Hirdetés
-
IT café
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Koppy96
tag
Sziasztok.
Wifin keresztül netezek a gépen egy TP-Link TL-WN322G tipusú usb-s adapteren keresztül.
Tegnap óta azt produkálja, hogy egy idő után nem tölt be egy oldalt sem. Wifi jel van, meg a routerbe is be tudok lépni böngészőn keresztül, de netes oldalakat egyáltalán nem tölt be, viszont a torrent meg megy ugyan úgy. Ilyenkor kihúzom az adaptert és aztán visszadugom. Ez megoldja a problémát, de néhány perc elteltével megint ezt csinálja...
Közben csekkolom a telefonommal, és ott nem csinál ilyet ( kb 20 percig skypeoltam egyhuzamban ) csak a gépemen.
Nem értem mi lehet a baja.. most gépen gyakorlatilag használhatatlan a net.[ Szerkesztve ]
Telefonon gyorsabb: +36 30 892 9658
-
Koppy96
tag
válasz Intruder2k5 #16325 üzenetére
Nem tudom. Még egyenlőre itthon ülök. Majd valamelyik nap átmegyek hozzá és beállítjuk
-
Koppy96
tag
válasz Intruder2k5 #16323 üzenetére
Köszönöm
Majd megpróbáljuk ezt[ Szerkesztve ]
-
Koppy96
tag
Üdv.
Olyan problémám van ( vagyis, hogy egy ismerősömnek ) hogy okostelefonnal nem tudtunk csatlakozni a wifi-re. A házban két számítógép használja a netet, de azok kábelről kapják. Eddig lehetett telórol is wifizni, viszont miután ismerősöm csinált egy gyári beállítások visszaállítását a telón azóta nem tud csatlakozni.
Beírja a jelszót és elkezdi a csatlakozást, meg hitelesít de aztán végül nem kapcsolódik rá. Az én telefonommal ugyan ez, bár én csak azután próbáltam meg wifizni náluk amikor már ő sem tudott csatlakozni.
A routerről nem tudok sok mindent csak annyit, hogy Dlink. Bocsi Remélem azért ötletet tudok adni, hogy mi lehet vele :[ Szerkesztve ]
-
Koppy96
tag
Kár..
Azért köszi a választTelefonon gyorsabb: +36 30 892 9658
-
Koppy96
tag
válasz Intruder2k5 #15054 üzenetére
Jaj persze, azt elfelejtettem
TP-LINK TL-WR720N 150Mbps Wireless Router
Igen, kali már válaszolt rá,de gondoltam felteszem azért itt is a kérdést[ Szerkesztve ]
-
Koppy96
tag
Sziasztok.
Olyan problémám van a routerrel, hogy amikor a sávszélesség maximálisan ki van használva (pl töltök és közben netezek) egy idő után egy felkiáltójel jelenik meg a WiFi jelerősség jelző ikonján (nem tudom, hogy mi a pontos neve ) Ilyenkor nem tud betölteni semmilyen lapot, a letöltés is leáll és azt írja a Hálózati kapcsolatoknál, hogy Korlátozott.
Ilyenkor kikapcsolom a torrentet és a böngészőt és várok amíg rendbe jön, ami általában 1-2 perc.
A házban 3 gép használja a Routert. Az enyémen Win 8 van, a többin Win 7 és mindegyikkel ezt csinálja.[ Szerkesztve ]
-
Koppy96
tag
válasz Intruder2k5 #12149 üzenetére
Aha.. sejtettem. De még is a nethez való csatlakozási adatokon és a Wifi jelszón kívül miket kell még beállítani ? A Quick Setup menüben csak ezeket lehet, és innentől kezdve elméletileg jó...
-
Koppy96
tag
Valaki tud segíteni ?
Vagy valaki olyan, akinek ilyen routere van el tudja mondani, hogy kell-e esetleg valami mást is csinálni a lemezről bekonfigurálás után ? Olyan probléma is adódott, hogy néha nem tölt be semmit, pedig kapcsolat és jel van. Biztos vagyok benne, hogy többet kell csinálni mint a kapott lemezzel konfigurálni.Telefonon gyorsabb: +36 30 892 9658
-
Koppy96
tag
Üdv.
Vettem egy TP-LINK TL-WR720N routert.
A hozzá kapott lemezzel konfiguráltam minden okénak tűnt de aztán egy kis hiba lépett fel:
Van a házban 2 laptop meg egy gép. A laptopokon WinXP van, a gépen Win 7. Az egyik laptopról csináltam a konfigurálást, az összes gép tud a WiFi-re csatlakozni csak az nem amivel konfiguráltam.Ugyanis azt csinálja, hogy amikor csatlakoznék azzal a laptoppal, egyből csatlakozik ( gyorsabban mint kéne, semmi várakozás ) és minden jónak tűnik, de ha megnyitom a böngészőt akkor nem tudja betölteni az oldalakat, az írja, hogy nincs kapcsolat és lent a tálcán látszik is hogy nincs WiFi, a többi gépen is megszakad a kapcsolat és ha ránézek a Router állapotjelzőjére látszik rajta, hogy nincs WiFi jel.
A laptopon kilőttem a WiFi-t és a Routert kihúztam majd újra bedugtam és tökéletesen működött a net, mindaddig amíg megint be nem kapcsoltam a WiFi-t a laptopon...
Nem tudom mi tévő legyek, remélem valaki tud segíteni.[ Szerkesztve ]
-
Koppy96
tag
Erre senki nem tudja a választ ?
-
Koppy96
tag
Üdv.
Van egy NETGEAR WGR614 v7-es routerem.
Tegnap olyat produkált, hogy amikor rá akartam csatlakozni elkezdte a csatlakozást de aztán ledobott és kirta, hogy csatlakozás sikertelen. Több gépen is kipróbáltam, de ugyan ezt produkálta.Reseteltem a router és újra be akartam álltani. Sajnos ez is megakad ott hogy beírom a netes bejelentkezési nevet és jelszót aztán elkezd tölteni, majd feladja ( winxp ) a hálózati kapcsolatos ablakot ahova be kellene írni egy bejelentkezési nevet és egy jelszót. Szerintem 100% hogy a nethez tartozó adatokat kellene beírni, de nem fogadja el Pedig az adatokat biztos, hogy jól írtam be. Lehet hogy tönkre ment valami a routerben ?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Xerox 106R04349 Dualpack fekete
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Gamer Pc eladó! 32GB RAM/Ryzen 5 5600/ 1TB SSD/ 5700XT/ RGB-s ház
- Panorámás Gamer PC! i7-8700/GTX 1070 Ti 8GB/16GB RAM/512GB+128GB SSD
- Minőségi GARANCIÁS Gamer PC! Ryzen 7 5700X/RX 6700XT/16GB RAM/1,25TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest