- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Bluesky-ra ment az Európai Központi Bank
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Kriptovaluták és az adózás
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- Hálózati / IP kamera
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beantech
aktív tag
válasz andrisms #534 üzenetére
Igaz én már Fold 3 időkben váltottam S21 ultráról de a keskenységet megszoktam 1 hét alatt max azóta meg már nem tudnék visszaszokni a nagyon széles telókra. Ha nem is tudsz V3-at kipróbálni a V2 nagyon hasonló felépítésben és az általában van kint Telekomnál (Kökin) tuti. Abból megtudod állapítani nagyjából hogy mennyire tetszik a forma ha egyáltalán.
-
Beantech
aktív tag
válasz mgTerminator #426 üzenetére
Én ilyet vettem fold 5-höz, számomra meglepően jó minőség 5 ezer ft-ért. Nekem a magsafe volt a lényeg és az nagyon erős, az elejére a keretet én se szoktam rátenni általában.
[link] -
-
Beantech
aktív tag
Ja igen azt tudom hogy annak mellé alapból tokot, láttam már élőben, annyira nekem ugyan nem szimpatikus - de támogatom hogy adjanak mellé tokot - ha már tok akkor jobban szeretem ha az első kijelzőt is védi valahogy. Arra gondoltam hogy ha nem tetszik a gyári tok akkor nincs olyan nagy kinálat tokokat illetően.
-
Beantech
aktív tag
Én eddig csak a Samsung Oktogon szervizzel volt dolgom, de ott amikor bevették ő maga fényképezte körbe a telefont és írta be hogy tökéletes állapot. Szerencsére nekem eddig csak jó gari tapasztalatom volt annak ellenére is hogy a zsanér melletti részen volt egy kis sérülés de nem kötöttek bele. Más Samu szervizzel nincs tapasztalatom.
-
Beantech
aktív tag
válasz 7Heads Drago #136 üzenetére
Azt azért hozzátenném 4 MP kamera védelméhez, hogy az egy kijelző alatti kamera a belső kijelző alatt.
Amit gyakorlatilag alig veszel észre és maximum meetingen használja mindenki ha szükség van rá ott pedig bőven elég. Szóval pl. számomra egy hatalmas pozitiv dolog hogy nem rondit teljesen bele a belső kijelzőn egy kamera lyuk teljesen feleslegesen. Mert ha valaki szelfit akar csinálni tuti nem ezzel csinál képet hanem a külső szelfivel vagy a normál kamerával.
A külső kijelzőn mindenki felhozza hogy nem lehet használni tollat, ez őszintén érdekelne egyébként, ki a fene akarna tollat használni a külső kijelzőn ha ott a belső kijelző és ott sokkal kényelmesebb a tollat használni? Nem látom hogy van a létjogosultsága.Vezeték nélküli töltés: Egyetértek ebben sylex-el én is nagyrészt vezetéknélkül töltöm a telefont. Igaz nem bánnám ha kábelesen gyorsabban lehetne tölteni, de 95%-ban attól még vezetéknélkül töltöm.
[ Szerkesztve ]
-
Beantech
aktív tag
válasz worxland #133 üzenetére
Azért a legdrágább jelzőt én nem biztos hogy mondanám. Tény hogy az alapára durván magas, de őszintén kiváncsi lennék hogy hány ember van aki kp-ra veszi meg és nem használ minimum 1-2 kupont amivel azért érdemben le lehet vinni az árát rendesen, úgy meg már kb. olcsóbb lesz mint 1-2 konkurens.
-
Beantech
aktív tag
Ezzel egyébként teljesen egyet tudok érteni. Én is napokig-hetekig nyomkodtam sokat egy Honor Magic V2-t hogy "lássam" akarok-e ismét szélesebb telefont a Fold 3 helyett. De igazság szerint nem fogott meg a V2, nem éreztem hogy ki akarom nyitni, hogy "nagyobb kijelzőm legyen".
Egyrészt nagyon szimpatikus a vékony Magic V2 de egy kézzel nem lehet olyan stabilan fogni mint a foldokat.
Persze lehet a 2 év fold 3 megedzett de én elég gyorsan tudok irni a külsőn is ehhez képest a fold 6 meg még szélesebb is ami már szerintem egész használható.
Az egyik trükk hogy szerintem a gyári samsung bill egy sz*r a külső kijelzőn a gboard pl. klasszisokkal javítja a irás minőségét. Másik hogy engem pl. zavar hogy a belső kijelző képaránya négyzetes lesz és pl. a weboldalak 90%-án kevesebb szöveg látható a szélesebb formátum miatt mint a foldokon ami szerintem nem a legjobb.
Remélem nem dobja a fold a keskeny fold ötletét csak max adjon ki egy másik verziót is szélesebb formátumban. Az biztos hogy várok fél - 1 évet és veszek fold 6-ot de egyelőre a fold 5-re ugrás is hozott nekem újitást 3-ról és árban azért nagy a különbség.
Ha javitották volna a töltést meg a kijelző felbontást és kamerát akkor már inkább fold 6-ra mentem volna de igy nincs akkora ugrás.A keskeny kijelző is egyébként megszokás kérdése S21 ultráról váltottam anno fold 3-ra és akkor én is néztem hogy huha ez keskeny, aztán 2 hét múlva úgy megszoktam hogy a szélesebb telók voltak kényelmetlenek. Párom A54-e pl. kb. olyan széles mint a magic v2 és már igen kényelmetlen egy kézzel.
[ Szerkesztve ]
-
Beantech
aktív tag
Én is erre gondolnék, van aki simán elhasználna 7 évig egy telót (pl. a párom) az egyetlen ok amiért cserélné az lenne ha a használt appjai esetleg már nem futnak mert nem kapott főverzió frissitést a telefon az app meg már nem támogatja. Egyértelműen nem egy tech mániás emberke fog 7 évig egy mobilon ragadni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Ukrajnai háború
- Epson nyomtatók
- Sorozatok
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Bluesky-ra ment az Európai Központi Bank
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Mini 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3978
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!
- iPhone 12 Pro 128GB Vodafone Használt/1-3 hónap gar./Akku 89%/p3981