Aktív témák
-
sagit
veterán
újrahúztam js7-től...
bejavult... faszom, telepíthetem a progikat megint
oppenheimer: megcsináltam utána még1* de baszakodott
js7-től reparttal újraraktam... és most jó lett
[ Szerkesztve ]
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
OnIces
tag
válasz [DE2JAY] #46540 üzenetére
Ez a Regina3D simán odaveri a semmi újdonságot és egyediséget mutató SBP-t.
Hosszú idő óta az első launcher, amit a SweeterHome mellet élvezettel és elégedetten használni tudok.A véleményedet tiszteletben tartom, de k&rv@ra nem érdekel. (főleg akkor, ha nem tudod a választ a feltett kérdése/i/mre)
-
berczy03
aktív tag
Hát komolyan megüt a guta!
Ezek az MMS beállításaim, de cseszik menni. Telenor-ról szedtem:
Név: Telenor MMS
APN: mms
MMS-központ: http://mmsc.telenor.hu/
MMS Proxy: 84.225.255.1
MMS Port: 8080
Hozzáférési pont típusa: mmsNektek is ezek vannak, már aki telenor-os?
Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
-
berczy03
aktív tag
válasz tariattila #46605 üzenetére
persze, ezek vannak nekem is, de ezek alapértelmezettek.
Ill. hitelesítés nem, de az is így van belőve!Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
-
znagy69
őstag
válasz tariattila #46605 üzenetére
Nem PAP a hitelesítás típusa?
-
tariattila
veterán
válasz berczy03 #46606 üzenetére
miért bohóckodsz mms-el? én emailben küldeném...
znagy: eddíg az volt de múltkor linkelt valaki új telenoros apn-es beállításos screencapture-öket (pont SGS volt rajta) és ott láttam először ezt a CHAP dolgot... eddíg nem is volt a menüben sem... a net APN-t is átírtam erre...
ehole[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
Üdv mindenkinek! FROYO 2.2-re szeretném felrakni a JS8-at ODINNAL. Tudna segíteni benne valaki akár egy linkkel. Ez csak egy fájlos vagy kell hozzá PIT? EFS mappát kell menteni?
Köszönöm a válaszokat előre is![ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
znagy69
őstag
válasz tariattila #46608 üzenetére
Nálam még így is működik, most próbáltam.
-
berczy03
aktív tag
Hát, mert van egy két ismerősöm, akiknek telefonra szoktam küldeni képeket, mert a gép nekik nagyon idegen, nemhogy mail.
De most így nem tudok, pedig kellene.
Hol nézzek még utána, hogy miért nem jó? Ezért nem szívesen romolgatnék megint!Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
-
leslien
nagyúr
válasz hargimalac #46613 üzenetére
Melyik speedmottal működik a legjobban?
köszönöm![ Szerkesztve ]
-
xnace
őstag
JS8-ra milyen fasza minimál témák vannak?? Link pls
Samsung Galaxy S3 Marble White
-
magyarattila
tag
az akciófelvétel menüpontot próbálgatta már valaki a kamerán belül?
Az ember vágyik valakire, akivel törődhet, akinek minden kérdésére válaszol, anélkül, hogy tudna róla.
-
leslien
nagyúr
válasz hargimalac #46613 üzenetére
igen köszönöm! Miután feltettem a JS8-at (amit a PDA-ba kell betallózni?) azután egy kis tesztelés, majd egyből mehet is fel rá a JVK? EFS mappát hogyan, mivel tudok a legkönnyebben menteni?
[ Szerkesztve ]
-
sagit
veterán
egyébként a telenor go és a telenor net közt mi a különbség?
[ Szerkesztve ]
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
berczy03
aktív tag
Na, most már az összes fellelhető APN beállítást kipróbáltam, de még mindig nem tudok elküldeni egy nyomorék MMS-t.
Szerintetek merre keresgéljek tovább?Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
-
cozmo
őstag
válasz Oppenheimer #46522 üzenetére
Megyek a mobiltalálkozóra és viszek magammal tokokat aki akar venni majd szóljon!
Eladó dolgaim: https://hardverapro.hu/tag/cozmo
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz csabám #46626 üzenetére
Segitseget szeretnek kerni:
A PH oldalhoz tartozo jelszot az elso alkalommal sajnos nem mentettem el a miui bongeszoben, igy minden belepeskor mind a nick nevemet, mind a jelszot be kell potyognom.
Hogyan tudom utolag a belepeshez szukseges adataimat menteni, vagy mentette tenni?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
csabám
addikt
HUTCHDB: Nah hogy muzsikál az Zachariás féle kernel és a JQ1 modem?
Érdeklődnék, hogy Nálad be van - e kapcsolva a Keep in memory ? (Settings - Personal - Launcher settings). Egyáltalán mit jelent? Mert amire gondoltam, az nem jó.Böngésző - More - Settings - Security - majd kapcsold ki és be a jelszó megjegyzést. Ha az nem jó akkor mindent állíts vissza defaultra az advanced settings menü pont alatt.
[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
berczy03
aktív tag
Nya, valahol azt olvastam, hogy lehet product code hiba. Nekem ugye JVK-m van KOR-os product code-al.
Szerintetek ez lehet baj?Samsung Galaxy S I9300 | 4.1.2 (LL4) | Siyah 1.8.6+ |
-
leslien
nagyúr
Fent van a telón a JS8 és a SM k13d is és most a ClockWorkMod Recoveryben vagyok és itt mit kell csinálnom. Segítsetek plíz! Köszi előre is!
-
leslien
nagyúr
válasz tariattila #46639 üzenetére
Megtaláltam a lagfixeket, be is állítottam, de "véletlenül" rányomtam a fix permission-re (engedélyeztem) bajt csináltam vele?
[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
Tök jó, ahány framework-res.apk-t találok neten annyi féle. Egyik 4MB-os, másik 10MB-os. Melyiket telepítsem? Illetve az engem is érdekelne, hogy van-e voodoo JVK-ra vagy nincs?
[ Szerkesztve ]
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
Oppenheimer
nagyúr
-
maci74
tag
Sziasztok!
Az ES File Explorer programmal kapcsolatban tudna valaki segiteni nekem?
Mit hogyan kell beállitanom h. lassa a samu a gépemet?
Köszi előre is a segitőek
"De Ford! Mi csak egy kis gyengédségre vágytunk!!! Ford Fairlane: Örüljetek a ráadásnak! whaouuuuu!"
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz csabám #46630 üzenetére
köszi, sikerült a jelszót "megtartani".
a zach kernel nálam nem volt jó, laggolt.
hasonló volt,mint a gyári jvk, és főleg indulásnál, pl. főképernyő feloldás utáni azonnali mozgatásánál tapasztaltam.
én visszatettem a kang-ot.viszont a jq1-es modem nagyon jó üzemidőben. közelíti, vagy hasonló "fogyasztású" , mint a 2.2-es doc.
nálam be van kapcsolva a "keep application in memory app will not exit".
én arra gondolok, hogy ez azt jelenti, hogy nem lép ki háttérben az alkalmazásból, hanem azokat a memóriában tartja...(egyébként ez alap android dolog. nem?)
szóval nem értem.egyébként lehet a nálam angolból sokkal jobb tudó muveszurat, vagy bmarkot kellene megkérdezni.
[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
csabám
addikt
válasz HUTCHDB #46646 üzenetére
Örülök neki
Vhogy nálam sem az igazi a zach kernel. Van amikor egész jó, de van mikor nem. Amit mondtál, feloldás után akad. . . Viszont ennél a kernelnél lehet húzni a procit azt hiszem.
Viszont JQ1 nálam is remekel
Most pénteken érkezik vmi friss dolog esetleg?A keep in mem viszont nem hiszem, hogy azt jelenti. Először én is erre gondoltam. Nálam kivan kapcsolva, de ugyanugy háttérben megy minden, amig app killerel ki nem lövöm. . .
[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz csabám #46648 üzenetére
azért húztam alá a hozzászólásomban a két nevet, lehet így jobban felfigyelnek a dologra, és kapunk választ.
az xda-t tegnap olvastam utoljára, de most pótolom a hiányosságomat.
de az biztos, hogy pénteken lesz új kiadás, mivel a samsung - ahogy MAMBO04 írta -minden pénteken ad ki egy-egy dologhoz tartozó forráskódot.
hogy ez így van-e vagy sem, azt nem tudom, de ő tegnap ezt írta.a kang-nál is lehet húzni a procit, csak le kell tölteni a "Pimp My Cpu" nevű programot.
[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Assetto Corsa Competizione
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Vennék Pixel 9, 9 Pro 128Gb fekete telefont , Samsung S24 128Gb beszámitással !
- Samsung Galaxy A40 dual SIM mobiltelefon (SM-A405FN/DS)
- iphone 13 Pro Gold 256GB 100% akku újszerű nem használt Független
- Új, 0 perces Nothing Phone 2 12/256GB
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB DS + 45W Samsung töltő + Ringke Fusion X tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest