- Synology NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mesterséges intelligencia topik
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Csak aprópénzre büntetné az Apple-t és a Metát az EU
- Milyen routert?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capella
senior tag
Igen, valahogy erre akartam rámutatni. Az óra csak feloldást kérhet, bankkártya PIN-t nem.
De ha ugyanaz a kód mindkettő, úgy könnyű összekeverni, hogy miről is van szó.
Egy további adalék ezügyben. Az órával fizetve nem közvetlenül a fizikai bankkártyával fizetünk, hanem egy virtuális Wallet kartyával, amit a fizikai kártya PIN kódjával bajosan lehetne feloldani.
Ezt onnan gondolom, ha tényleg igazam van, hogy nemrég láttam egy erre utaló szöveget valamilyen tranzakciónál. Azt nem tudom, hogy órával fizettem, vagy telefonnal, de a lényeg, hogy Walleten keresztül. És a Wallet ezek szerint közbeiktat egy ilyen biztonságot, hogy a virtuális kártya adatokat továbbítja a terminálnak. -
qltsar
veterán
Ugyanez a helyzet, de nekem van mellette egy Erste Mastercard is.
Mindkettovel voltam mar tobb "fesztivalon", ahol atlagban 10 tranzakcio tortent, egyszer sem kerte a kodot, 15.000 Ft alattiak voltak, folyamatos BT kapcsolat megvolt, amin keresztul kapta a netet, azaz tudta a tokenjeit frissitgetni.
-
Capella
senior tag
Olyan nekem is volt már, hogy az ágyban fekve tévézést alvásnak vette, pedig nem aludtam.
De a másik véglet, amikor a tényleges szundítást, fél vagy háromnegyed óra alvást nem rögzítette sehogy.
A bajom leginkább az, hogy nem megbízható, lutri. Habár amit írtam, rendes alvások rögzítése egész megjavult a kezdeti problémák óta -
Ezt jó hogy írtad, mert én már ezen gondolkoztam. Pl nem tudtam rendesen aludni. Csak lefeküdtem az ágyamba, lehunytam a szememet, nem mozogtam, és nem írta, hogy aludnék, és akkor kezdtem el rajta töprengeni, hogy honnan tudja, hogy alszom vagy sem?
Ilyenkor is nyugalmi állapotba kerül a pulzus... -
gjoco1
addikt
-
gjoco1
addikt
Igazán nincs mit !
Lehet böngészgetni . . .Pontosan ebben maradtunk anno a Topikban is . Ha valakinek esetleg kell , akkor PM . Sajnos sokan sunyin lenyúlják , pedig az ominózus kód egyértelműen neked lett " félre rakava " .
Figyelni kell , mert hátha még kuponozzák .
( kérj értsítést is a Topiktól ) -
gjoco1
addikt
Na ez a durva viselkedés . . .
[Kuponos ] csoportban is többször volt ebből probléma .
Célzottan adtunk kupont valakinek és szépen sunyiba lenyúlta más .
Gyere azért és hátha lesz még alkalom erre a lapra .
Idöközönként bedobják újra . -
trance89
őstag
Egy szovetszij ami becsatolos es teli van aggatva ilyen fem szarokkal biztosan megerte ennyiert, nalam a szovetszij lenyege h kenyelmes legyen es ne legyen fem resze.
[link]
Ilyet vettem eloszor alzan (ott pontosan ugyanezt 5x-os aron aruljak Eternico marka alatt) aztan rendeltem 2-ot alirol is kemeny 3 euroert, abszolut semmi kulonbseg nincs kozottuk. Mar Active 2-hoz is ugyanilyet hasznaltam es meg 1 ev hasznalat utan is ugyanolyan jol tartott a tepozar, hozzateszem nem irodai munkas vagyok. Egyszeruen nem letezik ettol jobb, kenyelmesebb szij ami alatt nem izzad a kez es nem irritalja a bort, pont. -
sbalu1
senior tag
Talán valamivel jobban merìtenek ezek az applikációs óralapok, cserében sokkal jobbakat is lehet találni, mint amit az óra saját áruháza is kínál.Nagyban függ ez esetben is az óraszámlaptól, hogy mennyit fogyaszt.A Facernél én letiltottam a pulzus mérést, mert valamilyen bug miatt állandóan mérte azt, akkor is, ha mást hataroztam meg neki.
-
Luigi962
őstag
Itt egy kód az új UsADesigntól F5MFXY6ZLHNRNTBJ56UWSRZ
-
Badboys
őstag
Köszönöm, hogy megerősítetted, hogy a hír nem igaz. A Redditen olvastam , hogy nem mennek a 3. féltől származó óralapok. Ugyanis nekem csak onnan vett és kuponozott óra lapjaim vannak. Nem akarnám a samu nem tetsző óralapjait használni. Amennyiben lehetne törölném az egész kollekcióját. Viszont az tudható, hogy a samu igyekszik a saját dolgait előnybe hozni.
-
Badboys
őstag
Nem szándékozom vitába szállni ezért teljesség igénye nélkül. Az óránál volt olyan hiba amelyet 1 év múlva sikerült 80% ban javítani. A Wearable a mai napig rossz, kérdezném mióta létezik?. Telefon vonalon is vannak meg magyarázhatatlan dolgok amelyekkel minden frissítés után bosszantják a használóit. Mint írtam részemről lezártnak tekintem a további vita generálását.
-
Lajmund
őstag
Kivan kapcsolva és így kezdett önállóan tölteni. Közben elindítottam az edzést és elég szépen le is merült a kettőtől. Viszont a telepítést este indítottam el amikor feltöltöttem. Utána a biztonság kedvéért csináltam újraindítást ezt mindenkinek javaslom.
Más. Az új 6 alatt nem merült jobban mint előtte alvás közben. Eddig minden jól működik. Sok változást nem vettem észre eddig. A naptár jobb lett jobban lehet látni. Viszont a fekete hátterű pin kód és időjárás jobban tetszett mint ez az új de ezzel együtt lehet élni.
Szóval egyelőre teljesen jó. Délután tesztelve lesz bicozással még hogy jobb lett e a pulzus mérés és a GPS. Sok reményt ehez nem fűzök de hátha.
-
qltsar
veterán
-
qltsar
veterán
Ettől még van esély, hogy tudja. Nekem van még valahonnét, talán valami mellé adták ajándékba annak idején, egy ilyen faék egyszerű, kör alakú, fekvő-töltőpadom, amivel beindul az óra töltése, de mivel a coil méret sokkal nagyobb, iszonyatosan melegszik közben, úgyhogy egyszer kipróbáltam és ennyi elég is volt.
Ha a telefonhoz tervezett az IKEAs, akkor még ha működik sem javasolnám a fenti probléma valószínűsége miatt.
Nekem van utángyártott töltőm, ami iszonyat lassan tölt, illetve egy állvány ami szintúgy. Elvileg 2 óra 10 perc alatt tolja fel 0-100%-ra ezekkel, csak a gyárival megy a "gyors" töltés.
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma Szeret, nem szeret mintára tűnik fel a lünetta a Galaxy Watchon – idén megvan.
- OTP Bank topic
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Blu-ray lejátszók
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- iPad topik
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 9 (45mm, GPS + Cellular)
- Apple Watch 6 44mm Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4104
- Apple Watch 10,Jetblack, 45mm, Gps+Cellular, garanciális, karcmentes, 100% akku
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- Apple Watch Se 2 ( 2024 ) 40mm, Midnight, új , karcmentes, 2 év Alza garival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest