úr! A mi telefonjaink azonos gyártósoron készültek, azonos napon és lehet, hogy a kicsi, mérges kóreai munkások beleköptek a hümmögő madarunkba, (hummingbird, hahaha ) mert rossz napjuk volt. Emiatt nekünk problémáink akadnak az Android OS-el, ami túlhajtja szerencsétlen nyálas madarat.
Egyébként már csak abban bízom, hogy most, hogy ez hivatalos lett, sokan szembesülni fognak ezzel a hibával és emiatt születni fog rá egy hivatalos, vagy nem hivatalos megoldás.
Mivel új volt a rom, és gyárilag a videófelvétel 480p-re van állítva ezért 480p-ben készültek el a videók... így nincs pofám feltölteni sehova
Keldorpapa: Igaz, én csak benéztem a kamerával egy pillanatra, képet nem csináltam.
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
Nekem sikerült, semmiféle hókuszpók nem volt. [link]
Ohh ki lehetett próbálni a Tab 10.1-et? Fakk, akkor nemcsak az Optimus Pad-ról maradtunk le. Pedig láttam én is, mikor fényképeztek vele.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
telya
aktív tag
válasz Oppenheimer #47386 üzenetére
hat lehet hogy tenyleg ez a helyzet
de mivel froyo-ig bezarolag hasonlot semmilyen rommal nem tapasztaltam gingerbread-en meg eddig 2-bol 2-n, a gyanum inkabb valami nagyon rejtelyes belso szoftveres hiba fele terelodik. azt nem tudom hogy mi valtja pontosan ki a dolgot (bizonyos szoftverek talan..) de barmi is az, mivel android os neven szedi le az aksit igy sztem semmikepp nem foghato valamelyik szoftverre hogy az lenne a hibas, egyertelmuen a rendszerrel van a zur. en is csak ebben tudok mar bizni amit irtal, ha pedig a helyzet nem fog javulni asszem lassan ideje lesz at/visszavandorolnom egy kevesbe merulos romra (akar froyosra, akar valami hekkelt gingerbreadesre ami valami csoda folytan nem merul senkinel soha)
smooth meg minden de amikor random napokon arra kelek hogy van egy pillanatnyilag hasznalhatatlan, toltenivalo teglam ami nehany oraval azelott meg tele volt szuflaval, az ugy mar nagyon nem tud poen lenni.[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
válasz Oppenheimer #47389 üzenetére
opi vazz... ez a jvb is merülős ???
van egy alcatelem odaadom ha kéred. egy töltéssel kb 3 hétig megy ha csak néha néha telefonálsz róla mondjuk multimédiás tekintetben nem egészen ugyanazt az élményt nyújtja mint az sgs
szerk.: jah és van benne fm rádió is + atomszmúúúsz az egész
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
keIdor
titán
Érdekes amúgy, hogy nálam vagy SzlobiG-nál nincs merülés. Ugye néztük is. Full wipe-ok (dalvik), repartition, gondolom ezeket mind próbáltad?
Nekem még JVK Darky 10 RC4 van, még egyelőre marad is, mivel csak tegnap tettem fel és nagyon gyors, nincs okom JVB-t tenni, ami még puritán. Egyébként eddig ABC sorrendbe haladtunk, pl. JPK->JPM->JPU->JPX->JPY... most ez a JVB valóban újabb, jobb, mint a JVK?!
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
[DE2JAY]
senior tag
Ezt nem hiszem el... akkor nekem is jelentkezni fog a merülős bug Mert JVK-n és JV1-en is volt... Csak nekem nem azonnal jött elő mint nektek. Most is 4%-on kussol az android OS. Pedig volt: Cordy, videólejátszás, meg minden (taptap-on kívül), ami lehetett... de nem indította be semmi a "szívást"! Nembaj majd egy óvatlan pillanatban... vagy reggel
[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz nggabi #47390 üzenetére
Állj, ne szídd az Alcatelt! Év végén jön a csúcskészülékük 50ezer forintért. 2. generációs snapdragon proci lesz benne (1GHz, Adreno 205), 480x800-as Sony Super LCD kijelző, meg minden finomság ami a tavalyi csúcs HTC-kbe volt. Csak ÖTVENEZER forintért!
-
nggabi
félisten
válasz [DE2JAY] #47393 üzenetére
nekem egyszer felkúszott 30-40% körülire de restart megoldotta, azóta nem volt merülés. mondjuk én taskkillerezek...
itt a gép:
én spica után 3 napig bírtam ki ezzel utána elmentem és vettem sgst
opi: faterom tuti vesz majd egyet. alcatel fan mondjuk én tényleg rühellem. ennek az ot206nak "csak" annyi kis szoftverhibája van h egy idő után bárki hív az asszony nevét írja ki hívónak. mondjuk nem vártam túl sokat tőle 990ftért praktikumban de az akkuidő... besz.behu
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
tariattila
veterán
válasz Oppenheimer #47394 üzenetére
Az én Alkámon még ott is van térerô ahol már a vezetékesen sincs még csak tárcsahang se...
Ja full hd 1cm x 1,5cm diszpléj... készenlét 1,5 hétOpp... tolts fel! Holnap en is feltolom az en gepem
[ Szerkesztve ]
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz tariattila #47396 üzenetére
De én nem viccelek, töltsek fel a telefonról képet?
CsúcsalkatelAlumínium unibody
[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
válasz Oppenheimer #47397 üzenetére
frankón android? ott figyel a robotos kulcstartón az alcatel felirat...
másról is kérdezném: akkor merül ez a jvb vagy nem? persze majd holnap este válaszoljatok...
jah és böngésző kockázik?
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
Aktív témák
- Vennék Pixel 9, 9 Pro 128Gb fekete telefont , Samsung S24 128Gb beszámitással !
- Samsung Galaxy A40 dual SIM mobiltelefon (SM-A405FN/DS)
- iphone 13 Pro Gold 256GB 100% akku újszerű nem használt Független
- Új, 0 perces Nothing Phone 2 12/256GB
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB DS + 45W Samsung töltő + Ringke Fusion X tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest