-
IT café
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothjozsi96
addikt
Heló!
Lenne egy kérdésem.
Van egy ilyenem. "Model No. TL-WR340G/TL-WR340GD"
Az lenne a kérdésem hogy egy idő után ha töltök nagyon le tudja magát terhelni mert én vezetéknélkül használom és először jól jön a sebesség kb. 1,7MB/s-el ahogy annak jönnie is kell aztán egyszer csak lemegy 1,0MB/s-re de amikor 1,6-1,7MB/s-el jön még gyors a net is de amikor lemegy 1,0MB/s-re akkor már a net is lassú mellette.
Más nem használja a hálózatot akkor is ez van.
Talán elavult már a router-em?
Üdv! -
tothjozsi96
addikt
15 Mbit / 3 Mbit-eshez.
-
tothjozsi96
addikt
Most is pl. töltök le egy zenét 1,3MB/s-el jön az 1,7 helyett de a router menüje meg be se jön csak gondolkodik.
Most le állítottam és egyből bejött.
2 éve non-stopozik. -
tothjozsi96
addikt
Oké, wifi-t lehet frissíteni amúgy?
V3-as van nekem de ahoz semmit se találok. -
tothjozsi96
addikt
Itt a kép.
-
tothjozsi96
addikt
Kb. 10M
-
tothjozsi96
addikt
Oké, köszi az infókat!
Most upgrade-elem de már 10 perce csak tölt, ez normális?
Processing...
Please wait until system reboots...A zöld csík már betöltött.
Akkor?-----------------------
MÁR JÓÓÓÓÓÓÓ!
[ Szerkesztve ]
-
tothjozsi96
addikt
Most gyors a net és jó a sebesség bízzunk benne hogy így marad, mert ha nem akkor jön b terv és veszek egy komolyabbat.
-
tothjozsi96
addikt
Nyomtam neki egy hard reset-et is. Hát ha amúgy így is ingott, firewall-tól nem lehet vagy az upnp-től?
-
tothjozsi96
addikt
válasz Intruder2k5 #17296 üzenetére
Aha, azt megnézem szerintem ezt a magasabb dolgot.
Mennyi a reális dBm?
[ Szerkesztve ]
-
tothjozsi96
addikt
Heló.
Bedöglött a wifim, az a baj hogy későn tudtam meg hogy wifiről nem szabad firmware-t frissíteni.
Egy TP-LINK WR340GD-m van.
Azt a hiba üzenetet írja hogy "open filesys error!".
Javítható?
Nagyon fontos lenne, ha valaki tud kérem segítsen!
Nagyon megköszönném!
Üdv! -
tothjozsi96
addikt
válasz Intruder2k5 #20114 üzenetére
Rosszul lett egyszer a firmware frissítve, szóval wifin keresztül frissítettem.
Ha be akarok lépni az admin felületre.
Szóval 192.168.1.1 belépés után írja ki ezt. -
tothjozsi96
addikt
válasz Intruder2k5 #20116 üzenetére
Ugye bár én ezt már vagy 20x megcsináltam.
Ezt is ki próbáltam, na meg azt is kipróbáltam hogy 30mp-ig bekapcsolva majd kikapcsolva majd visszakapcsolva 30 másodpercig, szóval ez nem működik.
Vagyis újra teszi a firmware-t de akkor is azt írja ki. -
tothjozsi96
addikt
válasz Intruder2k5 #20118 üzenetére
Igen, igen, igen.
-
tothjozsi96
addikt
válasz Gubek-Einste #20126 üzenetére
Valaki tud ajánlani minőségi routert legalább 10 évre kéne nekem és napi non-stop üzemeléssel.
Lehetőleg ne legyen olyan drága amit ki nevetek. -
tothjozsi96
addikt
válasz andronymus #20208 üzenetére
Mivel tudom megcsinálni azt hogy a routeren úgy tudjak firmware-t frissíteni hogy ne az admin felületen.
Szóval hallottam róla hogy van valami kábel amivel ha össze kötöm a routert akkor meglehet varázsolni.
Az a bajom hogy a router admin felülete nem jön be, azt írja ki hogy openfilesys error.
A másik dolog pedig az hogy nem tudok portot nyittani se rajta, szóval.
Valaki csinált már ilyent???
Nagyon fontos lenne!!! -
tothjozsi96
addikt
válasz Gubek-Einste #20210 üzenetére
Köszi a tippet.
Írtam neki, kíváncsi vagyok mert még 5 évig garis korszakból való de legalább 1 hónap ha nem több mire a gariban megfordul.
Köszi még egyszer! -
tothjozsi96
addikt
Heló!
Egy olyan kérdésem lenne hogy most jött vissza garanciából egy TP-LINK WR340GD-s routerem.
Ameddig garanciában volt addig 15Mbit/s-es netem volt de most nagyobbra váltottunk és most 30Mbit/s-es netem van.
Az a baj hogy ami vissza jött gariból wifi az teljesen új és nekem a V3-as volt asszem ez meg a V4-es, na most a legfrissebb firmware van rajta és az lenne a baj hogy a router-től 1 fal választ el és kb. légtávolságban 10m, az a baj hogy a 30Mbit/s-es netből 10-15Mbit/s jön csak át.
Hogy tudnék javítani ezen?
Üdv! -
tothjozsi96
addikt
Az mitől lehet hogy egy 54Mbps sebességű router maximum 10-15Mbit/s-et képes átvinni?
Ha a router előtt vagyok 2cm-re akkor is csak annyit szóval. -
tothjozsi96
addikt
válasz Gézengúz #20762 üzenetére
Köszi az információt!
Bevittem ma a boltba 2.000Ft-ért beszámolták.
Az a lényeg hogy úgy volt hogy kapok helyette egy TP-LINK TL-WR741ND-t de végül is az nem volt de viszont volt Tenda N3 és gondoltam még sose volt Tenda routerem de arra is gondoltam hogy mi lenne ha kipróbálnám.
Haza hoztam, tök pici és célnak megfelelő.
Eddig nagyon jól megy.
Most fix-en jön a 30Mbit/s, szóval ez a lényeg.
Köszi még egyszer a segítséget! -
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
TP-LINK WR740N routert használok itthon, viszont 3 napja azt csinálja hogy reggelre eldobja az internet kapcsolatot.
Telekomos HGW a modem, azon van internet kapcsolat.Ha újraindítom a HGW-t akkor már a TP-LINK-en is van internet.
Mi lehet a hiba oka?
Létezik megoldás vagy bármi amitől újra jól működhetne?Köszönöm.
-
tothjozsi96
addikt
válasz Gubek-Einste #34898 üzenetére
Speedport W 724V
-
tothjozsi96
addikt
válasz Gubek-Einste #34903 üzenetére
PPPoE Passthrough-t módban!
-
tothjozsi96
addikt
válasz Gubek-Einste #34907 üzenetére
Timeout waiting for PADO packets
Ebből elég sok van.. :/
Most reggel se volt internet a TP-LINK-en, a HGW-n kivettem a pipát az Enable PPPoE elől, aztán újra bepipáltam. Kértem új IP-t a TP-LINK-en és most megint jó... -
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
TP-LINK WR1043ND V2.1 routerem van itthon, egy 100Mbit-es internetet szolgál ki az eszköz.
Nem tudom hogy TP-LINK betegség-e, vagy hogy más is észre vett ilyent, de gondoltam rákérdezek itt.Tehát teljesen jó minden, stabil a kapcsolat, minden rendben van.
iPhone-ok vannak itthon mindenkinél, viszonylag újabb telefonok, tehát naprakészek.Az észrevételem az hogyha kikapcsolom a telefonon a wifi-t, tehát lekapcsolódok (most már nem kapcsolja ki hanem csak deaktiválja), majd ismét aktiválom a wifi-t akkor nem akar kapcsolódni, csak egy kis idő elteltével (10-20 másodperc).
Az az érdekes hogyha ugyan ezt a műveleti sorrendet megcsinálom, csak mondjuk a wifi mellett állok, egyből kapcsolódik és ez igaz az összes iPhone-ra ami itthon van.
Most az egészben az az érdekes hogy a szolgálati lakásomban TL-WR841ND van, szintén ugyan ez. És az az idegesítő ha messzebb vagyok a router-től, aktiválom a wifi-t és nem csatlakozik fel rá automatikusan, csak akkor hogyha bemegyek a beállításokba és megvárom míg megjelenik az elérhető wifi hálózatok között. De mindezt úgy hogy 2-es jelerősség van még, szóval nem arról van szó hogy 30 méterre vagyok a router-től, csak nem közvetlen mellette hanem mondjuk 10-15 méterre.
Valaki tapasztalt hasonlót?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Elektromos autók - motorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Path of Exile (ARPG)
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Politika
- Socket AM5-ös ASRock alaplapok az AMD X870E/X870 platformon
- Elemlámpa, zseblámpa
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- RSZAKADÁS %Új DELL Inspiron 14 (5435)/AMD RYZEN 7-7730U/16GB/512 SSD/14"/FHD/IPS/Garancia
- Pénztárcabarát áron dobozos Acer Aspire 5/i5-1135G7/16GB/512 SSD/15.6"/FHD/IPS/Gari
- Apple iPad Air 5 (2022) 64gb M1 chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- LG Ultragear 32GQ85X Gamer monitor!32"/2560x1440/Nano IPS/260hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR600/HDMi 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest