- Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Mentik az emberek a kriptovagyonukat, a Binance durranhat ki legközelebb?
- A chipipar megmentését is a mesterséges intelligenciától várják
- 1000 dollár kölcsönt ad bárkinek az Apple
- Musk szerint ideje leállni, az AI veszélyes az emberiségre
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
Még a Veletechen volt alkalmam körbenézni, akkor is nagyon minőséginek tűnt.
Azt hiszem ezen az ársávon korrekt teljesítményt hoz, habár lehet lőnie kéne a Xiaominak egy FullHD-s 5"-os telefont, B20-szal, és Snap 625-tel, volt ilyen, csak sajnos nemzetközi nem jött.
Keresek SATAFIRM S11 hibás SSD-ket.
-
razorka777
addikt
Azt hiszem megvan az utód.
Xiaomi MI6 & Galaxy A70
-
Permet Elek
senior tag
Ennek fém hátlapja van, vagy festett műanyag, mint a 4A-nak?
-
Graphics
Jómunkásember
-
Csapoati
nagyúr
Szerintem simán mehetett volna rá a különösen ajánlott plecsni is. Van a családban 4A és 4X is, utóbbi megéri a nem túl nagy felárat. A fényképezője meg szerintem kimagasló ebben a kategóriában.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
DrKapocs
senior tag
Korrekt írás! Nekem Redmi 4 Prime van. Amennyivel a Prime drágább, annyival jobb is. Szerintem megéri azt a kis pluszt hozzátenni. De van választék és így a jó... jó a Redmi 4 széria, az összes.
[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
félisten
Nem tűnik rossz választásnak. Mondjuk a jobb kijelzőfelbontás elférne.
-
FireFox1996
őstag
Ebbe az irányba mehetnének a gyártók, hogy 4000 mAh fölötti aksit raknak bele a telefonba.
Csak 1 kérés: a tesztek adatlapjába a végén vagy vmelyik sorra lehet-e tenni egy árat? Mert sokszor inkább az kerestem a teszteken, de nem mindig könyen megtalálni az infót...
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
bollokcs80
Korrektor
Azt hiszem, ezzel a sorozattal a Xiaomi most verhetetlen a középkategóriában. Nálam pont a 4X jön be legjobban, esélyes, hogy meg is lepem vele magam hamarosan.
Mikor lesz EuStocknál?
B.Cs.
-
törölt tag
Specifikációnál Xiaomi Redmi 3 van írva.
-
ceia
őstag
Ez a teló teljesen jó, megér 50-et.. Ami nekem fontos, hogy nagyon jó a kamerája,, mégha a széleken életlen is a kép. Szerintem korrekt, sajnos sokkal rosszabbak is vannak. 13MP alatt nem érdemes venni, ha valaki használni akarja a kamerát. Ha most vennék telót, nekem megfelelne.
it's more fun to compute
-
WhiteWalker
nagyúr
Kiváló készülék!
Annyi kérdésem lenne hogy ez tudja az 5 gigahertzet wifin? Mert a
4A nem tudja -
Matada2.3
veterán
válasz
WhiteWalker #15 üzenetére
A tesztben azt írták, hogy nem tudja sajnos.
[ Szerkesztve ]
Finn the human
-
-
Freel
tag
Az 5. oldalon a specifikációknál a Redmi 3 szerepel...
Engem az érdekelne, hogy a színvariációknál feltüntetett 'cseresznyepor' szín most akkor melyik készülékre vonatkozik? A Redmi 3-ra vagy a 4x-re? -
enginev3.0
félisten
Nagyon jó
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
starr
őstag
A Nokiákat várom, de ez most meggyőzött.
Különösen a kamera miatt, és hogy nem rondítja az előlapot az ujjlenyomatolvasó.
Várható, hogy megkapja a Nugátot?
Bugok, rendszerfrissítések, hibajavítások terén hogy áll a Xiaomi?[ Szerkesztve ]
-
berzser67
tag
Én 1 hónapja használom és semmi hiba. Nagyon megérte az árát, csak az lenne a kérdésem, hogy a Quick Charge 3.0 gyorstöltő szabványt vajon ismeri?
-
tibcsi0407
félisten
Szuper telefon lett. Ennyi pénzért nincs jobb ajánlat a piacon!
-
F.B.I.
veterán
Tudtam, hogy azután jelenik meg nem sokkal, hogy megvettem a Note 4-et.
Kösz a tesztet, hibátlan ár-érték arány!
[ Szerkesztve ]
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
gusthy
veterán
Ilyen van a gyereknek, a kategóriájában szerintem messze best buy.
Az a "különösen" simán elfért volna a plecsnin -
Wesder
félisten
Nem lenne R3P-m, akkor beruháznèk erre
In my final resting place, when I finally found my grace I'll be sure to ask about it on my final Judgement Day.
-
Fejvadi
nagyúr
Megéri az árát.
-
Matada2.3
veterán
válasz
WhiteWalker #23 üzenetére
Amúgy ez szerintem is nagyon gáz, bezzeg iPhone-nál már a 5-től támogatták az 5Ghz-t azaz 2012-től. Nem vagyok képes felfogni, hogy azidő alatt miért nem vált alappá az ilyen készülékekben is.
Finn the human
-
<Adamsky>
veterán
" ... a fájlrendszer is ext4-es az F2FS helyett ... " - ezt, hogyan / milyen szoftverrel lehet megnézni?
" ... jófajta hang áramlik ki a 3,5 milliméteres porton ... "
Várható vm. objektív(ebb) audio tesztmódszer bevezetése? Korábban mintha lett volna ...[ Szerkesztve ]
-
eustock
tag
Kedves fórumozók!
A készülékek várhatóan ezen hét szerdán érkeznek raktárra.
Az ingyenes kiszállítás mellé, az első 500 vásárlónak Xiaomi basic fülhallgatót is csomagolunk a készülék mellé.
Fülhallgató csak nettó, és bruttó áron vásárlóknak jár, tehát a viszonteladók kimaradnak.[ Szerkesztve ]
-
Matada2.3
veterán
válasz
WhiteWalker #33 üzenetére
Gondolom az, hogy az SoC támogatja, nem jelenti azt, hogy ki van a lapon köré építve az a fajta antenna rendszer vagy ahogy mondtad a szoftver. Valaki aki jobban hozzá mint én, majd levezeti ezt nekünk, remélem.
Finn the human
-
vince
őstag
Díjmentes szállítás és ajándék füles: szuper, köszönjük! Megpróbálok beférni az első 500-ba
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
.DLL
veterán
Szép és jó lett! Van még hova vinni ezt a sorozatot.
Pl. amúgy érthetetlen a MicroUSB port használata a Type-C-vel szemben. Apróság persze.
Kedvenc mondatom a tesztből:
" a DivX, az Xvid, az AC3 hang és a feliratok alternatív lejátszót követelnek, a 4K-s tartalmak pedig alternatív telefont." xD(P.H.)
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
WhiteWalker #23 üzenetére
Sajnos a hivatalos 4X termékoldal nem tünteti fel az 5 GHz-et, ahogy a maximális 4G átviteli rátát sem.
Szerk: de megnéztem, és az arénás 5 GHz-es hálózatot nem látja.
[ Szerkesztve ]
-
margithid
veterán
Klassz telefon, de kb semmi előrelépés nincs a 3S-hez képest.
Én egyébként ez utóbbival tökéletesen elégedett vagyok!
Remélem azért Redmi 5/Redmi Note 5 minden változata B20szal jön majd.
Ha Snapdragon 660, full hd kijelző, 4 GB Ram és mondjuk 450as telep lesz benne, akkor váltokJa és szintén 40-50k-ért
Más...
Eszembe jutott, hogy xiaomi saját lábára akar állni processzorok terén, erről van már valami hír?
-
vince
őstag
Az értesítési led RGB vagy fehér?
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
gusthy
veterán
válasz
margithid #40 üzenetére
4100-as telep van benne, az >450
Amúgy nem hiszem, hogy a 4100 és a 4500 közt akkora különbség lenne, főleg egy ilyen vas esetén.
A 660-as proci egy másik kategóriához tartozik, ez itt belépőszintnek van tervezve, az meg erős középkategória, nem hiszem, hogy 40-50kFt-os cuccokban lesz. És nem is indokolt. Annak a felhasználói körnek, akiknek ez készül, bőven elég a 435-ös. -
tachikoma
aktív tag
Ejj, három hete vettem egy Redmi Note 4-et, még sehol sem volt ez...
Nagyon jó telefon az enyém is, de ezt az 5.5 colt sehogyan sem tudom megszokni, legtöbbször egy kézzel használnám...
Napi használatban nagyon érezhető a különbség a 4xx-es procival a 6xx-eshez képest? (gyakorlatilag soha nem játszom, ha mégis, akkor csak táblás meg logikai játékokkal)
Akksi ideje van kb ugyanolyan jó, mint a Redmi 4A vagy Redmi Note 4 ?
Kedves eustock! lesz más szín is a 4X-ből, vagy csak a full fekete?
Köszönöm...[ Szerkesztve ]
-
margithid
veterán
Más Redmi-k megkapták a Snapdragon 6XX sorozatot, ha nem lesz külön nemzetközi verzió, akkor szerintem tudunk majd venni 660-ast is, de majd meglátjuk, ki tudja, lehet addig már a Xiaomi saját procija fog dolgozni.
Természetesen 4500ra gondoltam az aksinál, a több soha nem árt, minden kisebb lesz ma már,nőjön az akis, az nem baj soha -
batai15
félisten
Igen jó telefon lett. 5 coll , ram is van , lényegében minden ami kell . Valóban ajánlott készülék, akinek nagy a note annak ez tökéletes
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.
- Garanciális, SZÁMLÁS, Független Apple Iphone 14 Fekete 128GB. !! 1 ÉV GARANCIA !! K0150
- iPhone XS Max 64GB Space Gray kártyafüggetlen szép állapotú-1 hónap garancia, számla-L938
- iiiF150 B2021 Strapabíró okostelefon
- Garanciális, SZÁMLÁS, Független Apple Iphone 11 Pro Max Silver 64GB. K076
- iPhone 13 Mini 128GB Midnight kártyafüggetlen szép állapotú-1 hónap garancia, számla-S553
Állásajánlatok
Cég: pepris.de
Város: Budapest
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest