Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laris2
senior tag
válasz Sensut #36386 üzenetére
Jól látod a helyzetet, de csak azért mert a feladatok jelentős része még mindig nem elérhető. Itt Jackal is keveri a kártyát, az ő megbízásából megyünk a laborba doksikat keresni, de ugyanerre a feladatra megbízza az ismeretlen területen lévő zsoldosokat is. A laborban, meg a bandita Pók levadássza Jackal embereit. Mi a laboros kaland után meglépnénk a zónából, de előtte el kell végeznünk, egy nemes feladatot. Emberiség feladatsorral Ez a Tichy feladat eléggé.összetett, egy medált kell keresnünk majd a stalker összegyűjtött pénzét a nővérének kell átadni, ami kell a beteg anyjuk gyógyításához. Közben lesz Pókkal is feladatunk, ez a hazugság hálójában feladatsor, ahol pár dolog tisztázódik. A könnyű pénz feladatsorban kiderül, hogy Huntsman egy szemétláda, meg kell ölnünk.Srewet is a közös feladataink előtt meg kell ölni, erre Joker kér fel.Szintén nem érhettük el Basilisk feladatait. Petruha,Quest feladatait sem. A szöveg a Rus/dialog/exgar-ban elérhető- a feladatlista st/qest/general, és az SMS-ek a scripts/xr/effects fájlokban találhatók. Szerintem sem volt a modder a helyzet magaslatán. Kapott egy viszonylag jó témát, és nem tudta kivitelezni. Pókot megláthatod, ha a laborban a záró jelenetnél nem nyírsz ki mindenkit, akkor odaenged a játék, (többre számítottam)
[ Szerkesztve ]
-
' Tzs ,
senior tag
válasz Sensut #36386 üzenetére
Sajnálattal olvasom ezen sorokat. De ha már itt tartunk, a 2. küldetésben szereplő figura hol van? Átnéztem az egész térképet, egy háznál hallottam, hogy valaki rádión segítséget kér, de a figurát nem találom.
S.T.A.L.K.E.R. mod ajánlók: https://tzsweb.hu/category/mod-mania/s-t-a-l-k-e-r/
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest