Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabcsika
csendes tag
Sziasztok vki tud küldeni vmi erös sakk progit? köszi elöre is
-
ActionMan
tag
Üdv!
Próbálta valaki a Chessmaster 10th Edition-t online?
Valahogy sehogy sem tudok accountot regisztrálni, mindig ugyanazt a bugyuta hibaüzenetet írja ki. Azt, hogy a jelszavam tartalmazza a felhasználó nevemet (ami persze nem igaz) és teljesen mindegy neki, hogy mit írok be, mindig ezt dobja ki.''... meg az izomagyú Mickey egér, aki bárkit megöl a kokainért ...''
-
Kyrr
csendes tag
Hahó! Nekem megvolt a magyar verzió, nem lett értelmetlenebb, de ennek ellenére még mindig az angolt javaslom, percek alatt hozzá lehet szokni, és mondjuk Fritz 9 alatt sem lesznek gondjaid, amihez még nem igazán van magyarítás....
Én Chessbase 9-et használok Fritz 9-el, angolul, és tökéletesen megfelel.
Sakk tanulásra háááát...ha csak a ''csakorlat teszi a mestert'' elven szeretnél, akkor jó, mert elég finoman lehet álltgatni a gép erejét. De a Chessmaster 10 oktató módját nem veri, annak ritka jóra sikeredett.
Radeon 9800Pro: nem kell aggódni miatta. Amúgyis, a legjobb (szerintem ) 2d-s felülettel sakkozni. Arra meg elég. Ha meg Extreme 3D-módban szeretnéd nézni....hát, az még nálam is szaggat, pedig irtózatos vas van alattam -
zizzenet
csendes tag
Szervusztok!
Ismeri valaki a Fritz 8 magyar verzióját? Mennyire jó a fordítás? Nem lett értelmetlen egy csomó szöveg?
Mennyire alkalmas ez a program arra, hog az ember sakkozni tanuljon (nem a leg-, de az alapoktól)?
Utóbbi kérdésemre az is válaszolhat, aki esetleg angolul ismeri a progit
Másik: mennyire akadna egy Radeon 9800 Pro kártyával (gondolom, hogy elég erős hozzá, csak kompatíbilis-e vele)?
Előre is köszönöm, ha segítetek. -
róland
veterán
Valaki tud valami ingyenes sakkprogramot PC-re? Nincs kedvem online sakkozni, jó nekem a gép is mint ellenfél. Sajnos amiket eddig találtam azok vagy fizetős progik voltak, vagy nagyon csicsa kinézetű, buta programocskák.
http://logout.hu/cikk/mi_is_az_a_htpc/teljes.html; Három emeleten át egy teljes liftrapszódiát játszik!
-
Zenty
őstag
Ez a legjobb sakk progi!
Bővebben: linkGuild Wars - Zenty a survivor
-
zzoli366
csendes tag
Sziasztok!
Chessbase 9 engem is érdekelne
Megvan valakinek? -
Gambit
őstag
válasz Sakkapoka #25 üzenetére
Szia! Én vettem tőletek 2 könyvet (Schneider: Szicíliai védelem I-II), nagyon szuper a bolt, azóta mindenkinek ajánlgatom! Ha van kedved, írj az itteni sakk topicba, valahogy olyan érzésem van, hogy ti ott a boltban igencsak nyesitek a témát!
A Sakk topic itt van: Bővebben: link
[Szerkesztve]''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
Sakkapoka
csendes tag
Mindenkinek Kellemes Ünnepeket kivánok!
ChessBase és egyéb sakkprogramok terén bármit kérdezhettek és kérhettek.Igyekszem igényeteknek megfelelni itt a fórumon, vagy magánba.Tudok ajánlani ingyenes szervereket,de vannak fízetősök is.Segitek bekapcsolódni Email sakkversenyekbe, ahol akár a programjaidat is használhatod segitségül elemzésben és adminisztrációban egyaránt.Hogy miképpen? Ebben is segitek!
Lesz amikor térités nélkül segitek,de előfordulhat,hogy olykor a zsebedbe kell nyulni egy jó programért,amit ajánlok megvételre.
Akinek számlára kell program,vagy sakk készlet az feltétlenül látogasson el Bp.XIII.kerület Pozsonyi u.1 sz.alá (Margit-hid pesti hidfőjénél:Magyar Sakkvilág Szerkesztősége) ott mindent megkap reális áron.
MSV szerkesztőség és mintabolt nyitva: hétköznap reggel nyolctól délután
négyig. (December 24-én és 30-án pénteken zárva )
Telefon és fax szám: 340-4185.
www.sakkvilag.hu
[Szerkesztve]Sakkapoka
-
Notes
senior tag
Akinem CM10-e van segítsen plíz! Külön be kell állítani (hol?), hogy az ellenfelek ajánljanak döntetlen, illetve ha úgy állnak akkor adják fel? Már vagy 80 partit nyomtam, de a gép a legkilátástalanabb helyzetében sem adja fel soha. Kicsit unreal...
Romanes eunt domus!
-
Gambit
őstag
válasz Latissimus Dorsi #18 üzenetére
Ja igen, én is regisztrálva vagyok. Asszem 1750 pontom volt utoljára. Szerintem kicsit kevesen vannak. Meg én jobban szeretem a nemzetközit.
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
CDColt
tag
Kerdeztetek, hogy hol lehet jo sakkeszletet venni:
Centerfil Bt.
Készletek, sakkórák, könyvek, mindenféle sakkfelszerelés.
Cím: 1035 Budapest, Szentendrei út 8.
Tel: (1) 368-5619
Egy picike kis lottozo bolt - ne varj semmi extrat, viszont az elado sakkorult, es nagyon sok cuccot meg tud szerezni. Most vettem egy profi tablat es egy profi sulyozott babkeszletet tole. Helyszinen is megnezheted, van kb. 10-15 fele tablaja.
KERDES: nincs valakinek Chessbase programja? (nem sakkprogram, hanem adatbazis!)Computers are like air conditioners... can't get job done if windows are open...
-
Latissimus Dorsi
senior tag
Itt regisztráltam valemelyik nap, egész korrerktnek tűnik!
Bővebben: linkMOS6510 > Intel P166 > Intel Cel400 > Intel Cel800 > AMD Athlon 2,0 Thunderbird > AMD Athlon 2,5 Barton > Intel Core2 Duo E6600 > AMD Phenom II N970 >Intel Core i5-4300U > Intel XEON E3 1505M v5 > ?
-
Gambit
őstag
válasz Latissimus Dorsi #14 üzenetére
Az e-mailes sakkban van néhány tök jó dolog is. Pl. az ember indulhat versenyeken az adott értékszámának megfelelő csoportban, vagy akár összevont csoportversenyben is. Az ember ilyenkor kicsit úgy érzi magát, mint a nagyok, taktikázik a döntetlenekkel, számolgatja a pontokat. Szóval tök jó buli!
Amit ajánlottam online sakk, az meg azért jó, mert ha kilép a másik, akkor is nyersz, nem úgy, mint pl. a jójáték.hu -n, ahol mindenki kilépeget. Mondjuk egyszer áramszünet miatt vesztettem ezért, de még mindig pozitív a mérlegem.''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
Notes
senior tag
Túl gyorsan lép? Nekem a C10 egy sz_r megnyitáson 4 percet gondolkodik.
Romanes eunt domus!
-
Latissimus Dorsi
senior tag
Hát igen...
Mondjuk jelenlegi formámban nem nagyon kell gép senkinek, hogy megverjenMOS6510 > Intel P166 > Intel Cel400 > Intel Cel800 > AMD Athlon 2,0 Thunderbird > AMD Athlon 2,5 Barton > Intel Core2 Duo E6600 > AMD Phenom II N970 >Intel Core i5-4300U > Intel XEON E3 1505M v5 > ?
-
Gambit
őstag
válasz Latissimus Dorsi #12 üzenetére
Valamit valamiért. Amúgy hidd el, aki e-mailes sakkot játszik, van annyira értelmes, hogy ne használjon gépet. Az online játéknál meg nem túl sok az a 20 perc, és elég körülményes is lehet. (Én még soha nem játszottam így, de gondolom.)
''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
Gambit
őstag
válasz Latissimus Dorsi #10 üzenetére
Mi a bizalmi kérdés?
Hogy nem használ-e gépet az ellenfél? Hát persze, hogy az. De ha gépet használ, akkor nagyon hamar sok pontja lesz, és nem fog veled összekerülni.''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
Latissimus Dorsi
senior tag
Azért ez egy elég bizalmi kérdés nem
Lehet hogy paranoiás vagyok, de néha túl gyorsan, és pontosan jön az ellenfél lépése. Esélytelenül meg nincs kedvem játszani.MOS6510 > Intel P166 > Intel Cel400 > Intel Cel800 > AMD Athlon 2,0 Thunderbird > AMD Athlon 2,5 Barton > Intel Core2 Duo E6600 > AMD Phenom II N970 >Intel Core i5-4300U > Intel XEON E3 1505M v5 > ?
-
Gambit
őstag
válasz Latissimus Dorsi #8 üzenetére
Igen, én itt: Bővebben: link
Illetve e-mailes sakkot játszom itt: Bővebben: link
Mindkettőt, nagyon ajánlom.''Akár hiszed, hogy meg tudsz csinálni valamit, akár nem, mindenképpen igazad van.'' - Henry Ford
-
Latissimus Dorsi
senior tag
Valaki sakkozik online?
MOS6510 > Intel P166 > Intel Cel400 > Intel Cel800 > AMD Athlon 2,0 Thunderbird > AMD Athlon 2,5 Barton > Intel Core2 Duo E6600 > AMD Phenom II N970 >Intel Core i5-4300U > Intel XEON E3 1505M v5 > ?
-
Spensers
aktív tag
Skacok nincsen valamijjen olyan sakkprogi mint régen volt pl. C64-re hogy a kis figurák leütötték egymást pl. mint a Herry porterben???
-
Notes
senior tag
C10-ben egyébként hogy lehet tanácsot kérni a Mentor-tól? Mert nekem hiába van beállítva, hogy adjon tippeket még soha egyet sem kaptam.
Kicsit más: hol lehet kapni sokféle sakkészletet? A neten találtam többet is, de ott csak ilyen csicsás egyedi cuccok voltak. Állítólag az Árkád-ban van egy nagyon nagy játékbolt, de az nekem nagyon messze van.Romanes eunt domus!
-
Latissimus Dorsi
senior tag
Én most a pawn 1.14-el nyomom
Ha nem kapkodok akkor lehet nyerni ellene!
Persze nekem kb. negatív az élőpontomMOS6510 > Intel P166 > Intel Cel400 > Intel Cel800 > AMD Athlon 2,0 Thunderbird > AMD Athlon 2,5 Barton > Intel Core2 Duo E6600 > AMD Phenom II N970 >Intel Core i5-4300U > Intel XEON E3 1505M v5 > ?
-
CDColt
tag
-
Notes
senior tag
Chessmaster 10-em van. Miért?
Romanes eunt domus!
-
CDColt
tag
Sziasztok,
Van-e valakinek kozuletek Fritz 8, Shredder 8 vagy Chessmaster 10 sakkprogramja? Esetleg Chessbase 9 adatbazisa?Computers are like air conditioners... can't get job done if windows are open...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5480 laptop (14FHD/I5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós/AkkuX)
- PS5 Lemezes 825GB - használt -
- Xbox 360 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Playstation 3 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest