- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Windows 11
- Windows 10
- One Hungary szerelő szerint nem lehet megváltoztatni a Wifi jelszót mert elmegy az egész net...
- Videó stream letöltése
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Zyxel NAS326
- Mikrotik routerek
-
IT café
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
loofi
csendes tag
Na azóta sikerült csatlakoznom rá.
Esetleg tippek, hogy DIGI-s nettel mit kéne beállítanom?
PPPoE/Russaia PPPoE-n van, jelszó meg ilyenek megvannak adva, de nagyon lassú volt az előbb, alig töltött be a google (amin aztán nincs valami sok betöltendő dolog).WPA-PSK/WPA2-PSK az jó, az encrypt pedig AES?
Kb 1 percre meg nem volt wifi, nem is villogot a wlan, reset sem segített, csak ha kihúztam konnektorból.
De remélem ezek csak a kezdeti nehézségek, már pár perce megy rendesen. -
loofi
csendes tag
Kipróbáltam a letiltásos dolgot, de ez a fos még mindig nem csatlakozik, se az új routerre, se a régire.
Elgondolkoztam, hogy 8. emeletről milyen szépen ki lehetne dobni ezt a szart, de aztán rájöttem, hogy akkor semennyire nem tudnék gépezni, amíg az új gépemet meg nem veszem.Kösz a segítséget, de inkább használom a régi routert, amíg nem lesz meg az új gépem, és majd azon beállítom az új routert.
Amúgy az nem lehet gond, hogy a hálózati helyeknél csak a vezetéknélküli kis cucc van ott, és semmilyen más hálózati kapcsolat nincs? -
loofi
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #7316 üzenetére
Hardveres kapcsoló nincs rajta, vindózba meg már úgy próbáltam letiltani, hogy a hálózati kapcsolatoknál a "vezetéknélküli hálózati kapcsolatok"-at letiltottam, de úgy sem hozott be semmit
-
loofi
csendes tag
Hello!
Vettem egy TPLink WR941ND-t, és nem megy a beállítás.
Másik fórumon már írták, hogy hogyan kéne, de úgy sem megy.Minden rendesen össze van kötve, de a gépnél valami el van állítva.
Előző gépemen működött minden, de az meghalt, így egy netbook-on kell beállítanom a dolgokat, az pedig csak wifin kapcsolódik a routerre, hiába van kábellel össekötve.
Tehát vagy azt kéne beállítanom a gépen, hogy kábellel kapcsolódjon a routerre, vagy valahogy wifin csatlakoni a routerre, ez viszont nem megy, mert az új routernél már van pár speciális szar, ami miatt értetlenül állok az egész előtt.
Valamit a QSS-ről olvastam, hogy azt kell nyomogatni, már 1 órája csak azt nyomogatom, de csak nem csatlakozik.
Tehát kérnék segítséget, jobban örülnék ha kábellel tudnék csatlakozni, de a wifis megoldás is jó lenne, csak működjön
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Kedvező ár! Dell Precision M4600 laptop (15,6FHD/I7-G2QM/8GB/320HDD/FirePro/AkkuX)
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD/Good)
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- 24" EIZO Full HD LED monitor, Több db + 2 év bolti Garancia + Számla!!!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest