Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz tariattila #46451 üzenetére
simple: install busybox + su
Adv: also rm some toolbox cmds
Ext: also rm most toolbox cmdskutkut: hátul volt az, én még hub se volt bekötve.
[ Szerkesztve ]
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
xnace
őstag
válasz tariattila #46451 üzenetére
Én meg sosem a DOC-az Root-olt.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S3 Marble White
-
HUTCHDB
nagyúr
-
xnace
őstag
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz csabám #46459 üzenetére
En is jq1-et raktam fel, majd latom, aztan eszmet cserelunk.
Probalta mas a magyar nyelvi fajlt?
Amit linkeltel korabban kernelt feltetted?
Ha felyetted melyiket balasztottad a ketto kozul?[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
csabám
addikt
válasz HUTCHDB #46462 üzenetére
Elméletileg ez a legjobb modem. XDA - n is dícsérik és itt is (Tariati üzemideje)
Az rc4c - ben alapjáraton az a kernel van. Amíg nem jön ki belőle újabb addig nincs gond. De majd rákérdezek xdan, h melyik melyik. Vmi különbségnek lennie kell mindenféleképpen, mert akkor nem lenne feltöltve kettő belőle Minden ugyanaz a névben, méretben csak az "ondemand" nem stimmel . . .
Hóhóhóóóó. . . Megvan: "optional kernel with ondemand governor while screen is on"
Csak nem értem mit jelent[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
R2D20208
addikt
Lécci valaki a 427 es végűre segitsen nekem köszi!
★ ★ ★ Nexus 4 by LG ★ ★ ★
-
hito
nagyúr
Na nekiállok az update-nek. JV1-et (2.3.2), vagy JVK-t (2.3.3) ajánljátok? Magyar nyelv leszarós, most sincs, akksi üzemidő már inkább számít. Ezek a gyári romok gondolom nagyjából problémamentesek...az a sok panasz a 2.3.x romokra volt (MIUI), ugye?
-
a.t.t.i.
senior tag
Ujabb ajanlatom
Regina launcher,gyonyoru effektjei vannak.
Mobilism. -
hito
nagyúr
válasz tariattila #46467 üzenetére
Azé bizony, hódolok a bizarr agymenésemnek. És még nő se cseszeget, nem úgy mint az előző. Elfogadja a perverz hobbim (magamat fingatom az okostelefonokkal)
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz csabám #46463 üzenetére
Az rc4c verzio erdemben kulonbozik a b-tol?
A leirast ismerem, de "kezben" erzel valtozast?
Megnezned az "abault phone"-ban a kernel verziot, lehet van valami utalas, hogy melyik verzioju kernel van gyarilag a c-ben.
Sajna en sem tudom mit jelent......." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
tomi7711
aktív tag
válasz tariattila #46464 üzenetére
Neeem, csak én úgy tudtam, hogy ha boot elcsesződik, akkor már nem segít az USB JIG... De ezek szerint rosszul tudtam...
JS8 (samfirmware) + CF-Root + speedmod kernel? Ez így működhet?
-
tomi7711
aktív tag
válasz tariattila #46472 üzenetére
Ja értem! JS8, speedmod kernel és abban van rootolási lehetőség... Az a baj, hogy nem vagyok járatos ezekben. Próbálok googlizni, de alig találok valamit.
Amit akarok, hogy jól birja az akku, 2.2.1 legyen, root mindenképp és valamiféle lagfix... ha így kibír 1 napot (24h), nekem már bőven elég. Ezt tudja a JS8+Speedmod? -
dancsuri
veterán
"GingerCriskelo" romot használ valaki? érdemes vele foglalkozni?
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
rankesz
veterán
válasz tariattila #46475 üzenetére
Én is... annyira hogy felmegy 100-ra az akksim és már romolok is!
Bár lehet a ginger alatt már helyrerakták a batt.stat.-os galibát mert nekem 3 akksival sem gajdult meg... -
tomi7711
aktív tag
Nekem tökéletes az is! Csak egy link kellene ahonnan letöltöm!
-
tomi7711
aktív tag
válasz rankesz #46476 üzenetére
Nekem is 3 akksim van és stock 2.1 alatt nem volt semmi gondom a cserékkel
Viszont a kínai precízitásnak köszönhetően valami nem stimmel velük, ugyanis egy erősebb koccanáskor képes kikapcsolni... már 2x hasalt el a telóm rendszere emiatt! Kikapcsolt és indítás után minden létező program Bocsánattal indult! DD és mindent elfelejtett[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
Samufirmware-ról letöltöttem a JVK-t és csomagolásnál jelszót kér. Miért opatják a usert? Tudja valaki mi a jelszó?Csak PDA-t szeretném frissteni, gondolom az nem baj 2.2 => 2.3-nál.MOD: jelszó megvan
[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
válasz tariattila #46481 üzenetére
Félek, hogy visszazár a telefon, mert No-ból van, gondolom szolgáltatós. Vagy ettől nem kell félni?
-
tomi7711
aktív tag
Megvan, vágom! Doc féle JS8 a romkitchenből... már csak tippeket várnék, hogy mely részeket érdemes beleválogatni (pl. browser, modem... ilyesmi)
-
hito
nagyúr
válasz tariattila #46483 üzenetére
EFS-el szórakozok éppen. 512 pit bepipálási lehetőségem nuku...
-
xnace
őstag
PIT file-hoz kell tallózni.
De szerintem mielőtt romolgatsz 2-3 hete minimum csak olvasgatni kellene. Nem gorombaságból mondom, csak egy jótanács. A Legkissebb kötöl kezdj építkezni!!ODIN-BAN AZ EFS-CLEART BE NE PIPÁLD!!!!!!!!!
[ Szerkesztve ]
-
xnace
őstag
válasz tariattila #46490 üzenetére
Szerintem meg JS8-as böngető az jobb, vagy OperaMobile.(nálam leglábbis)
Tomi: AOSP Theme, vagy GenX. JS8 böngető, voodoo control, k13D SM kernel.[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
De az van, én valami 512 pit-et kerestem mert írtad hogy azt is pipálni köll:
"tallózz be mindent és 512 pit és repartition bepipál!"
[ Szerkesztve ]
-
tomi7711
aktív tag
Köszi mindekettőtöknek! Mi az amivel nagyon el tudom cseszni? Pl. valamit nem teszek fel a programok közül... v. ilyesmi. JPU-t wipeolom, Odinba beteszem (gondolom a PDA-ba) és repart. nélkül flashelem
-
xnace
őstag
válasz tariattila #46493 üzenetére
Akkor a VooDoo sound-ot mivel állítgatod?? A k13D-ben pedig van.
Tomi: A Doc-ot nehogy odinnal akard! Az CWM-es. Install update.zip---choose zip from sdard.Attila:: (Fenti) Ja értem
[ Szerkesztve ]
-
hito
nagyúr
válasz tariattila #46493 üzenetére
Nincs 512 pit fájlom, de nem is kell. Vagy DE?
Van 3 fájlom, ebben az esetben is kell pit? Mert az nekem nincs. Amit letöltöttem kicsomagoltam és 3db fájl fogadott, pit nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz csabám #46479 üzenetére
ok, akkor marad péntekig nálam a jelenlegi.
akkor én is felteszem a zach kernelt, de a simát, nem az ondemand-ot.
(olvastam az xda-n, hogy ezen utóbbi verziónál gondok vannak a voodoo-val.)aztán új hírként jelzem, hogy érdemes "hard reboot"-ot csinálni, ha valami gond van.
ez azt jelenti, hogy a power gombot 10 másodpercig kell nyomva tartani.
ajánlom kipróbálni, ha valakinek nagyon akad a rendszere." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
Aktív témák
- Vennék Pixel 9, 9 Pro 128Gb fekete telefont , Samsung S24 128Gb beszámitással !
- Samsung Galaxy A40 dual SIM mobiltelefon (SM-A405FN/DS)
- iphone 13 Pro Gold 256GB 100% akku újszerű nem használt Független
- Új, 0 perces Nothing Phone 2 12/256GB
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB DS + 45W Samsung töltő + Ringke Fusion X tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest